OКТОМВРИйски мами 2019 - Tема 2

• 29 027
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте момичета, като заговорихте за наплашване от докторите, да ви разкажа какъв ужас преживяхме последните няколко дни. Отивам аз на ФМ, започва прегледа, гледа си там докторката нещо и ми казва, че до коремчето на бебето имало някаква формация, която незнае какво е и дали е свързана към коремчето. Каза да изчакаме на следващия ден да излязат резултатите от БХС, но най-вероятно ще ме изпрати за второ мнение. На другия ден взех резултатите и отивам при нея, каза че са нормални с никъс риск, но въпроса с това образование до коремчето си остава, каза че има съмнения за дефект на коремната стена. След това се видях с доктора, който ми следи бременността обсъдихме нещата и ме прати на консултация в Стара Загора при д-р Иванов (аз съм от Бургас)
Оказа се, слава Богу, че бебенцето ни няма дефект на коремната стена, имам нещо което си плува във водите ми, бебето си играе на топка с него(наистина през целия преглед го подритваше) Д-р Иванов каза, че няма причина да мислим, че му вреди на този етап. Всичко си върви нормално, макар че и той ме притесни малко като каза, че не вижда носна костица, но има време до 16-17 седмица да се оформи, а докторката от Бургас каза, че е видяла носна костица.
Наистина камък ни падна от гърдите и си отдъхнахме, но вече никога няма са мога да бъда така спокойна както преди това...
Извинявам се за дългия пост ☺️

# 481
doniolx[/b, стискам по всичко да е наред и ще бъде!
Стиснати палци и + енергия и за всички други мами и бебоци!  
За жалост така сме устроени с това притеснение, че то край няма.Аз съм си тревожен човек по принцип, но и с годините нещата излизат извън контрол.
И моите симптоми поотшумяват,което води и малките и доста гадни въпроси дали всичко е ок☺ Вчера не си усещах гърдите напрегнати и цял ден съм ги натискаЛа, ха дано усетя нещо.На края на деня мислих, че ще ми изкачат откъм гърба😂😂😂
Усмивки и спокойствие за всички 😚

# 482
Някой боли ли го корема горе високо?
Рязка болка която преминава после.
Мен вчера цял ден ме прерязваше корема високо и забелязах,че това ми се случва когато се преуморя, като полежа малко и дори подремна ми минава.
А относно симптоми аз нямам никакви, гърдите не ме болят, а по едно време ме боляха, а гадене и дискомфорт никога не съм имала.
В 12с3д съм.

# 483
Здравейте Simple Smile Записвам се за темата. Аз съм в 12 г.с, остава си умората и заспиването в 21:00 часа. На моменти съм ок, на моменти не съм и така. На 1ви април ще правя първия БХС .... и искам да попитам, резултатите за Даун колко време се бавят?

# 484
аз си ги направих в понеделник и днес си ги взех .живея в Бургас , преполагам и ти ще чакаш 5 дни

# 485
Значи 5 дни под напрежение. Ами аз съм от Благоевград Simple Smile значи и при мен 5 дни не мърдат. А РФМ как протича?

# 486
Значи 5 дни под напрежение. Ами аз съм от Благоевград Simple Smile значи и при мен 5 дни не мърдат. А РФМ как протича?
интересно бих казала , то си плува а докторката опитва да измери ръчичките носната кухина и каквото и е нужно Simple Smile ще ти бъде приятно и забавно надявам се Simple Smile

# 487
Здравейте Simple Smile Записвам се за темата. Аз съм в 12 г.с, остава си умората и заспиването в 21:00 часа. На моменти съм ок, на моменти не съм и така. На 1ви април ще правя първия БХС .... и искам да попитам, резултатите за Даун колко време се бавят?
Аз си ги правих в Щерев, София, сутринта ми взеха кръв, която беше готова до прегледа ми в 15.30ч и ми казаха резултатите веднага.
Тази клиника има собствена генетична лаборатория и затова става за денят.

# 488
Благодаря Ви много за информацията Simple Smile

# 489
аз си ги направих в понеделник и днес си ги взех .живея в Бургас , преполагам и ти ще чакаш 5 дни

Аз в Бургас си ги правих в лаб. Лина
За 1 ден станаха.

# 490
  • София
Аз също нямам симптоми и дори не се чувствам бременна. Имах лек дискомфорт 2-3 дни някъде. И аз непрекъснато си натискам гърдите да съм сигурна, че ме болят. Истина е, че с годините ставаме по-тревожни. Със сина ми прени 10 години за нищо не съм те пратеснявала и изкарах много лека и спокойна бременност. Сега на моменти ще се побъркам.
Днес ми беше последния работен ден и Слава Богу, че в поненелник сме на преглед, че ще откача вкъщи да го мисля само.
Баткото утре заминава за четири дни на Пампорово, а ММ е на работа. Ще си почивам активно и на спокойствие.

# 491
Хаха и аз си натискам гърдите да усетя нещо, че иначе се паникьосвам. Като цяло не съм имала никакви симптоми освен гърдите. В 11 г.с. + съм като следващ преглед на 03.04.. и както всички Ви нямам търпение 😊

# 492
Аз също нямам симптоми и дори не се чувствам бременна. Имах лек дискомфорт 2-3 дни някъде. И аз непрекъснато си натискам гърдите да съм сигурна, че ме болят. Истина е, че с годините ставаме по-тревожни. Със сина ми прени 10 години за нищо не съм те пратеснявала и изкарах много лека и спокойна бременност. Сега на моменти ще се побъркам.
Днес ми беше последния работен ден и Слава Богу, че в поненелник сме на преглед, че ще откача вкъщи да го мисля само.
Баткото утре заминава за четири дни на Пампорово, а ММ е на работа. Ще си почивам активно и на спокойствие.
Колко добре те разбирам, нашият батко е на 15г, по време на бремеността си с него нямах никакви страхове и притеснения, всичко ми беше като на шега, а сега само глупости мисля, особено в началото бях чисто ку-ку🤯

# 493
1:1 с моята първа бременност от преди 10г, и сегашната тиха лудост😂Заедно сме и ще успеем

# 494
Здравейте и от мен! Аз съм от Бургас и очаквам второто си детенце с термин 11.10. В 12 г.с. съм, още не съм минала БХС, другата седмица имам час. Първородната ми дъщеричка също е октомврийче 2016. Ще се радвам да ме включите във фейсбук групата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт