OКТОМВРИйски мами 2019 - Tема 2

• 29 019
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
Хаха и аз си натискам гърдите да усетя нещо, че иначе се паникьосвам. Като цяло не съм имала никакви симптоми освен гърдите. В 11 г.с. + съм като следващ преглед на 03.04.. и както всички Ви нямам търпение 😊
И при мен симптомите изчезнаха...или свикнах с тях и вече не ги усещам Grinning имам напрежение в гърдите, бяло течение, пъпки по лицето и съм все изморена, но гаденето го няма.
Вчера бях на преглед, всичко изглежда ок,така че не са показателни симптомите.

# 496
Ииии фейсбук група ли има? Simple Smile Ехеееее доста яко Simple SmileSimple SmileSimple Smile надявам се да ме включите и мен Simple Smile

# 497
Интересното за мен е, че гаденето сутрин началя, но след обяд и вечер е повече. Вкусовете ми тотално почват да се променят. Например, аз не обичам газирано и не пия, но в момента си пийвам фантичка. Много ми се яде сладко, обаче като хапна и не ми е хубаво, прилошава ми.
Бяло течение и аз имам, сигурно от хормоните. Но пъпки по лицето нямам, а съм чувала, че се случва при бременните с момиченце. ( а аз се надявам сега на госпожица). Може мамите вече на момиченца да споделят дали е винаги вярно. 🙂

# 498
Интересното за мен е, че гаденето сутрин началя, но след обяд и вечер е повече. Вкусовете ми тотално почват да се променят. Например, аз не обичам газирано и не пия, но в момента си пийвам фантичка. Много ми се яде сладко, обаче като хапна и не ми е хубаво, прилошава ми.
Бяло течение и аз имам, сигурно от хормоните. Но пъпки по лицето нямам, а съм чувала, че се случва при бременните с момиченце. ( а аз се надявам сега на госпожица). Може мамите вече на момиченца да споделят дали е винаги вярно. 🙂

Не е вярно. Твоите хормони как точно ще те ударят нямат никаква връзка с пола на бебето. Нито която и да е друга глупост по въпроса. Със сина ми имах перфектна кожа, изчисти се от всичко.
Желая ти едно здраво бебче и дано да е желания пол!

# 499
Мисля, че не е... Моя приятелка беше бременна, цялата с пъпки и точно заради това се надяваше да е момиче. Да, ама не... Беше си момче, така че е Божа работа.
Дано да е госпожица, пожелавам ти го! И аз на това се надявам!
Лека бременност!

# 500
Благодаря ви,момичета! Всички да сме с лека бременност и да гушнем здрави бебчета на финала! 😘

# 501
  • Пловдив
На мен пък постоянно ми се ядат някакви въглехидрати, направо ужас...
На 15.04 съм на скрининг.

# 502
Здравейте,
На мен коремът ми е толкова издут, че на работа ме разкриха, а ходя с широки блузи. Имах намерение да казвам след 1 седмица като мине ФМ, но така стана даже по-добре. Прие се добре и скоро ще си търся заместник от август-септември за поне 1 година. Blush
Най-странното е, че днес се премерих и съм само 1кг отгоре. Преди да забременея бях 56кг, сега в края на 11 седмица съм 57. С въздух ли е пълен този корем тогава не знам.. Rolling Eyes
Аз преди да родя нямах никакви пъпки, но след раждането нещо стана с хормоните ми и от тогава все си имам. Сега естествено също. Като тинейджърка съм. Много се опитвам да не се навивам за тия работи с пола, че да не се рзочаровам после, ако пак е момче. Само да ми е здравичко. Blush

# 503
Аз не мога да си спомня дали с каката имах пъпки, по-скоро не щом не ми е останало спомен. Но с нея нямах наистина нито един симптом през цялата бременност, само киселините на по-късен етап, но аз съм си с чувствителен стомах. Нищо не ми се е прияждало, даже ми беше спаднал апетита - без гадене първия триместър бях малко отслабнала. Сега пък е точно обратното - имам всичко възможно! ММ затова казва, че е някое проклето момченце 😅
Сутрешното гадене малко намаля, но около обяд и после привечер е ужас. Гледам да се храня добре, но вчера например вечерях сандвичи с кашкавал... По принцип избягвам хляб, но сега ям почти всеки ден. Не съм качила, но коремът ми е супер подут и се чувствам ок само с по-широки дрехи.
Заспивам най-късно в 21 ч и ето го резултата - събудих се в 4:30, почетох малко и още не мога да заспя, а след няколко часа съм на лекар 🤣

# 504
Нова все едно аз съм го писала- ама направо дума по дума!

Аз не мога да си спомня дали с каката имах пъпки, по-скоро не щом не ми е останало спомен. Но с нея нямах наистина нито един симптом през цялата бременност, само киселините на по-късен етап, но аз съм си с чувствителен стомах. Нищо не ми се е прияждало, даже ми беше спаднал апетита - без гадене първия триместър бях малко отслабнала. Сега пък е точно обратното - имам всичко възможно! ММ затова казва, че е някое проклето момченце 😅
Сутрешното гадене малко намаля, но около обяд и после привечер е ужас. Гледам да се храня добре, но вчера например вечерях сандвичи с кашкавал... По принцип избягвам хляб, но сега ям почти всеки ден. Не съм качила, но коремът ми е супер подут и се чувствам ок само с по-широки дрехи.
Заспивам най-късно в 21 ч и ето го резултата - събудих се в 4:30, почетох малко и още не мога да заспя, а след няколко часа съм на лекар 🤣

# 505
Да се оплача, че ми останаха само запичащи храни да ям-всичко друго връщам. Не стига, че са 5 неща и ми втръснаха, ами си докарах и стомашен дискомфорт. 😭Голяма мъка е това ядене.

# 506
Момичета, мен ме пробожда нещо в лявата част на корема. Отделно и кръстът в ляво ме заболява, което според мен е бъбрек. Някой има ли с подобни оплаквания? Малко започвам да се филмирам....

# 507
Мен понякога ме боли кръста. Но повече ме боли корема горе високо. Нормално е да има болки, всяка жена има различни. Следи ги да не се усилват и дали в покой минават и спокойно.

# 508
Момичета, мен ме пробожда нещо в лявата част на корема. Отделно и кръстът в ляво ме заболява, което според мен е бъбрек. Някой има ли с подобни оплаквания? Малко започвам да се филмирам....
И мен от онзи ден ме боли, ниско долу от лявата страна. От вчера пия но-шпа. Утре ще звънна да попитам лекарката, ако и при теб болката е на същото място. Ако искаш ще ти пиша какво ми е казала.

# 509
  • Пловдив
Аз нали ви се оплаквах, че имам болки ниско долу. Та питах гинеколога по ЗК и каза, че ако са повече от 10-12 пъти дневно и повече от 15 секунди да пия но-шпа. Иначе нямало нужда.

Общи условия

Активация на акаунт