Звездни компромати - 402

• 74 470
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
Мислите ли, че Анджелина го прави за да не я изместят децата и, да не са по красиви от нея? Едно момиче ли има,което се облича като момче или са две, не мога да ги разбера? Но за мен е много странно и адски егоистично, а имат ли снимки с Брат, само майка им ги развява някъде?

# 286
  • Countryside
Знам ли, друго не ми хрумва. Мисля, че яко я пере сачмата Анджито, аз лично не мисля, че И двете й щерки искат да са момчета, а са се родили в женско тяло. Брад не знам как издържа целия този цирк със собствените му деца. Прави впечатление обаче, че осиновените деца са си наред.

# 287
Вероятно има връзка със страхът й от рак на яйчниците и гърдите. Тя премахна своите, може би иска същото за децата, заради наследствена обремененост.

# 288
И аз си мисля, че Анджи я е страх да не я засенчат щерките. От Захара явно не се притеснява.

# 289
  • Countryside
Вероятно има връзка със страхът й от рак на яйчниците и гърдите. Тя премахна своите, може би иска същото за децата, заради наследствена обремененост.
Дори и това да е, защо трябва да ги превръща в момчета? Нека им даде шанс да са нормални жени, има време да се оперират ако са застрашени и решат да минат през това. Имаше слухове, че даже е подпукала Шайло с хормони.

# 290
Ми защото може да е комбинация от горното предположение+оправданието с гена
Де да знам. Но определено е много странно, особено начина, по който едва ли не парадира с това- води ги насам натам облечени така и т.н.

# 291
И аз си мисля, че Анджи я е страх да не я засенчат щерките. От Захара явно не се притеснява.
Като я гледам почва да няма какво да се засенчва....И двамата с Брад Пит ги харесвам, но ако Анджелина е наистина такава психопатка, а той да си трае, значи не е по-стока.
Имам познати, чието момиченце също не желае женски дрехи, защото копира батковците си и е бая глезена. По-вероятно и на Анджи да са презадоволени и оставени да си проявяват капризите.

# 292
Някой си е играл да направи тази графика, според която излиза, че Лео Ди Каприо никога не излиза с гаджета над 25 години. Бях забелязала, че излиза само с някакви 20-годишни моделки, но така представено изглежда кофти.

https://i.dailymail.co.uk/1s/2019/03/12/20/10901460-6801125-imag … 1552422698078.jpg

# 293
  • София
Специално при Шайло си мисля, че детето наистина от малко е със самосъзнание на момче.
Обаче има редица други звезди и звездички, включително любимката ми Терон, които зорлем си обличат момчетата в рокли и децата им изглеждат като гротески за съжаление.
Никой не може да ме убеди, че тези деца наистина възприемат себе си като представители на противоположния пол. В крайна сметка ще поживеем и ще видим каква е истината.
И да се допълня. Няма начин на своя глава Анджелина да подпука Шайло с хормони. Трябва детето да мине през десетки лекари и психолози преди да се стигне до хормоните. Не е толкова лесно и просто. Има достатъчно документални филми по тези въпроси. Но факт е, че децата не бива да бъдат насилвани или насърчавани да бъдат това, което не са.

# 294
Соня Йончева очаква второ дете
https://life.dir.bg/zvezdi/sonya-joncheva-ochakva-vtoro-dete

# 295
На Анджелина всичките деца момичета ли са?
Опитвам се да съм политкоректна.

# 296
Някой си е играл да направи тази графика, според която излиза, че Лео Ди Каприо никога не излиза с гаджета над 25 години. Бях забелязала, че излиза само с някакви 20-годишни моделки, но така представено изглежда кофти.
https://i.dailymail.co.uk/1s/2019/03/12/20/10901460-6801125-imag … 1552422698078.jpg

Чела съм, че има договор с агенция да развежда модели, за да се наложат, не знам дали е вярно, естествено, имаше една снимка с цяла група модели на плаж  ...

# 297
Хахаха! Снимката е много яка...налазили го мадамите тоз Лео, а той пие от мъка по мечката Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 298
Ех, за малко го изтървах Лео Trollface

# 299
Адриана Лима:
Скрит текст:
Докарала е погледа на Мелания 1:1

Общи условия

Активация на акаунт