Звездни компромати - 402

• 74 480
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
Софка не е поканила ни една роднина или приятелка от етноса на това парти.

# 316
Почти успява да засенчи кича на Тоца

# 317
Аз си представям да е било голяма забава на софкиното парти, бих отишла с удоволствие, но мен не ме е канила.
Може за следващата й сватба да се уредя. Balloon

# 318
Слави се държа отвратително с Димитър Маринов и не му даваше три изречения да каже едно след друго. От 20 минути интервю, човекът едва ли говори даже 5 минути.

# 319
Е той, Слави така си се държи, не е ново.

# 320
Един дълго чакан рожденик, скоро ще го видим и по-важното чуем. Дейвид Дрейман, Disturbed
Скрит текст:

Слави се държи така с всички гости. Една от многото причини да не го гледам.

# 321
  • Пловдив
Слави като цяло е отвратителен.

# 322
  • София
много ми е странно-смешно това с тея наргилета. ше каже човек, че е тренд на джет сет-а.
да взема да го пусна мойто в ибей да наддават, че у нас само прах събира. оригиналтъ от капалЪ чарши може кинчи да донесе:)

# 323
Напиши го това в стихотворна ф-ма! За наргилетата на джет сет-ата

При нас е мода сред младежи от определен произход, най-вече на възраст, в която ни в бар ги пускат, ни пари за бар имат. Затова и си правят мъгла в парка.
Понякога някоя DE-mama ходи да ги напъжда, изтеглят се в друг край и продължават.

# 324
  • София
викаш да събера пуберите у нас на наргиле бар /хем под надзор/, току-виж моя се издигнал в обществото пуберско:)))

ПП. стиховете не са ми сила, ше зема поканазабила;)

# 325
ШишИ наргиле бар. Mr. Green Whistling

# 326
Гага категорично е отхвърлила слуховете, че е бременна. Единственото, което "очаквала" било новият й албум. Брадли е невинен!  Grinning

# 327
Софка беше ли се женила за Петърчо или за сина му Дачо или без брак си живееха? В този смисъл може да е мома и моминско парти да си има жената. Май това й е първия брак. Или само сватба ли е, чудо...

Гага и да беше бременна, нямаше да е от Брадли. На мен не ми приличат хич на влюбени, ПР си е всичко.

# 328
  • Sofia
Нямаха брак с Дачо,но няколко пъти имаше приготовления за сватба...сещам се,че не им дадоха от общината разрешение да затворят Витошка,имаше ли нещо такова или бъркам Thinking
Това моминско от кога е?Нали подписаха преди 2седмици...сватба ли ще има Sunglasses

Последна редакция: ср, 13 мар 2019, 18:57 от Doli

# 329
Присъствието на съфорумката на тая цигания и мен ме озадачи

Общи условия

Активация на акаунт