Звездни компромати - 402

• 74 283
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Ами май когато бебето стане на 40 дни го водят да го благослови поп в църква. Около мен се спазва доста, аз съм прагматична християнка, но не съм го правила. Влагам сили в некомерсиални кръщенета с попове, на които не им пука дали съм в цикъл или дали му се играе на детето в църквата.

# 571
  • София
те повечето попове са по-мръсни от 14 годишно девствено момиче в цикъл и жена в цикъл, но това е друга тема...

# 572
Аз пък в София съм родена. На 40я ден на детето се събират само жени "орисници", чупят питка над майката, докато тя държи бебето, и го орисват.
Това, че някои хора преиграват и го правят на малка сватба, не значи, че не е хубава традиция.
Ма явно, само в София-та е обичай да почетеш 40я ден от рождението на бебето.
Не е само в София   , обаче точно заради това , че аз съм го написала , ще се изпишат цели чаршафи ,че за първи път чуват за този обичай, пълни смешки.

# 573
Не. Ще се изпишат чаршафи, защото винаги начина, по който защитаваш определени субекти, е пълна смешка Peace

# 574
Попадна ми една сравнение на съпругата на президента, много се смях.
https://goo.gl/images/cXZ7mD

# 575
Не. Ще се изпишат чаршафи, защото винаги начина, по който защитаваш определени субекти, е пълна смешка Peace
Аз не защитавам, коментирам!
Има 4-5 пишещи тук които се изживяват като някаква инстанция !Определили сте си “жертви” и почвате яко хейт и подигравки.Жалко ,че не мога да ви видя в целият ви “блясък” та да си кажа, о дааа имате право😁
В края на връзката си с Бередин и личеше,че има някакви проблеми,сега ми прилича на обичана и щастлива жена!Мъжът и до нея също излъчва спокойствие ,явно са се намерили,дано са щастливи и имат още дечица..
И къде е смешката, я дай да видим

Последна редакция: сб, 16 мар 2019, 21:18 от MG18

# 576
Защо да е пълна смешка, като наистина има явно хора, които ме са чували за това. Включително и аз. Аз знам само за питка на прощъпулник. От Варна съм, ако това има значение..

# 577
Каква досада. А като си помисля, че вчера ми докладваха снимката на тортата Joy

# 578
  • Viena
Тоя селянин Стефан на Гала е голям палячо, пак беше снимал един пълен човек и му се подиграваше в инста.Да обърне огледалото към себе си......

# 579
Тоя селянин Стефан на Гала е голям палячо, пак беше снимал един пълен човек и му се подиграваше в инста.Да обърне огледалото към себе си......

Голяма простотия, и то от уж зрели хора ...

# 580
Това на Тоца не е погача за здраве, а Парад на суетата. И не е единствената. Много от новобогаташите смятат, че демонстрирането на възможности и качването на снимки с пародийния кич в социалните мрежи ги прави много хай и много уникални. Способни са на всякакви палячовщини, за да направят впечатление.

# 581
  • Mediterraneo
Темата в последните страници е доказателство за това, че се модерира едно към гьотере. Надявам се да се размете спама, че е станало като бебешка отчетна тема, барабар със суеверията и бабините деветини.

# 582
Темата в последните страници е доказателство за това, че се модерира едно към гьотере. Надявам се да се размете спама, че е станало като бебешка отчетна тема, барабар със суеверията и бабините деветини.
Абсолютно! Мине се, не мине се, и се намерят едни 50+ потребителки да си мерят погачите с Батинковица. Аман!

# 583
Дъщерята на Майкъл Джексън е опитала да се самоубие
https://www.dnes.bg/index/2019/03/17/dyshteriata-na-maikyl-djeks … e-samoubie.404828

# 584
Ех, кофти новина. Толкова да ми е симпатична.

Общи условия

Активация на акаунт