Звездни компромати - 402

• 74 510
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
Хубавица Heart Exl
Мелания да внимава, че на Тръмпски тип жена прилича.

# 151
Сега изгледах втори епизод - купил е на семейството на едно от децата къща, а майката се оправдаваше, че това било просто съвпадение. Другата пък, след като научила за смъртта му, цял месец спала с якето, което й подарил..... Краят беше силен - хората обвиняваха родителите. Питаха "вие луди ли сте да съдите Майкъл? Мъртвият Майкъл? Съдете майките си, които са позволявали всичко това"

# 152
Възмущаваме се тук масово на М.J. и педофилския скандал, обаче аз се сетих за децата на Дисни....
Подсети ме и за детството на Дрю Баримор...

# 153
  • Rock & Roll feeling ...
Възмущаваме се тук масово на М.J. и педофилския скандал, обаче аз се сетих за децата на Дисни. В едно интервю Джъстин Тимбърлейк казва как били затворени в апартамент с Раян Гослинг и Бритни, идвали да ги вземат за снимки само и им донасяли храна, деца на 10 години! Не виждал родителите си с месеци.
Мислите ли, че в такава обстановка и с такива високи критерии в Холивуд тия деца са били обгрижвани, обичани, приспивани..? Или по-скоро са били употребявани от някой ненормалник.
Не ми се иска да мисля,че са блудствали с тях... По-скоро цялата гадория има друга, по-меркантилно алчно-маниакална посока.

А сега някой като спомена за АрКели и,че имало гнусно видео с 13-14 г.момиче,се сетих как ми се мерна някакво интервю на певеца и как със сълзи на очи и бая тръшкане се оправдаваше,че не бил такъв боклук.
Когато бях на 14, бях обект на свалка от мъжа в кварталния магазин. Около 30 годишен,женен, с 4 годишна дъщеря. Тогава го намирах за странно,а от сегашна гледка точка за доста гнусно. Мъжете гледат подобни момичета като сексуални обекти,само защото вече са започнали да се развиват или са развити. Не ги възбужда детското в тях, а напротив - женското  и никак не си дават сметка или може би хич не им дреме,че тези същества по душа и акъл са си деца и не са узрели за сексулани отношения. Неприятни порочни нерези.
Докато в случая с Джако, те това си е баш педофилия и то от гнусната. Не го знам дали той самия се изживява като дете,което има отношения видиш ли със себеподобен, а и не искам и  да знам. Но тоя вид от неговия е от извратените изцяло патии. 

# 154
Хубавица Heart Exl

Абе хубава е, ама не може да се мери с Мелания. За мен лично тя е топ. Много ми е хубава и много чаровна и се облича адски стилно Heart Eyes

# 155
  • До сърцето...
Егати гнусната тема сте подхванали за Джако, кефи ли ви да ровите из ла*ната!?
Нещастен човек, творческите хора не са като нас, използван и манипулиран, дори след смъртта му не го оставиха на мира, отвратително...

Настя Заворотнюк и Павел Чернышов
имат момиченце, да им е живо и здраво (то на 4 месеца, но сега е обявено негото появяване)! Въобще не им давах бъдеще като двойка преди време, когато се събраха през далечната 2008 г., а те ме опровергаха, че и дете си направиха Grinning
Скрит текст:

# 156
  • софия
Thandie Newton и дъщеря
Скрит текст:
Olivia Wilde
Скрит текст:
Angelina Jolie с децата
Скрит текст:
Rami Malek & Lucy Boynton
Скрит текст:
Sienna Miller с 27 годишно гадже Lucas Zwirner
Скрит текст:
Anna Kendrick
Скрит текст:
Дженифър Гарнър с децата
Скрит текст:

# 157
  • София
Хубавица Heart Exl

Абе хубава е, ама не може да се мери с Мелания. За мен лично тя е топ. Много ми е хубава и много чаровна и се облича адски стилно Heart Eyes

Не виждам как тази жена ще засенчи Мелания. Хубава е, но след като затворих снимките веднага забравих как изглежда.

# 158
И срещу Мелания да тича пак няма да я стигне.

# 159
На мен и двете не ми харесват. Но Мелания я обличат повече от отлично.

# 160
Хубавица Heart Exl
Няма какво да внимава, съмнявам се Моника да зареже по-богатия и по-симпатичен чех.
Хубава е Моника, но Мелания и за мен е по-запомняща се.

# 161
  • София
Дженифър Лопес и мъж на плаж
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 162
# 163
Кой знае колко е объркано детето на Алисия и Валери - майки, бащи, бивши, настоящи...

# 164
На мен ми харесва надписът на блузката на Валери джуниър...едва ли я е избирал някой от мамите и татковците Stuck Out Tongue Closed Eyes

Общи условия

Активация на акаунт