Звездни компромати - 402

• 74 450
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
Неее. Барикадирал се е заради журналисти. Не иска да отговаря на въпроси. Ще даде пресконференция в петък.

# 346
Що за човек би кръстил сайта си "коч"?! 🤨😂

# 347
Тая Стрелча... предния кмет изнасилвач, сега пак екшъни. А хората там са доста бойни...

# 348
Не съм гледала новини, какъв е случаят с мъжът на Мисис Баба?

# 349
Мислех, че ще се развеждат, те на царски приеми ходят, че и добра компания са се събрали.
на стари години ли да се развеждат? точно като трябва да се подкрепят хората!

# 350
Ох, ясно, разбрах. Сега е модерно да имаш 675 сватби (с един човек).
Подписване, моминско парти, ергенско парти, парти на кумата, парти на сватовете, парти преди сватбата, сватба, евентуално църковен купон, афтър парти, парти за медения месец, парти за подновяването на клетвите...

И това ако не е пране на пари, не знам кое е Joy

# 351
  • Sofia
Не съм гледала новини, какъв е случаят с мъжът на Мисис Баба?
Сигурно за присвояване на стедства,като другите двама от тази седмица.

# 352
  • ВАРНА
 Тоест това е бифор парти.Следват Джангър парти и афтър парти.

# 353
  • Rock & Roll feeling ...
За тези,които харесваме Димитър Маринов Simple Smile :

Гостуването му при Слави

... в "Събуди се" :
Скрит текст:

...в репортаж към " панела" в "На кафе" :
Скрит текст:

...в " Тази Събота и Неделя" :
Скрит текст:

Enjoy It Heart Exl

# 354
За злоупотреба със средства и за злоупотреба с власт:

"в началото на 2016 г. кметът е събрал множество общински служители в кметската зала и им е казал, че следва да подадат и подпишат молба за назначаване на работа и молба за напускане. Тези документи са били подписани от хората, които са се уплашили, че ако не изпълнят разпореждането на кмета, могат да останат без работа“, обясни Арнаудова и уточни, че и двата документа са без дата."

# 355
  • Русе/София
Тая Стрелча... предния кмет изнасилвач, сега пак екшъни. А хората там са доста бойни...
Брейййй,Стрелча от стрелям ли идва?Хихихи.Какъвто управляващия,такива и хората.

# 356
  • Sofia
От ромските сватби накрая се изкарват много повече пари, отколкото са вложени. Софи не би пропуснала да организира пищно събитие, сигурна съм. На Антония целта с многото сватби беше друга - предимно демострация.  Grinning

# 357
Гледахте ли как Джеймс Кордън се изгъбаркал с Бекъм. 😆 Викат го уж да му покажат новата му статуя, но са я направили... за кашмер както казват в северозапада, физиономията му е един път. https://www.google.com/amp/s/lifestyle.bg/stars/deyvid-bekam-dzh … a.html%3famp=true

# 358
  • София
Ооо, уникален Бекъм! Затова го харесвам. Хвана се на номера, но запази доброто възпитание. Разликата с нашите футболисти е галактическа. Изгледах клипа с удоволствие.
....и как само се възмущаваше:
“ ....но ще дойдат родителите ми, жена ми, децата ми, не може да гледат това нещо!”
Сладуранче!

Последна редакция: чт, 14 мар 2019, 18:00 от Girl of Now (DonaFlor)

# 359
Чудничък Бекъм Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт