Звездни компромати - 402

• 74 407
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
Ама какъв поглед има на средната снимка, как високомерно гледа жената, мани мани.
И аз ходя с такава прическа до супера.
😂😂😂Валерко три пъти повтори, че е станал мъж, някой ако не е разбрал.

# 406
  • До морето
Радева пак е с прическа тип "вързах си косата, преди да вляза в банята".

# 407

Деси Радева, изтрива с ръка червилото, което е оставила по бузите на словенския президент Борут Пахор, след като го е нацелувала хубаво пред жена му. Според експерти по протокол, абсолютен гаф е това да бършеш червилото си от бузите на някой президент, пред жена му, пък и изобщо. Абе добре се е представила пак Simple Smile

# 408
  • София
Дженката Лоурънс изглежда бременна на последната снимка, дано, много я харесвам.

# 409
Felicity Huffman платила 15 000$ подкуп, за да може да учи дъщеря й в престижен университет.
Сега, пък, платила гаранция 250 000$ и я разследват. Ако я признаят за виновна, заплашват я 20 години затвор.
Е, не е ли по-добре да си призная детето за по-просто и да нямам проблеми, отколкото цял живот да се напъвам да изградя име и накрая да лежа в затвора?

# 410
Да, Радева я показваха вече, но просто няма смисъл да се коментира...

# 411
Кога му свършва мандата а генерал Десси, че ми писна вече от нея, така и нищо не разбрахме от придружителят и.

# 412
Досмеша ме за шаферките под наем Joy

# 413
  • софия
На мен генералката почти ми харесва със синята роклА, харесвам и леко небрежни прически. Мисля, че тя крие ушите си. Сигурно е клепоуха. Не мога да харесам силно провинциалното ѝ поведение и самочувствие без покритие.
Ето едно доста по-красиво червено кадифе. Нищо особено и трудно за правене.
Скрит текст:

Неделя да се постараят малко над визията, а не да залагат на спорни личности да рекламират посредствените им и изкуствени "произведения".

# 414
  • На топло
Досмеша ме за шаферките под наем Joy
Кой ще отиде доброволно на циганска сватба??? И според мен са платени шаферките 😂

# 415
Емануела и тя заровила нокти в кадифената торта и засмукала едно парче. Гнусничък резултат
Скрит текст:

И Скандау ядат тортата с ръце май-май:
Скрит текст:

Венци Венц и Павел:
Скрит текст:

# 416
Изкукала работа - 10 хиляди души харесват снимка как двама главочи ядат торта.

# 417
Емануела и тя заровила нокти в кадифената торта и засмукала едно парче. Гнусничък резултат
Скрит текст:

И Скандау ядат тортата с ръце май-май:
Скрит текст:

Венци Венц и Павел:
Скрит текст:

О, Господи, ако те има някъде там
О, Господи, бЪгни го пак тоз Инстаграм!

# 418

О, Господи, ако те има някъде там
О, Господи, бЪгни го пак тоз Инстаграм!

Я им го напиши в Инстаграм, аз ще ти сложа ❤ на коментара😉

# 419
  • София
Роклята на Деси ми хареса, за пръв път не е с перде. Прическата обаче не. Торти не ям много, та който ѝ да ги рекламира, няма да ме изкушат.

Общи условия

Активация на акаунт