Звездни компромати - 402

• 74 407
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
  • Вестерос
Oт вас разбрах за тортата мин.седмица, сега отвсякъде ми излиза и на мен.

За пращане в инста, искат да си с минимум реални 1000 последователи , но не знам колко заплащат. До скоро снимките бяха масово с цигарите корсет. Седнала малкото пони разкрачена и до нея един корсет, после Полито се зяпа в огледалото и до ръката й корсет... т.н. сега торти. Ама верно е много грозна.

# 436
Oт вас разбрах за тортата мин.седмица, сега отвсякъде ми излиза и на мен.

За пращане в инста, искат да си с минимум реални 1000 последователи , но не знам колко заплащат. До скоро снимките бяха масово с цигарите корсет. Седнала малкото пони разкрачена и до нея един корсет, после Полито се зяпа в огледалото и до ръката й корсет... т.н. сега торти. Ама верно е много грозна.
На някои им плащат, други просто я получават подарък и се снимат. Няма никакво изискване за последователи реални или купени, те си решават на кого да пратят и платят или не. Всъщност рекламна агенция решава. Едно е сигурно жените в Инста не я ядат тази торта, само се снимат. Мъжете звизди хапват предполагам.
Много обичам червено кадифе, тази не съм я опитвала, но ще го направя, да я видя.

# 437
По принцип т.нар. голи торти са хит в последно време, но на Неделя не им се е получила добре на външен вид.
Аз нямам тез местни инфлуенсъри в инстаграм, и не ми изскача нищо подобно. Но познати тийнчета следват бебето на Петканови и прочие "звезди". Ми...няма лошо
 Иначе тортата цветово се връзва с партито на Бест и сватбата на Софи.

# 438
Ууу да на Софито да я пратят и много пари да им иска, ще я разбие от реклама на сватбата сега.
Баба Дони, която яде само и единствено ябълки и то от много години, как хвърля ябълката в прогнила щайга и забива муцуна в "червеното кадифе". Може и белезници да и сложат и мъжът и барикадираният, да я блъсне отзад в тортата и да пуснат клипа.

# 439
Предпетъчно някой видя ли корицата на Men's Health? 😊

# 440
Някои форумни любимци в забавен колаж:
Скрит текст:

# 441
Хайде и Преслава с червена торта по повод 6 м на дъщеря й

# 442
  • софия

е то това его изисква място ...

# 443
Представям си как прави кекс с Хоанг.
Или не искам да си представям.

# 444
Обаче колкото и да не харесвам Ани Хоанг, много браво за нея, че се задържа толкова години с Люси. Явно тяхното наистина е любов. Тя никога не ми е изглеждала като стабилно и сериозно момиче и винаги съм очаквала да му бие шута заради някой по- добре изглеждащ и по- богат.

# 445
Може и да няма кой друг да я вземе Ани Хоанг. Много е невзрачна милата, Елинпелинска мома, те масово са такива там.

# 446
  • Viena
Екзотична красавица е, в никакъв случай не мога да кажа че е неврачна мома.

# 447
Не е невзрачна,ама кой щеше да ѝ прави клипове без пари?
Без Люси трябваше да се труди за всичко.
Явно си е казала "По-добре с един нерез години,отколкото с много за година и за половината от това,което може да получа с първия".

# 448
Обаче колкото и да не харесвам Ани Хоанг, много браво за нея, че се задържа толкова години с Люси. Явно тяхното наистина е любов. Тя никога не ми е изглеждала като стабилно и сериозно момиче и винаги съм очаквала да му бие шута заради някой по- добре изглеждащ и по- богат.

Е та малко ли е ,че и прави клиповете и я бута..
Абсолютно  бездарна е..

# 449
Люси никак не е беден.

Общи условия

Активация на акаунт