Звездни компромати - 402

• 74 268
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Много интересно интервю дава Кали в Папараци  Shocked

# 631
Много интересно интервю дава Кали в Папараци  Shocked
Много😀

# 632
  • София
Гледам Кали в Папараци. Буди толкова смесени чувства у мен, че не зная как да формулирам коментара си. Чисто по женски я разбирам, съчувствам ѝ, но в същото време ми изглежда много комерсиално да даде интервю точно на Венета. Откакто участва във Вип Брадър ми е много неприятна. Пъне се да се изкара много интелигентна и начетена, а си остава на ниво кръчмарска певица. Претенции без покритие. Честно казано не го разбирам това хленчене по медиите след раздяла, не само от нея.

# 633
Ама с бащата на последното и
 ли дете се е разделила?
Питам, щот не го гледам.

# 634
Не го разбирам това. Живяла с него Нам колко години, спала с него, дете му родила и сега.. плюе. Ми, да си мислила, булче. Да не си единствената на света????

# 635
 ли дете се е разделила?
Питам, щот не го гледам.

Да, май от 6 месеца каза, че са разделени.

# 636
  • София
 ли дете се е разделила?
Питам, щот не го гледам.
.

Да, с Влади се е разделила. Толкова кирливи ризи му извади, че ми иде да я попитам като е толкова отракана 'що го търпя 6 години и не само, ами и дете му роди.  Оф, не мога да я изтрая, сменям канала.

# 637
Сега остава по американски да подгрее интервюто като каже,че не му става :Д

# 638
На Кали все мъжете са ѝ виновни. Един обичал да се весели на маса, а не да търчи с нея по баирите. Другия пък шоколад сутрин не разрешавал, контролирал я...А тя, цвете неразбрано милата.

Последна редакция: нд, 17 мар 2019, 22:08 от Нищо лично

# 639
Ще ѝ отделят още едно предаване на тая патка! Ако имаш няколко деца от различни мъже, дали си перфектна

# 640
Софи Маринова и моминското и парти ще дадат в Папараци ей сега  Stuck Out Tongue

# 641
Клоу Кардашиян рекламира, че скоро може да ги очакваме в България (за предаването им става въпрос предполагам)

# 642
  • където ми харесва
Ще ѝ отделят още едно предаване на тая патка! Ако имаш няколко деца от различни мъже, дали си перфектна
Що, лимит ли има?
Питам за една приятелка, до колко деца и от колко мъже е лимита?! 🙄

# 643
Значи оня шефа на Олинеза, дето си беше женен с деца, можеше да ходи да плюе Елен Колева и каква ли не да я изкарва, а Кали да не може да се оплаче от мъж? Че защо? Да прави каквото реши жената.

# 644
Що, лимит ли има?
Питам за една приятелка, до колко деца и от колко мъже е лимита?! 🙄
Май нещо не сме се разбрали..
Казвам, че едва ли е стока щом не може да задържи един мъж до себе си. Никъде не съм говорила за лимити. Ако искат 30 предавания да направят за кирливите ризи на всички, с които е спала. Ако ще.още 40 деца да роди. Ама първо прави дете, после ходи и реве по телевизията. Айде, няма нужда!

Общи условия

Активация на акаунт