Звездни компромати - 402

• 74 265
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Много тъпо изказване. Какво значи "да задържи мъж до себе си". Жените да не са дресьори? Големи глупости.

Значи всички жени на Джизъса например те са грешни, горките... като не могат да задържат тоя праведен мъж до себе си Simple Smile

# 646
Тъпо , умно, казала съм го. Пък ако ще да съм тъпа. Ама така като я слушах тя колко е умна и що глупости надрънка ми е любопитно какъв по- велик и незаменим мъж ще си намери...

# 647
Не си тъпа изобщо, много те моля.
Обаче Кали май никога нищо не каза за предния си мъж. Явно с него се е разделила по любов.
Аз не я гледах сега, но, ако Кали държи да я гледам, да не се изповядва при Венета. Като я погледна Венета и се сещам какъв класик е и просто от респект към нея не й чувам тъпите въпроси.

# 648
И аз не съм гледала Кали, така че не знам ситуацията. Жената има 3 деца, гледа си ги, нека се оплаче, щом иска.

# 649
Доста жалко да си споделял живота си с някого години наред, дете да му родиш и накрая да го оплюеш в медията. Ами поне малко от уважение към себе си и детето, да беше замълчала. Винаги може да го оплюе пред приятелки поне, ама чак така.. И не ства въпрос само за нея, а за всяка изявила се..

# 650
Рапърът Кобака е починал доста нелепо на 40 г.

Много жалко.
Грубо ще се изкажа, но в случая "Гъз глава затрива"

# 651
  • Rock & Roll feeling ...
Гостуването на Кали при Венета  ( сега си го пускам ) https://www.btv.bg/video/shows/paparaci/videos/kali-za-razdjalat … a-fizicheski.html

Много харесвах Кали преди участието й в ВБ. Там си пролича колко е посредствена  и дребнава, а я имах за мъжко момиче ... С коментарите си към Влади Въргала и разстройството му,както и коментарът за детето на втория й мъж,че на всеки в подобна ситуация би му се искало детето на половинката му да не се е раждало/да го няма... от тоя тип беше... та Кали си е дъно.

# 652
Изобщо не я харесвам Галина. Не съм гледала предаването, само хванах някакви тийзъри. И преди 20г. си беше тъпо парче, и така си остана, даже психологията, с която толкова се гордее не ѝ помогна. Сори, но е зле.

# 653
Обаче Кали май никога нищо не каза за предния си мъж. Явно с него се е разделила по любов.

Каза, каза, доста каза и за него. Но беше по-премерена. Предполагам лесния развод и добрата издръжка оказват влияние на "спомените" и "причините" за раздялата. С този, до колкото разбрах, няма да има взаимно съгласие, а съдебен развод. Явно далеч не е само "спряхме да се обичаме".

# 654
Кали се и омъжва ли за тези всичките? Grinning
Не я слуша главата нея.

# 655
  • Sofia
Няма брак с бащите.

# 656
Ама с бащата на последното и
 ли дете се е разделила?
Питам, щот не го гледам.
.

Да, с Влади се е разделила. Толкова кирливи ризи му извади, че ми иде да я попитам като е толкова отракана 'що го търпя 6 години и не само, ами и дете му роди.  Оф, не мога да я изтрая, сменям канала.
Тази жена не мога да я изтърпя, толкова говорене.....направо ме заболя главата и смених канала

# 657
Много ми е противна Кали. Посредствена и глуповата, но нагла.

# 658
Кали е единствената достойна съперница на Софи Маринова за титлата "главна сапунена героиня".

# 659
С първия се разделила, защото я хванал за гушата, с втория се разделила, защото и казал "ма", за третия...смених канала
Ааа, най-важното е, че Кейт Уинслет също имала три деца от различни бащи. Сравни се с нея певачката на 4-4-2

Общи условия

Активация на акаунт