Звездни компромати - 402

• 74 264
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Жената иска да изкара някой лев, трагедиите са по-вървежни от нормалните истории.

# 661
С първия се разделила, защото я хванал за гушата, с втория се разделила, защото и казал "ма", за третия...смених канала

Защото не дава да се яде шоколад сутрин Simple Smile

# 662
С първия се разделила, защото я хванал за гушата, с втория се разделила, защото и казал "ма", за третия...смених канала

Защото не дава да се яде шоколад сутрин Simple Smile
Е вечер ли Confused

# 663
Никой ли не гледа Виолета Марковска в  "Търси се" вчера? Аз бях втрещена като си вкара някаква тръбичка в носа и я извади през устата.Flushed

# 664
Каза, че с втория си съпруг се е разделила заради третия. Пак много го е изтърпяла-6 години. Тя плащала всичко+кредитите, двете й по-големи деца не харесвал. За какво й е?

# 665
Никой ли не гледа Виолета Марковска в  "Търси се" вчера? Аз бях втрещена като си вкара някаква тръбичка в носа и я извади през устата.Flushed
Превъртях този момент Wink

# 666
Много странно ми изглеждаше Венета Райкова през цялото време на предаването снощи, приличаше ми на Светлана Гущерова!!! Дали заради цвета на косата или си е правил нещо на лицето, но не изглеждаше като себе си. Пуста суета......

# 667
  • Viena
Кали и Венета много ми евтинееха вчера с тия фолк коси и грим. Като застаряващи мастии точно!

# 668
Не, че съм зла, ама тази освен, че е крайно бездарна, защо я викат? Виолета Марковска ми е крайно неприятна, от хората, които (уж) няма за какво, като Яна Маринова ми е. Яна поне е жизнена, онази е като умряла скумрия.

# 669
Венета отвя всички фолк певачки с тия екстеЙшъни 😂

# 670
Кали много зле...гледах я снощи и  и се чудя, може ли такива неща да говори по Тв за бащата на детето си? Ами това дете как ще се чувства...все пак това е негов татко, много са прости тия, много...Тя милата светица, издържала го, ама той и платил само 2 клипа...олеле, възмутена съм. Всеки да си живее живота както си иска, но защо по медиите да коментират такива неща, все пак този мъж е баща на едно от децата ти?

# 671
А щом говори тези неща в ефир, какви ли ги плямпа пред самото дете?

# 672
  • софия
                                     18 март рожденици
Luc Besson , 60
Скрит текст:
Vanessa Williams,56
Скрит текст:
Queen Latifah, 49
Скрит текст:
Sutton Foster, 44
Скрит текст:
Adam Levine, 40
Скрит текст:
Lily Collins, 30
Скрит текст:

# 673
Кали както и да говори, на какъвто и професор да ми се прави, аз няма да забравя едно каре в 24 часа, в което пишеше, че Кали спи в Мерцедес и е на повикване. Тогава ми се стори странно, че точно 24 часа го публикуват, те тогава още не бяха чак такъв парцал, какъвто са сега... Но, Кали каквото и да ръси от екран, аз си я представям спяща в Мерцедес и на повикване. Дори и да не е съвсем вярно!

# 674
  • софия
Ariel Winter и гадже
Скрит текст:
Courteney Cox&Jenni Kayne
Скрит текст:
Shia LaBeouf
Скрит текст:
Paris Hilton, Kathy Hilton, Nicky Hilton
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт