Стягайте се ЮЛСКА дружина, първата половина мина

• 29 447
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Спрямо този калкулатор съм малко над нормата, ама нищо не мога да променя Flushed

Кафе пия, колкото ми се пие. Случва се и 3-4 на ден с много мляко. Има дни и само едно пия. В първите месеци  не пиех, защото ми се гадеше. Аз по принцип пия мноооого кафе.

Кърпички с каката ползвах Памперс. После открих топлата вода и започнах на чешмата Stuck Out Tongue Winking Eye

Всеки ден след хранене имам адско сърцебиене. Свързано ли е с лакомията почвам да се замислям Joy

# 631
Аз също съм с 2кг над норма, ама как иначе при положение, че в магазина до нас ми запазват точно определен вид сухи пасти ежедневно Joy Така че основен фактор си е лакомията ми.

# 632
Момичета понеже за първи път ще ставам майка, може ли тези които вече са раждали да ми кажете колко пари ви трябват за бебето на месец ? :3

# 633
Момичета понеже за първи път ще ставам майка, може ли тези които вече са раждали да ми кажете колко пари ви трябват за бебето на месец ? :3
Зависи дали ще кърмиш или ще даваш адаптирано мляко, това е съществената разлика. От там насетне всички бебета се нуждаят от едни и същи неща, от теб зависи дали ще му купиш боди за 30лв. или за 5лв.
Общо взето( без да претендирам за изчерпаемост на списъка), ежемесечно ще купуваш:
1. АМ, поне 3-4 кутии
2. Памперси, около 10 на денонощие
3. Нещо за колики
4. Дрешки( стартов пакет за 2-3 месеца)
Първите няколко месеца разходите не са много големи, но колкото повече растат децата, толкова и разходите. В един момент ще вкл. каши, пюрета, лекарства Simple Smile

# 634
аз си пия кафе, 2 къси всеки ден, не се возя в градски транспорт и никой никъде не ми е предостъпвал място, но почти не съм качила, нося си нормалните дрехи, само 1 чифт дънки за бременни имам. Неразпознаваема съм хаха.

Този калкулатор изглежда точен, аз бях 52 кг, моят лекар ми каза, че няма да е ок, ако наддам повече от 12-13кг и това и си пише "Препоръчваното тегло в края на бременността е: 64,9 - 67,8 kg"

# 635
Момичета кажете ми какво трябва да правим като влезем в 7-ми месец...всеки казва "още малко ще влезеш в 7-ми месец, трябва много да се пазиш" как по-точно да се пазя...чак страх ме хваща

# 636
Момичета, защо не напомняте, че почти сме изписали темата. Ето няколко предложения за заглавия за новата тема. Ако се сещате нещо по-оригинално споделете. Утре може да пусна анкетата

Тук са се събрали готините мами на ЮЛСКИТЕ сладурковци и сладурани!
В ЮЛСКИТЕ тумбачета има лъвчета и рачета
Тези са ми много симпатични.
Снежи, не се втелясвай от хорски приказки, за 7 месеца не претръпна ли към искани и неискани съвети, мнения и препоръки. Grinning Освен мен, само още един може да прецени от какво и колко трябва да се пазя и това е лекаря ми. Ти сама най- добре може да усетиш какво да избягваш. И на мен все ми опяват как трябвало да се пазя, ми хубаво ама мъжа ми е корабен механик и откак влязох в трети месец е на рейс, живот и здраве ще си дойде другата седмица, дето се вика половината бременност я избутах без него.  Ами и пазарувам, нося си торбите, нося си тубите с вода, чистя си, оправям си, не съм се спряла. По хорската логика или трябваше да се моля неизвестно на кой да върши всички тея неща, или да легна и да изпадна в кома, докато се прибере. Grinning Свекърва ми и тя, да съм се пазила, ама дошъл ли е някой да свърши нещо вместо мен, то отстрани е лесно да се дават акъли.

# 637
Това с лъвчетата и рачетата е мега сладко! ❤️❤️❤️

# 638
Да споделя, че в H&M има 20% намаление на детската колекция за който се интересува. Допълвам - за поръчки над 60 лв. важи.

https://m2.hm.com/m/bg_bg/deca.html

Последна редакция: чт, 04 апр 2019, 21:46 от edna0112

# 639
Някой има ли наблюдения колко често ги има тези намаления в H&M? Aз мислех да пазарувам края на май-началото на юни, та се чудя дали ще има тогава...

Иначе на мен дрешките там ми харесват като съотношение качество/цена, само за баткото купих няколко такива бодита https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0643678004.html и по мое мнение това затваряне не е много готино, с голям зор се сгъва крака на бебето, за да се натъпче

# 640
Някой има ли наблюдения колко често ги има тези намаления в H&M? Aз мислех да пазарувам края на май-началото на юни, та се чудя дали ще има тогава...

Иначе на мен дрешките там ми харесват като съотношение качество/цена, само за баткото купих няколко такива бодита https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0643678004.html и по мое мнение това затваряне не е много готино, с голям зор се сгъва крака на бебето, за да се натъпче
Не слагаш ли първо крачетата и после ръцете. Аз така ги обличах, не ми се е видяло трудно. Точно този тип бодита и ромпъри ми бяха много удобни.

# 641

Доста често пускат. Даже към юни сигурно ще започнат и летните намаления.
Е ако нещо ти стане много сладко, вземай още от сега. 🤗

# 642
А вие кой размер вземате? Аз това се чудя, защото да ми казвали да не е най- малкия размер, защото бързо ще умалее..

# 643
А вие кой размер вземате? Аз това се чудя, защото да ми казвали да не е най- малкия размер, защото бързо ще умалее..

И аз това да попитам...опитните майки, дайте съвет на нас, непросветените... има ли смисъл да се купуват най-мъничките размери?

# 644

И аз това да попитам...опитните майки, дайте съвет на нас, непросветените... има ли смисъл да се купуват най-мъничките размери?

Зависи колко килограма ще се роди бебето. Моят син се роди с 6 седмици по-рано, беше 2кг. Дори най-малкия размер tiny baby до 3.5кг му бяха големи... Бях се подготвила предимно с дрешки до 1м и 1-3 месеца, но се наложи като се роди да купим от най-мъничките. А сина на моя колежка се роди 4.5 кг и първите дрешки до 1м са му били малки... И аз сега съм в чуденка какви размери да купя, чакаме момиченце и вече взех няколко бодита, ще ползваме и от баткото някои неутрални цветове...

Общи условия

Активация на акаунт