Стягайте се ЮЛСКА дружина, първата половина мина

• 29 489
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Малко над нормата съм, но като се има предвид, че бях с подномермено тегло не се плаша все още. До тук съм плюс 9 килограма. Колкото за градския транспорт никой не ми отстъпва място, на опашки също и преди така си беше. Не се впечатлявам особено.

# 616
Много сте фини всички, бе!

Аз съм точно в норма, но все пак съм едни 10кг над вас Grin

Фини са някои... други сме добре хранени Grin
Всеки момент трябва да чукна 70 кг... голямо число Laughing поне съм в норма и пълнея с нормално и приемливо темпо... Абе да сме живи и здрави и малките също

# 617
Сладки пухкавелки. ...и точка  💝
И аз съм в норма Simple Smile

Кажете какви мокри кърпички ще използвате ?
Крем за зърна ?

# 618
Крем за зърна ?
Аз ще започна с бебелан, не защото някой ми ги е препоръчал, а защото ми ги дадоха рекламни на няколко форума за бременни и съм се запасила с 4 пакета по 80 броя. А след това мисля да пробвам Тео бебе или Бочко. Мустела ми изглеждат много скъпи, иначе уж са най-рекламирани.
Крем за зърна не съм избрала..

# 619
  • София
Speedka, аз всеки момент ще чукна 80... Flushed Неслучайно, казвам, че водя с десетина... Но съм почти 1,80, де (в своя защита) Grinning

# 620
Защита си е да... аз съм 20 санта отдолу Laughing Laughing

# 621
Сладки пухкавелки. ...и точка  💝
И аз съм в норма Simple Smile

Крем за зърна ?
От мокрите кърпи ще си ползвам на памперс. Ганчев и бебелан също са хубави. Бочкото в никакъв случай. Те са ми най ужасните, дори аз се бях обринала от тях. (не знам дали сте пробвали да ги ползвате като интимни, ама от тях специално пари.) Като цяло и с първото дете - мокрите кърпи съм ги ползвала в някакви екстремни моменти. Винаги и до сега си я мия на чешмата! Не знам дали сте им чели съдържанието, ама това бърсане на дупета на всяка смяна на памперса не го разбирам. Една водичка на бързо, то колко дупенце има.
Крем за зърна си бях взела на Лансинох, ама така си и остана. Май го ползвах веднъж или два пъти. При правилно кърмене не боли изобщо. Имах уникалния късмет да попадна на мега якия персонал. Главната акушерка идваше постоянно да гледа дали правилно сме сложили бебетата на гърда и ни обясняваше къде бъркаме и как да поправим грешното захапване на бебето. Ама не е лошо да имате по една малка тубичка или поне мострите от училищата за бременни - всичко се случва. Гледайте само да е крем без отмиване.

# 622
Момичета, защо не напомняте, че почти сме изписали темата. Ето няколко предложения за заглавия за новата тема. Ако се сещате нещо по-оригинално споделете. Утре може да пусна анкетата

Тук са се събрали готините мами на ЮЛСКИТЕ сладурковци и сладурани!
Пролетта настъпва вече и за ЮЛСКОТО човече!
В ЮЛСКИТЕ тумбачета има лъвчета и рачета
Юлчета, стойте по местата, с тате още бистрим имената!
Слънчицето пролетно напича, ЮЛСКА мама по покупки тича!

# 623
  • София
Това са моите фаворити Simple Smile
В ЮЛСКИТЕ тумбачета има лъвчета и рачета

# 624
Момичета, защо не напомняте, че почти сме изписали темата. Ето няколко предложения за заглавия за новата тема. Ако се сещате нещо по-оригинално споделете. Утре може да пусна анкетата.

Пролетта настъпва вече и за ЮЛСКОТО човече

Ето моите фаворити Simple Smile

# 625

Юлчета, стойте по местата, с тате още бистрим имената!

# 626
Аз като едно голямо раче:

В ЮЛСКИТЕ тумбачета има лъвчета и рачета Heart Decoration

# 627
  • Варна
Не съм спирала да пия кафе, всеки ден по едно сутрин. Вече няколко пъти ми отстъпват ред по опашки в магазини и вчера в лабораторията ( изненадах се приятно) Simple Smile                                                                                                         П.П. И аз съм от Ст.З., но живеем на морето( ММ е морско чедо) хахх  Иначе, през 2 седмици сме в Ст.З., там се следя и там ще раждам, живот и здраве Simple Smile

# 628
Не съм спирала да пия кафе, всеки ден по едно сутрин. Вече няколко пъти ми отстъпват ред по опашки в магазини и вчера в лабораторията ( изненадах се приятно) Simple Smile                                                                                                         П.П. И аз съм от Ст.З., но живеем на морето( ММ е морско чедо) хахх  Иначе, през 2 седмици сме в Ст.З., там се следя и там ще раждам, живот и здраве Simple Smile

Не е ли далечко? Thinking Около 300 км. Аз се притеснявам, че искам да раждам във Варна, а съм от Шумен (90 км).

# 629
  • Варна

Не е ли далечко? Thinking Около 300 км. Аз се притеснявам, че искам да раждам във Варна, а съм от Шумен (90 км).

Ами, засега не ми създава проблем пътуването, а когато вляза в 9-я месец мисля да си бъда там, за да не пътувам всяка седмица, вече ще ме е страх, честно казано. Имаме доверие на д-ра и с ММ решихме, че ще се следя там и ще раждам там. При него правих и операцията преди ин витрото.

Общи условия

Активация на акаунт