Стягайте се ЮЛСКА дружина, първата половина мина

• 29 891
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Значи, ако от сега нататък не кача нищо ще съм си в нормата. 😂😂😂😂 Ужас!

Мен ме изчислява, че трябва да съм 49,5 при забременяване 42..а аз съм 52 Grinning

# 601
  • Сандански
Ох, олекнах си. Аз съм в норма. Забременях 62.5кг сега съм 69.5кг. Пише ми максимума, който да кача е 77кг, но се надявам да са по малко 😊

# 602
И аз избягвам градския но чат пат ми се случва. Редно е да отстъпват място. На мен ми се е случвало да падна в автобуса, също така като е блъсканица може някой без да иска да те смачка... На мен при движение си ми се стяга корема имам си и болки и предпочитам да седна.
Косата не си я подстригвам, използвам че сега наистина ми е много хубава и расте доста бързо, по някое време ще си я подравня, просто харесвам дълги коси.
Памперсите за многократна употреба не ми се струват мн еко със всичкото пране, което ще искат. Има пелени, които се разграждат по-лесно, но са малко по-дебелички.

Като става въпрос за смачкване в градския 😂😂 .. имах ситуация в която изчаках 5 влакчета в метрото, защото оцелих 16:30-17:00 ч. час пик, имах чувството, че ако се кача ще стана на хармоника и ще си остана в софия и не мога да се прибера 😂😂🙆😀😀

# 603
Ох, олекнах си. Аз съм в норма. Забременях 62.5кг сега съм 69.5кг. Пише ми максимума, който да кача е 77кг, но се надявам да са по малко 😊

И аз така...
Обаче най ми е трудно с тумбака...кантара толкова не ме тревожи, ама нещата започват да стават трудно достъпни No Mouth

# 604

Аз забременях 47кг, сега съм 52.5 кг, малко под норма, ще наваксаме хахахха 😂😂

# 605
Аз забелязвам, че възрастните хора бая ми се мръщят и се бутат. И като цяло сега като се разхождам повече и заглеждам хората ми изглеждат бая намусени, ама сигурно е нещо нормално. Нито са ми отстъпвали място, нито нищо Joy
А за многократните пелени изчетох бая из форума и мисля след 6тия месец да ги пробвам. Основното ,което разбрах, е че ако започнеш от самото раждане, трябва да се купуват различни размери, а не от универсалните. Но ми харесва и това, че повечето които ги ползват казват, че децата по лесно се научават на гърне.
Учудващо, но според тоя калкулатор още съм добре, въпреки тея 10 кила които не знам от къде качих Dizzy Face

# 606
Като става въпрос за смачкване в градския 😂😂 .. имах ситуация в която изчаках 5 влакчета в метрото, защото оцелих 16:30-17:00 ч. час пик, имах чувството, че ако се кача ще стана на хармоника и ще си остана в софия и не мога да се прибера 😂😂🙆😀😀
Аз пътувам все в час пик - сутрин между 7.45 - 8.15 и следобед между 17.30-18.00 от Сердика Simple Smile

# 607
Аз пътувам все в час пик - сутрин между 7.45 - 8.15 и следобед между 17.30-18.00 от Сердика Simple Smile

Именно на сердика, повече не мисля да си го причинявам... 🙅🙅🙆😥😥

# 608
Аз кафе си пия, еспресо с обилно количество мляко, както съм го пила винаги преди това. Grinning Изключение беше само втория и част от третия месец, когато просто не ми се пиеше кафе, а само фреш. По чаша вино от време на време също си позволявам, хич не ми е виновно. Grinning
Многократни пелени нямам намерение да ползвам към момента, но пък имам намерение да направя всичко по силите си да науча детето от рано да ползва гърне и да откажем памперса. Но да видим де, то в очакване на първо дете е лесно да сме силни и вилни по всякакви въпроси, но нещата сигурно се променят, когато въображаемите ни бебета се сблъскат с реалните такива и ни разбият всички илюзии за това как ще се случват точно нещата. Grinning

# 609
  • Пловдив/София
Хмм не съм много съгласна с този калкулатор... дава ми да кача минимум 13 кила. А моят лекар ми е казал, че 8-10кг са съвсем ок. А понеже нищо не съм качила още заради голямото повръщане, съм и 6 кила назад според него... Да почвам да тъпча пици и пасти освен Simple Smile)) според мен си е индивидуално тива с теглото. Важно е теглото и размерите на бебето да са в норма.

# 610
На мен ми показва че съм в норма. Започнах 50 кг, сега трябва да съм 56-59, а съм 55кг. И аз си отдъхнах 😀

# 611
Еййй аз съм точно в нормата според него 🤣 57 започнах, първо отслабнах, после качих и сега съм 64...

Относно кафето - аз пия всеки ден по 1 сутрин, няма как да мина без него, защото ставам за работа в 5 🤪  В първите 3 месеца почти не пиех, защото ми се повръщаше от него.

# 612
Според този калкулатор аз съм 5 кг под нормата No Mouth Аз лично ориентировъчно се следя по един друг. На английски е, но прави много хубава графика как се движиш засега Simple Smile
https://www.calculator.net/pregnancy-weight-gain-calculator.html

А кои са тези лесно разградими памперси? Колко по-скъпи са? Лично аз поне на първо време не знам дали бих могла да карам с многократни пелени. Не знам ще мога ли да се организирам постоянно да пера освен всичко останало, а и засега нямаме и сушилня. Ако има една идея по екологични памперси обаче нямам против да дам някой лев отгоре.
Някъде бях чела, че за отглеждането на 1 бебе се изпозват памперси, достатъчни за изпълването на един двустаен апартамент Astonished

# 613
  • София
Много сте фини всички, бе!

Аз съм точно в норма, но все пак съм едни 10кг над вас Grin

# 614
Хихи, аз съм над нормата 😁, но изобщо не ми пука. До сега съм качила 13 кг, но мен кг изобщо не ме притесняват. Преди да забременея бях в супер форма, имах си и плочки на корема, та си знам, че след една година пак ще съм така.

Общи условия

Активация на акаунт