Стягайте се ЮЛСКА дружина, първата половина мина

• 29 906
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
И аз пия по едно кафе на ден, с мляко също.
На мен само една дама ми стана в автобуса веднъж, но и тя според меб беше на кантар дали съм или не бременна. А за шофирането някой ми каза или четох, че няма проблем стига долната част на колана да не ти минава през корема.

# 586
Я да видим има ли в тази трупа някоя бъдеща мама от Стара Загора?
Аз живея в Казанлък, но ходя на ЖК в Ст. Загора и много често съм там. 😊

# 587
И аз съм от Стара Загора. Относно предимството на бременните, почти никой не се трогва като види бременна. Особено възрастните хора, направо очевадно те пренебрегват.

# 588
На мен започнаха от време на време да ми стават в метрото, не всеки път, но все пак започна да се случва. Като си закопчея палтото и на мен не ми личи, но като си разтворя копчетата се вижда.  Блазе ви, че можете да пътувате и да не ви трябва да седнете, аз като се потъпча в трамвай/рейс и метро 40 мин без да седна и ми става лошо..

# 589
И аз не го бях чувала това за котките и простирането 😱 Наскоро научих друго суеверие - че нераждала жена не трябва да се качва на камила... 😁

За подстригването обаче съм си решила да си го спазвам по семейна традиция, не че вярвам. Засега си изглеждам добре 😎Никога обаче не бих тръгнала да го казвам това суеверие или най-малко препоръчвам на бременна жена - моя бременна приятелка миналото лято ми каза, че се подстригвала и ме умоляваше да ѝ кажа какво е това вярване, че била подочула нещо, но аз не ѝ казах 😊 уви, не всеки мисли като мен обаче...

Да ви попитам... отстъпват ли ви място в градския транспорт или по опашки? 🙄

Еййй... това за камилата бивало да го кажеш 6-7 месеца по-рано Laughing Laughing Laughing
Иначе космати бебета, простиране, котки... кви са тея работи хахаха
Оставете суеверията и си гледайте живота.

# 590
Хората са любезни и ми отстъпват място по опашките, ако са големи. Ама и аз не си перча корема за да ме гледат - хахаха. Той си се вижда де - бая си е големичък. Градски транспорт ползвам мега рядко, но пък винаги са ми отстъпвали място. Иначе за сега не ми пречи да си чакам ред.

# 591
Момичета, вие пиете ли кафе? Аз бях спряла от началото на бремеността, но сега съм в 27 г.с и от 5-6 дена пия всяка сутрин..по едно с мляко и се чувствам леко виновна.. Rolling Eyes

Кафе не съм спирала да пия изобщо, просто пия половин чашка, вместо цяла. Не съм чувала, че в нормални количества може да навреди.

# 592
Някоя мама има ли опит с пелените за многократна употреба? С баткото така и не се реших, но сега с близнаците пак ми влезна мухата...и отсявам мнения.

# 593
  • Сандански
Някоя мама има ли опит с пелените за многократна употреба? С баткото така и не се реших, но сега с близнаците пак ми влезна мухата...и отсявам мнения.
Аз нямам опит, но освен че ми изглежда голяма хамалогия, а ти както си с две ще трябва с бая пелени да се запасиш. Аз и този път ще си бъда традиционалист и замърсител на околната среда с памперси, за което се извинявам предварително  😊

# 594
И аз избягвам градския но чат пат ми се случва. Редно е да отстъпват място. На мен ми се е случвало да падна в автобуса, също така като е блъсканица може някой без да иска да те смачка... На мен при движение си ми се стяга корема имам си и болки и предпочитам да седна.
Косата не си я подстригвам, използвам че сега наистина ми е много хубава и расте доста бързо, по някое време ще си я подравня, просто харесвам дълги коси.
Памперсите за многократна употреба не ми се струват мн еко със всичкото пране, което ще искат. Има пелени, които се разграждат по-лесно, но са малко по-дебелички.

# 595
И аз избягвам градския но чат пат ми се случва. Редно е да отстъпват място. На мен ми се е случвало да падна в автобуса, също така като е блъсканица може някой без да иска да те смачка... На мен при движение си ми се стяга корема имам си и болки и предпочитам да седна.
Косата не си я подстригвам, използвам че сега наистина ми е много хубава и расте доста бързо, по някое време ще си я подравня, просто харесвам дълги коси.
Памперсите за многократна употреба не ми се струват мн еко със всичкото пране, което ще искат. Има пелени, които се разграждат по-лесно, но са малко по-дебелички.

А вие знаете ли колко време отнема на един памперс да се разгради? 🙄
Не че съм големия еколог,но наистина за някои неща трябва да се помисли,особено когато бебенцата са две и повече. 😊

# 596
Точно затова казах, че съм чувала, че има пелени от биоразградими материали и изразих съмнение дали е по-екологично да пускаш допълнителни перални, да се харчи допълнителна електроенергия и да се изразходва допълнително количество вода.

# 597
Със сигурност ще е по-екологично с другия вариант. На фона на 250 г разграждане. 😊 А тези,които са по-лесно разградими са и с по-висока цена.
Всеки сам си преценява в крайна сметка.

# 598
# 599
Значи, ако от сега нататък не кача нищо ще съм си в нормата. 😂😂😂😂 Ужас!

Общи условия

Активация на акаунт