Лош и рядък секс

• 26 510
  • 152
  •   1
Отговори
# 90
  • Terra incognita
Мисля, че си търсиш жена, аа не мъж.
Отивам да си премеря захарта, че май удари тавана.

# 91
Ами права сте, не мисля, че ще открия друг с който да си подхождаме толкова, колкото ми се иска...Искам любим, с който да се обожаваме, уважаваме, да не си повишаваме тон, удряме, да се радваме на живота и на любовта си. Да не си намира място, ако сме се скарали и да иска да говорим за проблема за да намерим решение. Да обича да прави любов, не просто секс. Да сме моногамни и пламенни и живеем в нашата приказка. Да е възпитан, да е мил и комплиментите да не са му чужди, да не е мамино синче, да не пуши, да не прекалява с пиенето, да обича децата, да вярва в брака и да има добра хигиена и да уважава родителите ни. Да не е спал с много жени. Да е честен. Да излиза рядко с приятели. Да не счита, че готвенето и чистенето са задължение на жената. Ако има и финансови възможности би било чудесен плюс. Да прави често малки изненади. Да не е непреклонен инат и да уважава мненията и решенията ми. Според хората, които съм срещола за 24 годишния си живот, остана ми 1% вяра, че може би има такъв.

Ама ти сериозно ли мислиш още, че с този си подхождате?
В кое точно?
В хигиенните навици и в леглото ли?  Joy
Не се обиждай, ама си леко инфантилна в представите си. Наистина запри се малко с булевардната литература.
Явно липсата на секс ти се отразява зле. Намери си мъж, ама истински.

# 92
Ameli94, май са ти доста идеалистични представите, но от цялото си сърце ти пожелавам да го срещнеш тоя мъж! Все пак внимавай да не ти мине животът в очакване на Годо.

# 93
Ameli94, май са ти доста идеалистични представите, но от цялото си сърце ти пожелавам да го срещнеш тоя мъж! Все пак внимавай да не ти мине животът в очакване на Годо.

Добре де, не е ли това нормалното? Не искам нещо ненормално и невъзможно, само нормални човешки отношение изпълнени с любов.

# 94
Разбира се, не си мисля, че е ненормално. Просто ми се струват множко изисквнията към тоя мъж или малко много хубавите черти, събрани в един човек, но пък затова ти пожелах да го срещнеш, изобщо не казвам, че няма такъв.

# 95
Ами права сте, не мисля, че ще открия друг с който да си подхождаме толкова, колкото ми се иска...Искам любим, с който да се обожаваме, уважаваме, да не си повишаваме тон, удряме, да се радваме на живота и на любовта си. Да не си намира място, ако сме се скарали и да иска да говорим за проблема за да намерим решение. Да обича да прави любов, не просто секс. Да сме моногамни и пламенни и живеем в нашата приказка. Да е възпитан, да е мил и комплиментите да не са му чужди, да не е мамино синче, да не пуши, да не прекалява с пиенето, да обича децата, да вярва в брака и да има добра хигиена и да уважава родителите ни. Да не е спал с много жени. Да е честен. Да излиза рядко с приятели. Да не счита, че готвенето и чистенето са задължение на жената. Ако има и финансови възможности би било чудесен плюс. Да прави често малки изненади. Да не е непреклонен инат и да уважава мненията и решенията ми. Според хората, които съм срещола за 24 годишния си живот, остана ми 1% вяра, че може би има такъв.
И се явява принца на бял кон, развява руси къдрици, грабва принцесата, птички й отмятат воала и се сливат в дълга целувка... и заживели дълго и щастливо Sunglasses
Опитай се малко по-реалистично да гледаш на хората, не си на 9, на 24 си все пак Hands V

# 96
Споделих с приятелят си проблема ти / към авторката/ и той пожела да те попита дали знаеш факта , че ако боядисваш бързо,  това няма да е причината боята да изсъхне по-бързо  Wink Wink , мъдри хора са използвали този въпрос ....дали проблема не е някъде другаде...вкъщи,  извън или с кого / коя?
Моля те не се обиждай х
Юсеин Болт държи рекорда за 100м за 9.5 секунди, колко бързо той свършва?  Ххх

# 97
  • София
Авторке, след като изчетох изискванията ти спрямо един мъж, стигнах до извода, че ще са ти нужни поне петима мъже, които да ги покрият. Почвай да се оглеждаш, че с един няма да стане. Време е да свалиш розовите очила и сатенената нощница. Вкопчила си се в този мърльо като удавник за сламка. Колко още човека трябва да ти кажат, че ситуацията със секса няма да се промени към по-добро.

# 98
Е, що пък да не е спал с много жени (колко е много?), че да е все същото дърво и да не знае кое къде се намира или да се гнуси да подхване нещата по-така... То май и двамата нямате много опит, единият си мисли, че не е нужно тя да свършва, другият си представя нещата като в колекция арлекин, малко опит от живия живот трябва, все пак, мисля си.

# 99
Скрит текст:
Сега, от този списък извади 3-4 неща, които са ти най важни и другото го махай. С такъв дълъг списък са на път към многоооо разочарования. Няма как един мъж да отговаря на всички критерии и все ще си разочарована.
Като си спомня моя списък колко базов и късичък беше и пак ми беше трудно, си мисля, че с горните очаквания ще е почти невъзможно.

# 100
По-горе описаните мъже наистина съществуват, но авторке, преди да изискваш толкова много от един мъж, помисли ти какво можеш да му предложиш ... Simple Smile                                    П.П. - Работиш ли ?

# 101
.....а тя печеше орехов пай, който ухаеше на любов и по сатенен халат го чакаше да се върне от работа.  Няма такъв майтап!

# 102
  • Бургас
Искам любим, с който да се обожаваме
Да обича да прави любов, не просто секс.
Обожава и прави любов, а не секс влюбеният мъж, и то този, който не е егоист и е достатъчно сензитивен и внимателен към партньорката си. Аз от твоите писания не разбрах да имаш такъв. Достатъчно време имаш пред себе си за всичките експерименти и неща, които искаш /само да ти кажа, че това със сметаната не е върха на сладоледа/, но вероятно не и с този човек. А и нали знаеш, качественият секс е в главата. Което ме подсети, наскоро излезе една такава книжка "И сексът е в главата", вземи я  подари на мъжО си. Laughing  Или пък някоя друга "розова", току-виж загрял или поне схванал по-добре намека Laughing
Всъщност, относно списъка,  приятелят ти на колко от твоите критерии отговаря, смятала ли си?! С кои от тях не би направила компромис и кои са по-второстепенни, също е добре да си отговориш.

# 103
Сексът е въпрос на съзнание и донякъде на акъл, така че ако искаш майстори, може би трябва да търсиш сред мъжете, дето имат нещо на горния етаж. Там има повече бъгове де, но в някои среди може да има наченки на романтика. Въпросът е те дали ще искат жена като теб и какво даваш отсреща.

# 104
Според мен не го обичаш - иначе все щеше да кажеш нещо в негова защита, докато форумът ти обяснява какъв е миризливец. Simple Smile Ако теб усърдно те плюят в мъжка компания и той не каже нещо като - стига, момчета, не е така, за какъв Арлекин говорим? Ако имаш проблем с къпането му, говори с него, не го разнасяй пред сума ти непознати, които да изразяват отвращение и презрение... Това никак не подхожда на принцеса, да ти кажа!

Общи условия

Активация на акаунт