Откраднат живот 🎬 Сезон 7 💔 Любовта лекува • тема 78

• 27 776
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Моски, аз се опитвам да съм по-мека в изказванията си за него, защото знам, че ти ще го довършиш вместо мен много по-добре. Grinning Но като сме почнали - да, държи се като простак, две мнения няма. Grinning

# 691
Москита, аз се молех да няма "топките на Банков" номер две Joy

# 692
  • София
Те като цяло яко се повтарят в опитите си да сгаджосат Зорница и Табаков Grinning Играта на куче и котка и закачките както с Марио, за прегледа и аз си го помислих, че ще стане "ала Банковите топки" Grinning Само че има една огромна разлика - Марио не беше такова дърво като Табаков. Пак беше темерут, ама не такова дразнещо, а в повечето време закачките им наистина бяха забавни. Божеее и аз не съм очаквала да кажа подобни неща, винаги съм искала Банков и Огнянова заедно, ама като няма да е с Банков, да я бяха оставили с Марио Grinning Това с Табаков вместо да ми харесва, все по-абсурдно ми изглежда и няма как след двете и големи любови, да се случат оригинално нещата, все ще откриваме общо с предишните връзки.

# 693
Ами, Kate, сценаристи... какво да ги правиш, вече толкова си могат. Joy Остава да гледаме и да видим докъде ще стигне всичко. Кой знае, току виж ни изненадат.

# 694
  • София
Остават 29 епизода и все повече се засилва усещането ми, че няма да успеят да ни изненадат позитивно Grinning

# 695
Абе моля ви се, пак ще кажа, че Марио никога не се е държал като кръгъл идиот. Той в началото беше малко по-рязък, но това беше защото тя прави секс с него и после се държа като зла кучка. И защото се притесняваше за брат си. Не е бил самоцелно груб. Деян се държи грубиянски, грозно и то без да го е предизвикала с нищо. Тя най-приятелски го кани да седне да изпие едно кафе, той се прави й говори грубо и след това я нарича нея нахална. Изобщо, ама изобщо не може да се сравни и отношенията й с Марио. Който може да беше кисел и суров, но беше мъж. Табаков е някакво комплексирано момченце.

Кате, мани, докъде ни докараха. Аз ако видя още няколко такива сцени, вече ще съм съгласна дори и Банков да се плесне по челото и да се сети, че я обича 🤣🤣🤣

# 696
Чудно ми е какво точно го е направил Табаков такъв. С това му отношение към жените 100% е имал само свалки за една нощ, но не и сериозна връзка.

# 697
  • София
Общо взето всички сме готови на всичко, само и само да гледаме нещо смислено и адекватно Grinning Което, уви, засега не се случва.

# 698
  • София
Чудно ми е какво точно го е направил Табаков такъв. С това му отношение към жените 100% е имал само свалки за една нощ, но не и сериозна връзка.

Ами той и Марио е имал само връзки за по една нощ, само за кекс, ама не беше такъв малоумен и невъзпитан пън Grinning

# 699
Поне Банков не беше на силни гъби днес. Grinning Така го харесвам, а не разлигавен!

# 700
Марио мечтаеше за любов и копнееше за семейство, просто животът не му беше позволил да ги има.
Деянчо изглежда като някакъв невъзпитан недорасляк, който е бил читанката на класа и никое момиче не го е забелязвало, та сега си избива комплексите върху жените.

Майче, Банков и Петър днес ми бяха много мили да ги гледам, единствено те ме трогнаха.

# 701
Ще му излязат и на него скелетите от гардероба в един момент, няма къде да иде и ще се излекува и той с любов. Grinning Нищо чудно зад тая маска неговата да се крие съвсем различен човек.

# 702
  • София
Сезонът няма ли да е 36 епизода или аз нещо бъркам?

# 703
39, Роси.

# 704
Е, той Табаков, каквото и да направи, никога няма да е достоен, нали😁
На мен са ми забавни с Огнянова и ми удоволствие да им гледам закачките.
Зорница и Марио ми бяха крайно изкуствени и никога не успях да ги възприема като двойка.
И защо тук говорим, че тя не може да има пълноценна връзка с някого, след двама мъже, като само единият й разби сърцето,  а с другия тя просто се опита да се излекува безуспешно.
Марио, в случая, може да бъде напълно забравен от нея и неудобен за припомняне. 😁

Общи условия

Активация на акаунт