Откраднат живот 🎬 Сезон 7 💔 Любовта лекува • тема 78

• 27 847
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Не очаквах, че такава хлапашка драма ще спретнат на Галя.
Сега ще се цупи, че Грънчарова влиза на операция, по цял ден реве за мъжа й, държи се тотално неадекватно и истерично...
много плоско... 😒
Даже и в индийските сериали сигурно правят по-смислени интриги...

# 76
  • София
Честит пореден сняг, Софиянки Simple Smile

Направо ви се чудя защо се ядосвате. Ами то освен Пешко и Галя, Мазови, Стаменова не останах други, които да показват. Разкараха Марио, около когото можеха да завъртят история без Зорница, пък нея можеха пак да си я подават на къс пас между Табаков и Банков за радост на ФБ фенките (разиграването с най-любимия ми женски образ е един от "греховете" на сценаристите, които няма да простя). Христо го няма, Виктория я няма, Банков се чудят какво да го правят и да му запълват екранното време. Имат един коз - Фотев, но незнайно защо не го използват.
Аз имах надежда, че могат да ни разкажат някаква история с младия ортопед, но като гледам той ще е само пълнеж. Дано не съм права, но .....

# 77
Пак Стаменова и драмите на Галя цял епизод 😒
Ние друго гледали ли сме от началото на сезона? Rolling EyesJoy

# 78
Дори анонсаджията да е бил съвсем къркан , хванал е най-важното - от тъпо , по-тъпо 

# 79
Минаха няколко серии, а не мога да се сетя, какво съм гледала.  Уж някакво действие върви, шават герои, а нищо, което да запомня. Сега изобщо не мога да се сетя, какво беше в последната серия. Честно.

# 80
Поне операции ще има от време на време Simple Smile

# 81
Ауу какви очи има Неда,прекрасна е,дано и с таланта напредне Simple Smile

# 82
Майка ми е гледала само първа серия и сега ме пита какво се е случило до сега...
Седях и гледах тъпо минута..  нищо не ми хрумна, честно...FlushedRolling EyesNeutral Face
И като ме пита „Май Огнянова сега се натиска на новия лекар” Laughing

# 83
Поне работят, а не се шматкат насам-натам Joy

Амбър, както казва майка ми - гледаш като ботур Joy

# 84
  • in Wonderland
Познайте кое е това сладурче 😆

Скрит текст:

# 85
Карамазов?

# 86
Владо е,да Simple Smile

# 87
Мен много ме дразни Галя. Не само с еднообразното си поведение на вечно мрънкащо създание, но и с очевидната незаинтересованост към децата си. То вярно, че от любов се оглупява, ама да ревеш само за тоя лигльо и да се въртиш около него като пале... Тя даже и за работата си забрави. Минава покрай гинекологията от дъжд на вятър. Тъпа ми е тази линия.

# 88
Нямаме представа, каква майка е. Не са ни запазнали.

Коя линия не е досадна?

# 89
Галя ми беше досадна и  преди , когато имаше по-смислени истории . Даже като се правеше гадже на Борко  ,пак не беше интересна - една такава  мудна , с каменна физиономия , а същевременно  с претенции .
Това с децата е предположение , но всичко на там клони . Беше си била камшика уж на конференция , а тя с льольото в хотела и по разходки .
Със  София  пък мъката не е за коментиране .

Общи условия

Активация на акаунт