Откраднат живот 🎬 Сезон 7 💔 Любовта лекува • тема 78

• 27 819
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Моски, ти пък?!?! Зорница се опита все пак да спаси Психото непосредствено след изнасилването, ти към Табаков ще е злопаметна. А съм почти 100% сигурна, че ще й се извини за това в асансьора.

Ами трябва някой да пили нервичките на Мазов, не може така. Grinning

# 61
Майче, права си. На Мазов много безоблачно бъдеще му се очертаваше в новата болница Joy Явно за кратко.
Впрочем, да започвам ли да си записвам твоите предвиждания? Все още смятам, че ти си с най-висок процент познаваемост Joy

# 62
Хинова ще е в сериала до края, в това нямам съмнение. Актрисата няма да спре да снима, освен ако сама не пожелае. Ще има да си я гледкаме да пърха с мигли.

# 63
Хинова сигурно ще я върне Ина, за да може да се противопостави на Мазов - той нали се опитва да й ходи по нервите.

А Зорница сигурно първо ще подкрепи Табаков, а после ще се случи историята в асансьора. Тя там му се подхилкваше и му подхвърли нещо за жените???? - така че най-вероятно е имало предистория между тях.

# 64
Аз не виждам вариант да се радвижи  сериала, няма една линия,която да ми е интересна. Единствено лафовете на Мазов ме забавляват.

# 65
Ако Ина върне Лора само да прави сечено на Мазов, не виждам как това ще го спре да сигнализира за Стаменова. Даже ще го провокира да го направи.

Перличке, напоследък кристалната ми топка е мъглява и познанието ми не е точно, само за едно нещо познах досега Joy

# 66
На мен идеята, че Ина ще покани Лора в болницата като контра удар срещу Мазов ми допада. Уточнявам не това, че ще гледаме Хинова, а защо ще я гледаме Joy

Майче, целият сезон е пред теб, може пък да се избистрят нещата с топката Joy

# 67
Перличке, защо искаш да тормозят Мазов? Виж го какъв е спокоен Joy Ще се прояви с простотия с пациентка, ще изнудва, извинявам се, търгува с влияние с Ина, ще разследва какъв е случаят на Деян, спасява Стаменова. Grinning

Дани, а аз мисля, че първо ще се случи това в асансьора към края на епизода и в сряда, докато им е прясно ще работят заедно.

На мен ли ми се струва или още не са давали епизод с "шапка".

# 68
Да, Майче, досега не са имали шапка в новия сезон, нямам идея защо са решили така.

# 69
Не бе, Майче, явно зле съм се изразила Simple Smile Имах предвид, че съм съгласна, че идеята Ина да покани Хинова е напълно възможна. Иначе тоз добър човек Мазов се справя отлично и без Лора и може да мине и без такъв дразнител Joy

Това с шапката ме "тревожи" още от първи епизод. Simple Smile Имам чувството, че не е случайно.

# 70
Перличке, шегувах се Grinning

Странно, май досега толкова епизоди и последователни без шапка е нямало.

# 71
Каква шапка, не схващам 😃

# 72
Каква шапка, не схващам 😃
Буквичките в началото с имената на актьорите.
В техния източник на вдъхновение в един момент спряха да дават шапка, може да са стигнали до тоя сезон в преписването Joy

# 73
Този път много са подранили с анонса за деня Grinning

Конфликти назряват в коридорите на МБАЛ „Св. Анастасия”, а директорът ѝ Ина Фотева се оказва между чука и наковалнята в „Откраднат живот: Любовта лекува“. В новия епизод на най-успешния български медицински сериал тази вечер от 20.00 ч. по NOVA Мазов отправя ултиматум към Ина да предприеме мерки относно ситуацията с доктор Стаменова и да я принуди да си направи тест за наркотици, в противен случай той ще разгласи разкритията си за София. Уплашена за реномето на болницата Ина е готова на крути мерки, но какво ли планира да предприеме?

Пореден конфликт възниква и между Захариев и Стилянова, когато Галя разбира, че съпругът ѝ и Цонев са помолили Поли да асистира като анестезиолог при операция. Странното поведение на съпругата му все повече засилва подозренията на Захариев. Дали Галя ще успее да опази своята тайна и този път?

# 74
Пак Стаменова и драмите на Галя цял епизод 😒

Общи условия

Активация на акаунт