Откраднат живот 🎬 Сезон 7 💔 Любовта лекува • тема 78

• 27 780
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
Захариев предполагахме, че знае, вече имаме и потвърждение затова.
Фотев би трябвало да е поръчал да ступат Тасев. Това ще е началото на войната Фотев срещу Ина. Кой може да попадне още в полезрението му? Едва ли ще се опитва да "удря" директно нея, а косвено - Тасев, проблеми с болницата.
Табаков каза на Зорничка да не му се пречка, ама съдба(сценаристи), к`во да правиш Grinning
Мен ми е любопитно тази подкрепа на Огнянова преди или след целувката ще бъде. Ако е след, значи и двамата не са злопаметни Grinning

И ми е интересно каква ще е тази неочаквана развръзка в отношенията на четворката. Не им ли е рано за развръзка? 🤔

# 46
Каква връзка пък има Хинова със Стаменова ?
Предполагам Мазов настоява да я уволнят, а Хинова я защитава...?

Нападението над Боби ме присети за случая с Калин.
Ама Хинова каква работа има да я защитава, нали остана в Св. Кирил? 😃😃
И какво имат предвид под “разрив между любими двойки”, че то останаха ли двойки в тоя сериал?!

# 47
Хахах и аз идвах с тази снимка 😁

Ще бъде все по-напечено в операционните с този екип...
Крайно време е да започне нещо да се случва през този сезон все пак Simple Smile

# 48
Ванила, те не останаха двойки, камо ли любими Joy
Май в момента са само Ина и Борис и Захариеви.

# 49
Моски, именно.... 😃😃😃

# 50
VanillaBarbie, и аз това се чудя.
Обаче сега се замислих - Мазов и Хинова са съдови, а мисля боцкането създава проблеми с кръвоносните съдове. Може би от медицинска гледна точка Мазови ще бъдат на противоположни позиции. Но пак чий го дири там Хинова....
надявах се и аз, че сме се отървали ама...

Разрива между двойките аз го разбирам за Захариеви и Грънчарови.

Зорница няма да се очудя, дори ако след целувката в асансьора защити Табаков. Знаем, че тя държи на пациентите и би защитила техния интерес въпреки личните дразги. 

# 51

Мен ми е любопитно тази подкрепа на Огнянова преди или след целувката ще бъде. Ако е след, значи и двамата не са злопаметни Grinning
Моски, Зорница никога не е била злопаметна. За справка Банков и Марио в пети сезон - каквато и магария да направеха, тя все им прощаваше. Smile

# 52
Перличке, така е, да, но това означава и че мрачните сценарии, че тая целувка ще отключи травмата от изнасилването, няма да сесбъднат. Или поне няма да е задълго.

# 53
Зорница е такава душичка (като изключим раздвоението на личността😃) , че имам чувството, че би простила всичко.
Иначе, Ванилия, може да е нещо със съдовете, ама точно това се питам - какви ги дири Лора там. Отърване няма от нея 😃

Последна редакция: пн, 11 мар 2019, 15:27 от VanillaBarbie

# 54
Може някой да се е обадил на Лора и да й е казал, че Стаменова има проблем и тя да е дошла да й помогне.
И аз съм в групата на тези, дето се надяваха да не я виждаме повече.

# 55
А какво получи Стаменова?

# 56
А всъщност може и самата Стаменова да я е потърсила.
С Мазов очевидно не са в топли отношения, възможно е да не иска той да я лекува.

А какво получи Стаменова?

Огледало, на което пишеше “убиец”.

# 57
  • София
Изненадана съм, че сте изнанедани от появяването на Хинова. Беше ясно още от първи епизод, че няма да се задържи дълго в Св. Кирил Simple Smile. Ще гледаме сагата Мазов - Хинова 234 епизод.
Зорничка я дават в промото да "клюкари" с една от сетрите за Табаков и сексуалната му ориентация!!!! Чудя се сценаристите какво и колко от първоначалния и образ са оставили.

# 58
Мерси ,не видях надписа.

# 59
Роси, тъкмо пишех същото - не съм се съмнявала, че Хинова ще се върне и с Мазов ще се съберат. Не я харесвам, но няма индикации да излиза от сериала.

Общи условия

Активация на акаунт