Откраднат живот 🎬 Сезон 7 💔 Любовта лекува • тема 78

• 27 820
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
На мен би ми станало неудобно да се разправят така в мое приъствие (ако съм пациент) или още повече пък по време на операция, определено няма да ми е спокойно да говорят за всичко друго, но не и за самата операция 😃

# 601
На мен би ми станало неудобно да се разправят така в мое приъствие (ако съм пациент) или още повече пък по време на операция, определено няма да ми е спокойно да говорят за всичко друго, но не и за самата операция 😃
  Това не знам, обаче като почнат да се гледат продължително  и не поглеждат надолу където са им ръцете и инструментите, определено би ме притеснило Rolling Eyes Smile

# 602
Положението с Пепе явно ще е сериозно.
Цитат
Тази седмица героите на „Откраднат живот: Любовта лекува“ ще се изправят срещу някои от най-сериозните теми в човешкия живот. Разполагайки с истината за тайната връзка на доктор Стилянова, доцент Захариев ще потърси съвет за бъдещите си решения от доцент Банков. Междувременно Галя ще научи от Орлин, че той вече е провел сериозен разговор с Поли, а съвместното им бъдеще все още е неизяснено. В болницата ще се появи Пепе – синът на доктор Карагьозов, чиято диагноза ще бъде поверена на доцент Банков. Резултатите ще го предизвикат да замине за Германия, за да говори лично с Христо като приятел и колега.

# 603
🤨

Захариев ще търси любов съвет от Банков?!

Банков ще замине за Германия, за да говори с Христо?!

# 604
О, Боже 😃😃 Захариев намерил от кой да търси съвет. Банков ще се изявява като супер герой явно 😃

# 605
Е това е образът на Банков в този сезон - Майка Тереза на Св. Анастасия Grinning

# 606
  • София
Банков има опит с всякакви жени, не го подценявайте Simple Smile
Макар, че и Петре е "врял и кипял", че чак съвет да търси, ама филм да става...

# 607
Банков ще се засили към Германия, ама няма да отскочи във Франция да говори с Виктория.

А със Захариев може да е просто разговор, а не целенасочено той да тръгне да търси съвет от Виктор. Знаем анонсаджията какви ги плещи някой път.

# 608
  • София
Банков да вземе да доведе Христо с него.

# 609
  • София
Ще го доведе, това е начина да се върне Карагьозов.

# 610
Да, това за съвета не е чак толкова странно, заговорилили са се в подходящия момент, да кажем.

Обаче от какъв зор Банков ще ходи в Германия да говори с Христо?!
То няма телефони, нали... отделно, че щом положението на Пепе не е розово е по-логично  Банков да е около него, ако стане нещо спешно, а Христо да хване самолета и да се прибере при семейството си, а не да чака вестител от БГ.

Никаква логика не виждам. Явно им се е наложило да изкрат Вергов за някой епизод, но тъпо са го скалъпили.

# 611
Абе в Германия толкова ли няма лекари, че майката води Пепе в България на преглед? Нали бяха тримата в Германия?

Иначе предполагам, че ще му се наложи я орган, я стволови клетки от майката - затова актрисата беше на легло.

# 612
Абе в Германия толкова ли няма лекари, че майката води Пепе в България на преглед? Нали бяха тримата в Германия?

Иначе предполагам, че ще му се наложи я орган, я стволови клетки от майката - затова актрисата беше на легло.

Предполагам са си били в България за нещо и тогава е вдигнал Т. 

Всъщност в промото Пепе не споменава ли нещо, че не е на училище, защото има Т или бъркам?

# 613
  • София
Точно така, има висока температура.
Сигурно е менингит, то за  друга животозастрашаваща болест не се сещам.

# 614
Аз си помислих за някакъв вид левкемия.

Ама те май не го уточниха дали са отишли в Германия на гости или са се преместили там.

Общи условия

Активация на акаунт