Откраднат живот 🎬 Сезон 7 💔 Любовта лекува • тема 78

• 27 794
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Да, Моски, поведението му е малко дразнещо, обаче то се предполагаше. Ще се укроти и той. Grinning  И Марио беше бездушен мрачен робот, ама се отпусна като се влюби. Grinning

# 661
  Пепе не е болен от мононуклиоза, Банков се съмняваше за друго и изглежда е бил прав 😞 Достатъчно ли е само майката да подпише съгласие за операция на дете ?

# 662
  • Разпиляна във въображението
Не съм въодушевена от никой. Като игра - с някакви мааалки изключения - в този епизод Захариев и Банков, когато си говореха. Цялата тази хамалогия с дрехите, Темелков, Зорница, която изпрати Табаков при жена, която определено не се интересува от мъже - жалка работа. Стори ми се неуважително към Кирилова. Зорница не занасяше ли Марио по подобен начин преди?

Все още не разбирам какво му харесвате на малкия, който играе Пепе.

# 663
Не знам как стоят нещата, но не мисля, че се изисква съгласие и от двамата родители.
Още повече, ако е спешна ситуация.

Всъщност Христо и Дарина имат ли развод?
Хем два пъти ни пуснаха един и същ епизод с ретроспекция за Христо, хем не помня 🤣
Но, ако имат официален развод, най-вероятно родителските права са на Дарина.

# 664
  • София
Много са ми неадекватни Огнянова и Табаков заедно. Изобщо не си подхождат или поне актьорите не го докарват. Изобщо не се получават нещата, а репликите между тях са обидни и за 12 годишни. То бива, бива ама вече открито ни се подиграват. Табаков до тук е най-слабото звено в шоуто. Не знам дали е в него вината или в сценария и режисурата, но е факт.
Дано с Пепе всичко да е наред.

# 665
Да, достатъчно е единият родител да подпише, няма нужда и от втория.

Яни, Марио беше бездушен мрачен робот, но не се държеше като пълен кретен. Табаков за момента се държи все едно е спрял в развитието си някъде около 6ти клас Grinning
Мириел, Зорница никога не се е отнасяла така с Марио. Тя го харесваше, той я мислеше за безчувствена зла гад и беше малко дръпнат в началото, но през цялото време се държаха като зрели хора.

# 666
  • София
Не знам как стоят нещата, но не мисля, че се изисква съгласие и от двамата родители.
Още повече, ако е спешна ситуация.

Всъщност Христо и Дарина имат ли развод?
Хем два пъти ни пусна един и същ епизод с ретроспекция за Христо, хем не помня 🤣
Но, ако имат официален развод, най-вероятно родителските права са на Дарина.
Имат, което е поредното недоразумение. След такъв развод да се събират.
Аз пък този костюмар хич не го харесвам.

# 667
На мен не ми се стори, че Христо и Дарина са се събрали...

# 668
Промото:

# 669
И аз не харесвам нито костюмаря, нито Орлин, никакви ми са .Изобщо съм разочарована от новите попълнения .

# 670
Хахаха, Дяволо, аз му дадох шести клас, ти - 12 г., явно сме му нацелили емоционалната възраст. Grinning
Значи или Деян трябва да претърпи някаква гранде промяна, или просто не виждам как би могъл да се окаже любовта на живота на Огнянова. След тези мъже, дето имаше, да я набият в това....момченце. Смехотворно е.

Ванилия, и аз не мисля, че са се събрали Дарина и Христо. Казаха за тях, че Дарина и Пепе са заминали при Христо, ама не е казано, че са отишли за друго, освен за гостуване.

# 671
Само не разбрах Пепе как от мононуклеоза стигна до операционна, но може би утре ще ни стане ясно.
Предполагам, че ще му правят биопсия.

# 672
Да, достатъчно е единият родител да подпише, няма нужда и от втория.

Яни, Марио беше бездушен мрачен робот, но не се държеше като пълен кретен. Табаков за момента се държи все едно е спрял в развитието си някъде около 6ти клас Grinning
Мириел, Зорница никога не се е отнасяла така с Марио. Тя го харесваше, той я мислеше за безчувствена зла гад и беше малко дръпнат в началото, но през цялото време се държаха като зрели хора.

Имах предвид, че имаше някаква сладурска
 сцена, в която Зорница нещо занасяше Марио, но за пациентка ли беше...

Съгласна съм с мненията за Табаков, изобщо за новите попълнения.

# 673
Цялата тази хамалогия с дрехите, Темелков, Зорница, която изпрати Табаков при жена, която определено не се интересува от мъже - жалка работа. Стори ми се неуважително към Кирилова. Зорница не занасяше ли Марио по подобен начин преди?

На Зорница работата ако е жалка, то за Галя не знам какво да кажа. Да, окей, може би е неуважително към Кирилова, съгласна съм. Обаче в сравнение с неадекватното държание на Галя, това е нищо. Мога да кажа, че и поведението на Галя е неуважително в момента - и към Петър, и към Поли, че даже и към Орлин. Лута се и се прави на ощипана. Щом е толкова сигурна в чувствата си към Орлин да вземе да свали картите на масата.

# 674
Според мен Галя е изгубена душа. Пренебрегвана от мъжа до себе си си пада по психотерапевта. Силно увлечена, но дали е истинско? Съветът на Банков е добър и на място. Петър трябва да й покаже грижа и любов и се надявам тя да се върне при него. Дано, дано не се откаже.
Този Орлин, а и актьорът, хич не ми допадат. Пореден лош избор. И до Тасев и до Орлин, Галя изглежда по-силната.

Общи условия

Активация на акаунт