Откраднат живот 🎬 Сезон 7 💔 Любовта лекува • тема 78

• 27 784
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Темелков има много странно държание, сякаш не смее да погледне Ина в очите и е зяпнал пода през 90% от времето.

На Табаков ще му се свият сърмите скоро. Всички нови идват нахакани, наперени, роботести, ама след това им стопяват лагерите, като ги уцелят с някоя стреличка любов Joy

# 676
  • София
Марио и Зорница имаха много интересни свалки. Въпреки че никога не съм била фен на двойката, не мога да отрека, имаха много добри сцени в 5 сезон - особено целувката на аварийния беше супер яка. Юруков го харесвам като актьор по принцип, ама тук хич не ме кефи - нито лекарското му представяне, нито като човека до Зорница. Струва ми се, че пак са заложили на звезда, ама не върви според очакванията Grinning

# 677
Ама защо трябва да се сравняват Зорница и Галя, като и двете са нелепи? Първата се държи като малоумна тийнейджърка, която по глуповат начин общува с един също  нелеп мъж и му погажда тъпи номерца. Втората пък, с цялата си наглост, продължава да се звери на Захариев и да го увиква, че й се бил сърдел?!?!

# 678
На Табаков ще му се свият сърмите скоро. Всички нови идват нахакани, наперени, роботести, ама след това им стопяват лагерите, като ги уцелят с някоя стреличка любов Joy

Ако при Зорница ще е "любовта лекува", то при Табаков ще е "любовта свива сърмите". Joy

# 679
  • Берлин
Чета ви и виждам,че няма промяна. Не смених канала след новините и хванах 2 минути. Може би от предния епизод. След неприятния тембър на Огнянова и "мЪного" съм еди си каква пред Табаков-спрях канала моментално.
Пепе е сладурче,ама не го бива за артист. Коментирахте мононуклеоза -синът ми я изкара адски тежко. Лекарите я определиха болестта като доброкачествена левкемия. Но още на микроскопа онкологът видя делението на клетките. Та никак не е безобидна болест. Увеличените далак и черен дроб налагаха месеци пазене вкъщи от всякакво физическо усилие.
Чакам да дадете сигнал, когато/ако се яви Фотев

# 680
  • Пловдив
Тоя Орлин няма ли да го изписват?

Ся пък ще има драми с Пепе Close

П.п. ще го оперират веднага? И без бащата?

# 681

Ако при Зорница ще е "любовта лекува", то при Табаков ще е "любовта свива сърмите". Joy
Ами Банков, Марио, Ина, та дори на Кая се посвиха сърмите, та Табаков каквото и магаре да е няма да се размине с това Joy

Дарина не е ли с правата над Пепе?

# 682
Oт Неда.

Кая и Христо, когато не са в униформи и четат поезия на авторката на бестселъра Живот в скалите!
Успех, Мария!
Ти си много ценен човек в живота ми... Ти промени живота ми... Макар и да не го казвам, нито показвам... Аз съм си темерут... Това ми е удобното оправдание.

# 683
  • София
Не вярвах, че ще го кажа, но добре че бяха Банков и Захариев, единствено тяхната сцена, монологът им и историята с Пепе ставаха.
Чудя се колко още шансове да дам на Табаков. Не знам дали се дължи на слабия сценарий, но към момента въобще не се получават нещата. Сцената в асансьора с Кирилова беше повече от абсурдна. Явно са решили, че е много оригинален начин да ни покакат колко самотен е Табаков и колко много му се прави кекс, след като веднага си поиска от напълно непозната.

Галя здраво е хлътнала, до толкова, че се държи неадекватно. Мисля обаче, че скоро ще се случи нещо, което ще я отрезви.

# 684
Няма да го оперират Пепе, а ще взимат материал за биопсия, доколкото разбирам от промото.

Младия Герасков е много слабо попадение. Не ми харесва нито като актьор, нито като самостоятелен образ, нито до Галя или Поли.
Няма да сбъркат, ако го умрат и остане само триъгълник Пешко-Галя-Поли.

Табаков също ме разочарова като образ, имах съвсем други очаквания за него.

Радвам се, че поне завъртяха Костюмаров, за сега той от тримата ми е най-симпатичен.
С Ина добре си пасват, дано не го забият в десета глуха.

# 685
  • София
Как се казва актрисата, която играе Дарина? Справя се отлично. Аз се надявам да се появява по-често и да развият образа и, че останалите са майка плаче.

# 686
Общо взето Юруков така си представи героя, че имах очаквания да е нещо като Мазов, че и повече, а той наистина е като някой хлапак с нотки на иронично-саркастично поведение, доста недодялано и глупаво на моменти. Grinning

Роси, мисля, че първото й име беше Дария, но за фамилия не се сещам в момента.

# 687
Аз мога да кажа, че за мен най-адекватен в този сезон е Захариев. И Мазов чат-пат е интересен.

Всички останали - и стари, и нови - са абсурдни.

# 688
Дарина е Дария Николова, съпруга на Иван Вацов.

# 689
Общо взето Юруков така си представи героя, че имах очаквания да е нещо като Мазов, че и повече, а той наистина е като някой хлапак с нотки на иронично-саркастично поведение, доста недодялано и глупаво на моменти. Grinning

Роси, мисля, че първото й име беше Дария, но за фамилия не се сещам в момента.
Ако беше просто недодялан, с мед да го намажеш. Той се държи като откровен простак. Да не говорим, че сцената, която им бяха измислили с фалшивия преглед, още се опитвам да я осмисля и да не я нарека малоумна. Каква беше идеята му? Да лъсне по гол задник пред нея е нещо, което ще смути нея, а не него ли?! 😲

Общи условия

Активация на акаунт