Откраднат живот 🎬 Сезон 7 💔 Любовта лекува • тема 78

• 27 798
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
"някой някога казвал ли ти е колко си нахална" - право в десятката. Имаше и още няколко няколко свежи момента и лафа. Доктор Савекс, наистина много грозна са я направили. В рекламата е много по-свежа и не ми се вярва естествено за толкова кратко време да е заприличала на парцал. Дори да има някакви проблеми, гримът чудеса прави, че и отгоре като в капките например. От друга страна страда за мъжа си, но като му се явява като зомби не му помага особено да се възстанови и може пак да има припадъци.

Преди няколко епизода Огнянова и Табаков почти се избиха за един лаптоп в лекарската стая, а после се оказва, че Огнянова си имала лаптоп в кабинета, ама нали трябва да се създаде сърбеж за пълнеж ...

Не намерих тема в сайта, така че тук ще го кажа - ОЖ7 се оказа много по-гледаем от Революция Х, в който освен тъпизми и реклама в рекламата нямаше нищо (вероятно най-слабият филм в цялата българска киноистория). А епизодът беше почти толкова забавен колкото 12 А, който е по-слаб от 11 А, но пък е над господин х и морето. Единствено лошото предчувствие на Банков развали малко 45 доста позитивни минути, каквито май досега не е имало. А Петър го направиха повече за психиатър от Галя и с тази грозна уста, която показаха, явно приказката свърши за него. Сега се замислих, че има логика да са погрознили другата лекарка в лицето и устата, за да си пасват "старчески". Защо обаче не намериха някой с визия като на банкера примерно за Стилянова?

# 706
Говориш за някакви "45 доста позитивни минути", а от поста ти лъха негативизъм и хейт.Grinning

Последна редакция: ср, 20 мар 2019, 02:18 от yanitsa.s

# 707
В духа на позитивизма ще кажа, че сцената с несъстоялия се урологичен преглед на нечии топки се нарежда достойно до медицинските казуси на Захариев в миналия сезон (сещате се). Rolling Eyes
Гоним топ 10 май.

Последна редакция: ср, 20 мар 2019, 07:53 от Анонимен

# 708
  • Разпиляна във въображението
Зорница няма ли вече да си реже косата?

Снощи само на мен ли ми се стори, че Банков заби още един пирон в ковчега на "връзката на Вики и Зори"?

# 709
Защо мислиш така, Мириел?

Табаков ме кефеше в началото, сега изобщо не ми харесва. То вие сте обсъдии всичко - държи се като тийн.
Захариев и Банков ми харесаха.
Дария ми харесва как играе много, а дори не е само актриса, занимава се и със сватбени декорации. В живота изглежда суепр готина, което ме кара да мисля, че наистина играе добре.
Ина я разбирам, няма кой да и помогне, дори не разбирам защо не се появява Зорница около нея, или е твърде заета с Табаков? Честно казано аз предпочитам разговорите ѝ с Банков, отколкото с Табаков.

# 710
Това с прегледа май от тук са го прочели. Не коментирахте ли преди време, че Зорница може до прегледа и топките на Табаков след тези на Банков...

# 711

Снощи само на мен ли ми се стори, че Банков заби още един пирон в ковчега на "връзката на Вики и Зори"?
Ако съдим по снимките, би трябвало следващата седмица да я реже. Евентуално да ни подготвят за това в четвъртък, но при всички положения наближава моментът.
Кой пирон видя? Имаше там един момент, докато си говореше със Захариев, дето тогава и на мен ми направи впечатление, но сега не се сещам какво каза.

# 712
Видях сутринта промо - положението при Пепе е много сериозно, Кая и майка му плачат, Банков е тревожен, а аз се питам къде е Христо .

# 713
Видях сутринта промо - положението при Пепе е много сериозно, Кая и майка му плачат, Банков е тревожен, а аз се питам къде е Христо .

Ицко си е в Германия, чака Банков да иде лично да го викне да се прибира... 😒

Аз хванах само кратко промо - Ина и Темелков се разминават пред асансьора и се гледат доста обещаващо... 🤫

# 714
  • София
При Ина и Темелков може да има най-много някоя свалка. Въобще не очаквам да се разгори любов там. А и на мен ми се стори, че той по-скоро ще се опита да я изнуди, за да и съдейства пред борда за финансиране.

# 715
При Ина и Темелков може да има най-много някоя свалка. Въобще не очаквам да се разгори любов там. А и на мен ми се стори, че той по-скоро ще се опита да я изнуди, за да и съдейства пред борда за финансиране.

И на мен ми клони към сексуален тормоз ситуацията .

# 716
  • Разпиляна във въображението

Ако съдим по снимките, би трябвало следващата седмица да я реже. Евентуално да ни подготвят за това в четвъртък, но при всички положения наближава моментът.
Кой пирон видя? Имаше там един момент, докато си говореше със Захариев, дето тогава и на мен ми направи впечатление, но сега не се сещам какво каза.

Точно в разговора със Захариев. Не помня точните му думи, но бяха от сорта, че е избрал да е сам. Точно там си помислих, че е оставил Зорница.  Съзнателно и крайно решение.

# 717
Е вече знаем, че са минали  3-4 седмици, ако не и повече, от началото  на сезона.

# 718
Много е странно как Христо беше против Дарина да заминава в чужбина детето, защото няма да го вижда. Сега се оказва, че той е заминал за чужбина, но те не са с него, както се предполагаше и говореше в болницата. Thinking

Снощи Магда и Ина бяха страшни модни икони хахахах

# 719
Китки и кожен панталон 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт