Откраднат живот 🎬 Сезон 7 💔 Любовта лекува • тема 78

• 27 771
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
Това с Ина и Жекова ми беше като онези 5 минутни трикове в ютюб Joy

# 721

Да бе, Ина намерила от кого да иска модни съвети Smile

# 722
  • София
И накрая облече на Жекова блузата Simple Smile))

# 723
Готино се получи това с блузата, на мен ми хареса, а и ми беше много смешно как Ина се възмущаваше на китките Grinning

# 724
Жекова: Ама ние не сме един размер!

-  Така ли? Не бях забелязала 🤣

# 725
Беше готино решение, че накрая Ина облече дреха на Жекова. Добре, че не й се свлече туниката по време на срещата с Костюмаров.

# 726
  • София
Беше готино решение, че накрая Ина облече дреха на Жекова. Добре, че не й се свлече туниката по време на срещата с Костюмаров.

Е, как ще се свлече, нали я пристегна с коланчето на Кая Simple Smile

# 727
На бюста Joy То си стана рокля без презрамки...най-много банкерчето да се вдъхнови за отпускане на безлихвен кредит или да опрости задължнеие по давност Joy

# 728
  • София
Христо е само на специализация в Германия. Не е заминал завинаги и не е изоставил детето. Ще се върне, къде ще ходи.

# 729
Дали са просто на гости??

# 730
  • Пловдив
Бреее...ти да видиш!

# 731
Жената на Алексиев е режисьор сега, а те двамата са на посещение, според написано в описанието

Табаков сигурно има проблеми от детството с майка си, нещо като Кая с баща си.

# 732
Ей, супер за Яна, бяха хубави нейните епизоди! Тя вярно казваше, че няма да спира да работи.

# 733

Анонс за днес:

Тъжна атмосфера цари в коридорите на болницата в „Откраднат живот: Любовта лекува“.В епизода на най-успешния български медицински сериал тази вечер по NOVA лекарите в МБАЛ „Св. Анастасия” се обединяват, за да открият от какво е болен малкия Пепе. Цонев иска да съобщят на Христо за състоянието на сина му, но Банков отказва, преди да е сигурен в диагнозата. Кръстева и Банков обсъждат допълнителни изследвания на сина на техния колега, а някои от симптомите ги карат да мислят, че момчето страда от много опасна болест. Дали подозренията им са верни?

Междувременно Захариев и Орлин предприемат следващите си стъпки в борбата си за сърцето на Галя. Стилянова отново ще получи предложение за брак, но от кого и какъв ще бъде нейния отговор?

Не пропускайте епизод 11 на “Откраднат живот: Любовта лекува” тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

# 734
Не зная дали е обсъждано вече, но лицето и устните на новия персонаж Поли Грънчарова са  подпухнали като козунак, цялата й физиономия е безформена и безизразна заради неумело приложен ботокс навярно. А иначе актрисата беше хубава жена навремето.

Общи условия

Активация на акаунт