Идеи за стартиране и развитие на бизнес - 25

• 100 035
  • 757
  •   1
Отговори
# 525
Бихте ли използвали българска платформа за създаването на онлайн магазин? Защото домейна, който искам е наличен само в една бг платформа и се чудя…

# 526
Бихте ли използвали българска платформа за създаването на онлайн магазин? Защото домейна, който искам е наличен само в една бг платформа и се чудя…

Коя е тази платформа? Домейнът няма общо с платформата. Досега не ми се е случвало да има домейн само при един доставчик. Въпросът е неясен.

# 527

Коя е тази платформа? Домейнът няма общо с платформата. Досега не ми се е случвало да има домейн само при един доставчик. Въпросът е неясен.
Проверих дали домейна е свободен в няколко чуждестранни сайта и беше зает. След това проверих в един български и беше свободен

# 528

Проверих дали домейна е свободен в няколко чуждестранни сайта и беше зает. След това проверих в един български и беше свободен
Закупуването на домейн от която и да е хостинг компания няма нищо общо с платформата, на която ще оперира онлайн магазина. Ако въпросът е дали бихме си закупули домейн от бг доставчик - ако цената е ок не виждам защо не.

# 529
  • в 1001-та нощ
За коя част от домейна става въпрос - за основното име или за името с разширението - например, ако сайтът се казва: https://primer.com - "primer"ли търсите да купите - с някакво разширение или "primer.com"?

# 530
Тя бърка платформа с хостинг. Simple Smile

# 531
  • София
Здравейте,  някои пазарувал ли е от този сайт https://www.eurolots.com/en ? Ако сте пазарували ,моля да дадете вашето мнение, да споделите как става цялата тази работа с пазаруването .
За съжаление нямам фирма ,ако някой от тук е пазарувал и може да съдейства, ще съм благодарна! 😊

https://www.eurolots.com/en

# 532
Ако искаш да купиш с разширение .bg, вероятно само на едно място дава тази опция, а в чуждестранните доставчици изписват че не е налично

# 533
  • в 1001-та нощ
Не само от едно място може да се закупи домейн с разширение ".bg". Може от register.bg, може и от хостинг компния, която препродава.

# 534
Но само ако са български реселърите.
И затова предполагам, че момичето е писали за бг доставчик срещу чуждестранен

# 535
  • София
Здравейте, имате ли опит с добър маркетинг специалист или фирма, която се занимава с реклама? Ние вече имаме фирма, концепция, сайт, очакваме договори от адвокат и остана само рекламата.

# 536
Здравейте! Решили сме да отворим магазин за продажба на техника без гаранция (внос от Германия), както и на домашни потреби. Въпросът ми е има ли хора в групата занимаващи се с това и всичко ли може да се продава? Тъй като не знаем точно какво има в палетите, ще разберем след закупуването. Търси ли се произход на стоката? Например продавам скаричка без гаранция, блузи или нещо за дома. Аз ще имам фактура за закупената стока, но не и поотделно, тъй като купувам на едро. Също могат ли да се продават ръчно изработени неща? Ще се радвам, ако някой се включи!

# 537
Прочете си хубаво закона за защита на потребителя!Няма шанс ел.уред без 2г.гаранция.

# 538
Ако уредите се пуснат като такива втора употреба, на ниски цени, въпреки че са нови, мостри или с нарушена опаковка. Става дума за малки електроуреди. Ние можем да дадем гаранция и да поправяме стоката или връщаме парите. Това ще го проуча по-подробно, благодаря! Като цяло може би ще наблегнем на домашните потреби, ще търсим интересни стоки, но още се интересувам дали в магазина можем да продаваме неща собствено производство и трябва ли да имам документи за всяка закупена стока поотделно или щом е минала през границата вече е в оборот. Като вкарват стоки на едро, запечатани, как става после легалната им препродажба?

# 539
  • София
iondzi, първо трябва да сметнеш колко ниско можеш да паднеш с цената, та да биеш китайския внос. Второ, поогледай в Немските магазини какво предлагат.

Общи условия

Активация на акаунт