Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 2
Здравейте, хора!
Причината да се присъединя към тази група е един призив към всички вас, които имат желание и възможност да се включат и да бъдат част от една моя малка кауза за едно 6 годишно момченце от с. Дъбово.
Не става въпрос за финансови дарения , а за дрешки, обувки и  играчки с които  бихте се разделили.
Детето се казва Добромир и за щастие е здраво, много умно и обичливо момченце.Историята му е такава, че сега живее на село с 80+ годишните си баба и дядо, като бабата е инвалид.Хората се грижат за него , като винаги е нахранен, топло облечен и чист, но истината е че и двамата пенсионери трудно отделят средства за дрехи и обувки на Добчо . Зарязано е изцяло от майка си, не е желан и търсен по никакъв повод, а бащата е твърд алкохолик, който също не полага грижи и внимание към детето.Има много много да се разкаже за цялостната картинка, но е излишно.
Чакам  моето момченце да се появи през юли и дали майчинския инстинкт в мен проговори или може би всеки на мое място би се трогнал от съдбата на това изоставено хубаво българче ,не знам.
Ей така ми се прииска  от сърце да помогна с нещо толкова малко, дори нищожно ,като това  да се обърна към вас , за да зарадваме Добромир.
Тъй като аз нямам детски дрехи, това което аз и мъжа ми ще направим е да боядисаме единствената здрава стая в къщата ( освен тази ,която дели с баба си и дядо си , които често са болни и  все пак много стари хора )  с останалата  боя от ремонта вкъщи, ще му донеса старото си детско обзавеждане ( Добчо никога е нямал свое легло )и ще донесем еднин стар TV, за да гледа вечер  любимия си cartoon network ☺. Това ще бъде нашия подарък за бъдещия ученик и то без вложени средства а просто един ден време и няколко стари вещи, и Добчо ще си има лична стая.
 Казвам това , за да разберете каква е идеята ми.

Можете да ми пишете, а аз лично бих взела вещите от вас.
Благодаря на всички ☺

Последна редакция: пн, 11 мар 2019, 13:35 от Не се сърди, човече

# 1
  • Мнения: 129
Какъв размер дрехи и обувки носи Добромир?

# 2
  • Мнения: 567
И аз се интересувам от размерите на детето. И евентуално адрес за изпращане? Селото е близо до Казанлък, ако правилно се ориентирам?

# 3
  • Мнения: 2
Здравейте!
Да селото е на 20 км от Казанлък.
Искате ли да ви дам моя адрес и телефон . Имам възможноста да ги предам, тъй като хоата са ни  комшии в Дъбово.
А размера не го знам , не съм питала .
Но е на 6 и половина, бих казала с нормално телосложение  и височина.


# 4
  • Мнения: 1
Искам също да изпратя дрехи и обувки за Добромир. Моля за адреса. Знаете ли случайно кой е любимият му герой или филм от cartoon network?

Общи условия

Активация на акаунт