Любители на кучета - 90

• 25 873
  • 756
  •   1
Отговори
# 210
Blue HeartПрекрасен Хари! Браво на него!

# 211
Ох колко е готин Хари!!!!!
Ама е горд собственик и на добър и сърцат човек Wink

# 212
Благодаря Ви, момичета! Много си го обичам. Благодарна съм на жената, която го е намерила и спасила. Бил е със 104 кърлежа, когато са го намерили. Той е някаква смесица от ловни породи като че ли. Много обича да търчи бясно. Пълен е с енергия.

Sivi, поклон пред теб!

# 213
  • о`майна лунна нощ е
Поклон за постъпката и това, че си станала неговия човек!

# 214
  • Bарна, морето, сините вълни
Ооо, милия Хари. Имал е късмета да открие своя Човек в твое лице. Поздравления за всички вас, които правите това за тези мили души!
Искрено се радвам на такива постъпки.

Последна редакция: чт, 14 мар 2019, 17:16 от despicable

# 215
Благодаря момичета! 🤗 Знам, че тук най-добре ще ме разберете.
Иначе там на базата има място къде да скитори на вън. Има огромен двор, а също че е извън града и полетата са наоколо, също и Дунава. Просто ще го държа затворен известно време за да свикне къде има вода и ядене, а нека после да си снове в околията колкото иска. Той е свикнал на свобода и за да иде в приемен или постоянен дом, то трябва да е сам и човек да има време да се занимава с него. На мен ми трябваха малко повече от две години, докато ми позволи да го погалая. Ама както с един колега си говорихме по-добре да скитори из българските полета, отколкото да умре в румънския приют.
И да ви го покажа тоя Макарон, дето така ми е влязъл под кожата:

Айде и една стара снимка на Макси с неговата любима кангалка:

Покрай този Макарон за малко да забравя да поздравя Хари с добре дошъл в темичката. Страшен сладур е, освен това е и късметлия, че е попаднал в добри ръце.

# 216
Добре дошъл на Хари! Много, много се радвам, когато някой осинови кученце.
Макарон прилича на Макс, обаче.

Абе, Сиви! Ма какви са тия съвпадения непрекъснато, бре! Я виж, Маскс и кангалката, досущ като Денис и Йоанка (с разликата, че Денис е по-слаб, а Йо - недоразвита и дребна. И с минус лапичка.)
https://www.instagram.com/p/Bi1XpIBBRYC/

# 217
  • о`майна лунна нощ е
Аз вас отдавна съм ви обявила за близнаци.

# 218
Да, ама аз си нямах Виви.
... заменям мъж за куче, някоя? Grinning

# 219
Скрит текст:
Да, ама аз си нямах Виви.
... заменям мъж за куче, някоя? Grinning

Си го не давам Рекси за никой мъж!  Naughty Ама си търся двукрак с неговия характер! Simple Smile ММ, като ме ядоса,  го плаша, че намеря ли такъв, одма го напускам, да си знае!  Joy Ама няма, няма двукраки толкова добри, мили, търпеливи, обичащи безусловно и носещи толкова радост, като четирикраките ни приятелчета. Peace

spring princess и Sivi, каквото и да напиша.......Както се казва, стократно да ви се връщат добрините, момичета! bouquet

# 220
  • София
КотИ, тирамисуто е жестоко Heart

Добре дошъл на Хари! Hug

Сиви, Макарон си го показвала и друг път, много е сладък! Дано успееш да го задържиш!

Аз още вчера трябваше да пусна снимка на пременената коза, днес дрескода е морски Joy

# 221
  • София
Хайде на прясното топло тирамисуууу Simple Smile
Скрит текст:

# 222
Охх, разтопих се! Какво красиво семейство Flowers Hibiscus

# 223
  • о`майна лунна нощ е
Една единствена дума мога да кажа - Наздраве!

# 224
  • под тепетата
Наздраве, ТуиГ! Благодаря за швепсовете  Laughing
 Добре дошъл на Хари! Тъкмо скоро пусках Куче в чекмедже, а Хари е куче в кош  Hug
Тирамисуто е върхът!
 Джуджанка, очаквах да има и препаска на окото като пират твойта коза  Joy
 Sivi,  bouquet че мислиш непрекъснато за четирикраките душици!
_Khaleesi_ , аз съм от бабите с куче и внуче, в този ред. И за миг не съм се замисляла да махна кучето. С дъщерята и зетя не сме имали дебати въобще по този повод.

Общи условия

Активация на акаунт