Любители на кучета - 90

• 25 881
  • 756
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Аз също искам, но ще изчакам малко с този ми проект на седма татуировка. Иначе трябва да се търси татуист на портрети, не всеки може да ги прави . Моят татуист ми препоръча Тодор Тодоров за Варна, каза че е най-добрия в портрети, във Варна, но се чака с месеци при него.

# 241
  • София
Аз съм намислила нещо ето такова, но още не съм се решила. Сигурно ще е долу на глезена или на китката (в по-малка версия, разбира се). Една позната с котки си беше направила лапички, които почват малко под шията и водят до сърцето. Много сладко.
Скрит текст:

# 242
  • sf
Аз ще си татуирам отпечатък на неговата лапичка, но още не знам кога.

# 243
Хах и аз обмислям нещо такова от миналата година. Ама не смеех да споделя да не ме помислят за хахава. 😂😂😂 И аз съм се спряла на лапичка отпечатък на Макс, но в моя град има страхотен татуират, който сам измисля и рисува едни невероятни красоти и като си избистря идеята и определя мястото, на което да бъде ще му нахвърлям моите мисли и ще видя той какво може да предложи.

# 244
  • София
Аз си мисля да взема от тези комплекти, дето пускат от време на време в Лидл за бременни - да си направят гипсов (май) отпечатък от ръчичка, краче. Ще си направя отпечатъци и на Балу, и на Лили, и на Бела.

# 245
И аз мисля да си правя лапичка, нещо подобно на показаната от Котето бях гледала преди, ама още не съм решила окончателно дизайна.

# 246
  • София
Не съм мислила, ама вие ме заразихте. Не ви е срам.
Но акотатуирам, ще е нещо символично. Например пържола.

# 247
Коте, това което искаш да си вземеш от ЛИДЛ го има и в Джъмбо. Много добра идея е това. Може и аз да се възползвам Heart

# 248
Като сме се отворили на лирични теми, аз да попитам имате ли си "най-любим" момент с вашите кучовци. Моите са, когато си "говорим", когато идва и почва да ми се бута, известно време се правя, че не разбирам, за да мога да я помачкам малко, после казвам "какво има, миличка? Какво искаш, покажи ми?". И тя тръгва или към купата с храна или към външната врата. Другият е, когато идва да ми каже колко е гладна. Застава пред печката и гледа умоляващо. Сякаш казва "моля те, давай я тая манджа". Обяви бойкот на гранулите и накрая се принудих да й сготвя. Леле каква радост беше. Докато изстине манджата такива танци удари хахаха

Тук пак не й пука, че опитвам да оправя леглото

# 249
  • Bарна, морето, сините вълни
На мен много ми е любимо(а и на мъжа ми), както си говорим и не обръщаме внимание на Ерос, да дойде с играчка в уста. Бута ни я в ръцете, докато не я хванем. От малко кутре обожава да дърпа играчка.
Също като кажа "Хайде да спим" и хуква към спалнята. Намества се на леглото блажено или на неговото одеалце, но по-често на леглото.
А най-смешен ми е как ревнува, ако сме се прегърнали с мъжа ми. Навира се помежду ни или започва да скимти. Всякаш казва и аз искам любоооов.

# 250
Когато си говорим.  Вкъщи, на разходка, навсякъде.
- Денисе, айде вече вкъщи,  всички се прибраха
*
- В асансьора:
-ауаъаоуъа
- Добре де, излизаме, стига мрънка бе, мамо!

*
- ДЕНИСЕ ТИХО И ВЛИЗАЙ ВЕД-НА-ГА! (Като се  разлаем от терасата и събуди квартала)
- ауаъоуа
- Хич не ми се обяснявай, карам ти се в момента!

*

И на прибиране от всяка разходка как си бута между коленете ми главата  докато се качваме с асансьора.

Гушкането, чесането и мачкането са ясни.

# 251
Аууууу, мен ме досрамя да кажа, че й говоря на "мамо" и "чедо", но виждам, че не съм сама Joy вече ме е страх да пиша. Във фейсбук бг мама стана нарицателно на нещо дебилно, смешно и невежо. Та чакам сега да ме изтипосат как си мамосвам кучето.

Таа за говоренето хаха единствената ситуация, в която ме слуша е като кажа "Джина влизай в банята". Ако си прави оглушки следва ДЖИНАВЕДНАГАВБАНЯТАКАЗАХЛИГЛОТАКАВА. И после вдигам глава до небето от гордост Joy и моето куче изпълнява команди Joy

# 252
Едно време като нямах куче като чуех, че някой мамосва кучето си го гледах с подигравка и си мислих, че е луд за връзване, ......... но докато не му дойде на главата на човек не знае, че си е съвсем нормално да се използва мамо. Аз го правя. Децата пък са на Нора кака и бати Simple Smile мъжа ми само удържа Simple Smile Чувствам кучето си като мое дете за което не се срамувам, а се чувствам много щастлива, и горда Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 253
  • София
О, мамосвам си я непрекъснато. И хич не ме притеснява. Говоря си и като на човек.

# 254
Да ви кажа около мен всички си мамосват кучетата. Не мисля, че е нещо кой знае колко лудо.. ама ние си ги отглеждаме като бебенца и деца, как няма в един момент да си го почувстваш като детенце. Аз съм кака на Макс, защото племенника все повтаряше, как Макс си имал майка и това не съм аз. 😂 Ама сестра ми си го мамосва от време на време и малката си я мамосваше.
А любим момент май не мога да определя с него. Вярно понякога така ме ядосва, че ми иде да му плесна един, но в повечето случаи е невероятно послушно и кротко куче и всеки момент ми е любим. Говоря си му постоянно на диването, обяснявам му разни неща и то не че ще ме разбере, а защото знам че усеща по гласа настроението и така се надявам да му предам спокойствие.
Вчера бяхме на село и Вивата се чувства много добре там. Е, яде малко бой от време на време от останалите, ама там не се яде от всички чужди купи. Почти се е научила вече. 😂 А на Макс така му се радва като идем, че и почва да се ежи на другите, защото си има гръб в негово лице 😁
И на разходка около селото излязохме с Макс и малката банда и едни дупета май само успях да хвана:

Вивата е най-отпред, а Макс ще го разпознаете веднага. Другите двама - Точица и Главчо. Ще ги обезпаразитя и ваксинирам и май ще ги пращам на една организация да им намерят дом в чужбинско. Не ми искаше и се чудех дали да не ги оставя, ама в единия двор са 6 големи, и тези двете малки плюс Вивата и Макс. Те всъщност си щъкат и в двата двора, но девет кучета на едно място..

Общи условия

Активация на акаунт