Любители на кучета - 90

• 25 884
  • 756
  •   1
Отговори
# 255
  • Bарна, морето, сините вълни
Ние, че сме мами на кучетата, мами сме. Ама да чуете мъж ми как и той говори на "мамо". Grinning Все му вика мамина душица и баща ми пита дали той му е майка. Grinning

Последна редакция: нд, 17 мар 2019, 09:48 от despicable

# 256
ММ му е и батко, и татко, направо game of thrones. Аз съм само мама - къпя го, храня го, обезпаразитявам, купувам играчки, глезя, карам се... Мама и точка!

Тази сутрин се разходи без намордник. Една хубава глутница ни подгони, та го откопчах и дадохме назад, без да обръщаме гръб. Че и големи, негови габарити бяха, изтръпнах.

# 257
Майка ми се дразни, като я "мамосвам" Джина, ама тя да носи почетната титла "баба" не се дразни. Май повече я е яд, че не съм мама на двуного към момента Grinning МП на Джак-а си казва "на батко момчето" на Джина й вика "къде си бе ушатке, къде си бе миндил" второто знам, че звучи много грубо, но той с такъв тон го казва, че сякаш й казва, че е най-прекрасното нещо на света Grinning

Oh и аз трябва утре вече да купя на Джина Адвантикс и Милпразон.

# 258
  • София
Здрвейте, момичета! За татуси си говорите. На двете деца и ММ съм си направила зодиите и за Бека мислех отпечатък на лапичката ѝ, но май лапичка със скрита муцуна много ми хареса. Обмислям го сериозно, но не съм сигурна какво точно ще измисля.

За пръв път я видях усмихната, та да ви я покажа

# 259
Не пиша често, но ви следя с огромно удоволствие и се радвам на всички тези красиви муцунки, които показвате Animal Dog
Ние от рано сме в обичайната позиция, на поляната и с любимите топки, а и днес времето е невероятно и съм обещала на малката маймунка, че денят ще е само за него 😊

# 260

Целият килим е в косми...уфффф

# 261
И нашия, спокойно Kissing Heart
Един обичлив батка:

# 262
  • Bарна, морето, сините вълни
Eха, Денис е доста мускулест.
Ние не сме сложили никъде килими, защото си представям какво ще е.

# 263
  • sf
А у нас няма косми по килима, защото нямаме килим 🤣
Станал е много ранобуден, днес в 6:40 бяхме в парка 😂

# 264
  • Варна
И ние тъкмо се прибрахме от морската. Някой организира среща на джакчета и ние веднага скокнахме. Играха до полуда. Сега гризка доволно ушак. 😀
Аз също мамосвам Бизу, а Бойко го таткосва, въобще не ми дреме, мислят ли ме за луда или не. 😀
Говорим си много с Бизу, не знам защо, но внимание търси основно от мен, да го гушкам, чеша, целувам, за игра също, обаче, повече слуша Бойко от колкото мен. 😁
Косми има, ама и любов има, така че....😉

# 265
Ние си говорим на "како" и "батко" - може би, защото като я взех бях на 17 год и от тогава си я какосвам. Говорим си, у дома, на улицата, навсякъде. Обаче повече слуша и изпълнява като й каже мъжа ми, при мен се ослушва.
А косми, косми да искаш... Имахме килими шаги, но ги махнахме, защото не можех да ги чистя.. Като се набият тези косми и няма вадене. Мъка. Без килими ми е по - добре.

# 266
  • София
Ние пък сложихме килим след години без Simple Smile Взех си и подходяща прахосмукачка, та нямам грижи с почистването. И без това в едната стая сме с мокет, та така или иначе прахосмукът беше належащ разход Simple Smile

Балушан много се ядосва като някой от нас се прибере и обърне внимание на другия. Особено ако се гушнем или целунем, веднага се паркира в краката ни и почва да ни се кара. Затова с МП заставаме от двете му страни и го целуваме заедно. Тогава вече е доволен Simple Smile

# 267
  • Варна
О,да, това с целуването и при нас го има. 😂😂

# 268
Аз, като говоря нещо за Рекс и все казвам дЕтенцето, един приятел ме слуша, слуша, пък ми рече:"а, зЕми смени буквата вече, де!", аз гледам умно и питам каква буква да сменям? Не бил Рекс вече дЕТенце, ами дЕДенце! Викам му ти си дЕденце, той си ми е дЕтенце! Peace Иначе и аз си го мамосвам, а синковците и те, току му викат:"а, върви при майка си!" Simple Smile

# 269
  • под тепетата
Ние от началото си го подкарахме на баба и дядо. Иначе си говорим - аз му се обяснявам, той ми отвръща кога доволен, кога недоволен сумти и грухти  Joy

Общи условия

Активация на акаунт