Любители на кучета - 90

• 25 886
  • 756
  •   1
Отговори
# 270
О, редовната  реплика на ММ
"Ай ходи малко на макя си да подосаждаш.
Ми, верно е досада, ама е сладък.

# 271
  • Стара Загора
Аз когато осинових Барби бях на 18 г., но това не попречи да я мамосвам. На нашите им беше странно докато свикнат, че вече са баба и дядо и в началото настръхваха, тъй като още нямат човешко внуче, а тогава пък и не искаха. Сега вече като кажа на Барби, че ще идва дядо ѝ на гости или че ще ходи на гости при баба и дядо на "село" тя си знае. И мен ме знае като майка ѝ. И знае, че котката е сестра ѝ, моята сестра е леля, както и по-близките ми приятелки. Луда работа. Joy

# 272
# 273
  • София
Да ви покажа една уморена коза

Измъкна си шише от вратата, за да си подпре муцуната. Защо не легна на меко на седалката... не мога да кажа.

# 274
  • Варна
Барби,  Недялка красота. 😘

А козата ляга на хладно, за това. 😊
Добро утро. 😀

Последна редакция: пн, 18 мар 2019, 07:15 от esstela

# 275
  • под тепетата
Добро да е!
 Какви очички само ,  NedqlkaHarbalieva ! Заприличаха ми на очите на Линк. Сладурани си имаш!

# 276
  • София
Идвам да мрънкам. Сложихме на Балу Адвантикс да закрепим положението до деня Х - когато ще успее някой от нас да стигне до аптеката. Сложихме го преди 2 седмици. Тази сутрин спешно вадихме от Балу 7 кърлежа. 7 големи, напити гадини. Съвсем живи (бяха). Не знам дали няма още по него, бързах за работа, но уж го прегледахме добре и нямаше. Довечера е ясно, че щателно ще бъде пощен. Та питането ми е някой знае ли след колко време може да се направи достоверен 4dx тест, както и тест за бабезиоза? Не искам да рискувам. Ще питам и вет, но ще ми е добре да ида подготвена.

# 277
Коте, за бабезиоза знам, че показва седмица след заразяване, това поне съм запомнила.
Връщам се да ви чета и да се радвам на муцуните.

# 278
  • гр.Варна
Искам да попитам има ли някоя от вас татуировка, свързана с кучето ѝ?
Много го обичам Ерос и искам да имам татуировка, която да е винаги там някъде по тялото ми.
Аз все нещичко ще измисля, но някак си не искам да е просто надпис с името му или лапичка... А татуистът не знам дали ще е съгласен да рисува по снимка, там няма право на грешки.
Имах познат, който си беше татуирал муцката на едното си хъски и беше много сполучливо, а на другото беше написал името.
Та просто ми е интересно да споделите, аако има други откачени-закачени като мен. Grinning
Не си сама повярвай ми.Декември месец с дъщеря ми си направихме еднакви татуси свързани с кучетата ни.За жалост не мога сега да ти я покажа , но по късно ако имам време ще я фотна и покажа

# 279
  • София
Здравейте,показвам снимки от вчерашната разходка  близо до София,размътихме рекичката,Бети се опита да лови риба,но се оказа че е по-лесно да си купим то магазина,Фея се прави на страшна на  стадо крави,но като й измучаха и даде заден.Слагам ги скрити че са големи.
Скрит текст:

Коте,ние преди 2 седмици правихме комбиниран тест за дирофилариоза,кърлежови болести и т.н и доктора каза че трябва поне 2 седмици да са минали от ухапването от кърлеж,за да се види има ли заразяване.

# 280
Чудни снимки и муцунки, красота и удоволствие! Heart Eyes bouquet
Уф, като чуя само или прочета тая думичка бабезиоза, направо настръхвам. Правете тестове, че Рексунко едва ми го спасиха. И той е с Адвантикс, но го слагам обикновено лятно време, от март или април, зависи колко са топли или студени месеците, зимата не слагам, нали ми е един алергичен и гледам по-малко химия да има по него. Точно февруари месец по-миналата година го е захапал заразен кърлеж. Тая година още февруари му сложих адвантикса и, да чукам на дърво, поне до сега не съм намирала гадини. Ама помня докторът като ми каза, че неговите кучета са с адвантикс и с каишки, и пак има пробиви.  Peace

# 281
Здравейте, аз да попитам, ако няма симптоми кучето правите ли някакви профилактични тестове и изследвания? Просто така да следите някакви неща?

# 282
  • Стара Загора
Аз всяка година преди ваксината пускам ПКК и след консултация с докторите може и друго. Отделно преди да сложат ваксината я преглеждат от-до.

# 283
Оставих Роузи за кастрация и ми е притеснено. Докато четях статии и мнения, бях сигурна, че това е правилното, сега се чувствам зле и ми е свито сърцето. Надявам се всичко да мине добре.

Ние даваме Симпарика против гадините.

# 284
  • Bарна, морето, сините вълни
Всичко ще е наред, пипчи. Heart Не се притеснявай! В Елпида ли?

Общи условия

Активация на акаунт