Любители на кучета - 90

• 25 647
  • 756
  •   1
Отговори
# 390
Красавци! Гальовни! И двамата се припичат на слънчака 😘😘😘

# 391
  • София
Само да припомня, че Нексгард Спектра не действа на тении и е добре да се съчетава с Дронтал/Цестал например.
Балу от днес е с каишка, най-после му взехме. Сложих я и изпълзяха 7-8 лазещи гадини.

# 392
Коте, да и Вета това каза.
До нас има клиника син кръст. Доста е малка, но момчето е симпатичено. Днес ще ида да видя как ще ми дойдат като цена двата препарата и кой да купя.

# 393
  • София
Сутринта пак вадихме кърлежи. 2 доста напити и един малък.... Знам, че на каишката й трябват около 48 часа, за да подейства, но дано стане по-бързо, че милия Балу вече е целия надупчен и изяден...
Събота ще го прегледам още по-обстойно. Всяка вечер го мачкам и гушкам, и как все сутрин ги напипвам, не ми е ясно просто...

# 394
Коте, много гадини бе, къде ги събира? Аз миналата седмица дадох нексгард, но не съм намирала нито един кърлеж тази година, а всяка събота и неделя сме на язовира/гората
Сутрин не мога да я вдигна, само закъснявам за работа..

# 395
  • София
Привет на всички от мен и Харли!
Искам да благодаря на всички момичета от темата, които ми пишат на лични. Heart
despicable, ти определено наклони везните да пропиша отново тук. Flowers Hibiscus
Надали ще съм полезна с нещо, особено откъм съвети, но поне за компания и споделяне. Не съм чела предните теми, надявам се всички любимци да са в добро здраве и настроение, както и стопаните им.

Показвам един пораснал и леко очовечил се Харли.

# 396
Heart Айде бе, Тонке!
Hug

Донсита, ако не, ще го мина аз с чугуня. Никой, ама НИКОЙ няма право така да говори на кучето ми. Било то и другия му горд собственик. Пфу, значи, още бълвам огън и жупел. Днеска си гушках бебето в леглото, а ако на негово височество не му харесва, знае къде е дивана.

# 397
  • София
Леле, Харли е станал огромен! Колко е пораснал само и е заел поза "Ти мене уважаваш ли ме" Simple Smile
А започна ли да слуша повече?

# 398
  • Bарна, морето, сините вълни
Много се радвам, че се завърна с Харли! Flowers Hibiscus Heart
Аз също се ядосвам, ако мъжа ми обиди Ерос, макар че и аз го обиждам като ме е ядосал много, после ми става мъчно и му се извинявам.

# 399
  • Варна
Добре завърнали се, Тони и Харли. 😘

# 400
  • София
Добре заварила и благодаря!

Боряна, започна да слуша малко повече Харли. Вече няма циркове като хапане и ревове по поляните. Какалите дори не ги поглежда навън. Играе като луд на една голяма поляна с друго френчи. Много е дружелюбен и му треперя дали ще си остане такъв и занапред. Имахме доста неприятен инцидент с два пинчера, които го нападнаха и нахапаха зверски. За първи път тогава вдигнах страшен скандал заради Харли. А той горкият беше като завърнал се от война - в рани и кръв. На следващия ден стопанинът на френчито, което ни е другарче, хванал за врата стопанина на пинчерите и от тогава нито пинчерите виждаме, нито други дразнители. Grin
Имахме големи проблеми с акането като количество. Смених три марки гранули, но безрезултатно. От една седмица сме на БАРФ и ефектът беше почти мигновен. Яд ме е, че не промених храната му по-рано. Сега ака като мишле.
Моят мъж каза, че през уикенда щял да си донесе негов домашен любимец вкъщи. Мислех, че се майтапи, но го виждам, че събира обелки от плодове и черупки от яйца. Дори на детето не е казал, за да не издаде пред мен. Предупредих го, че каквато и гад да ми довлече, отношението ми ще е нулево, каквото е отношението му към Харли. Надявам се да не вземе влечуго, защото имам фобия към тях и един от нас ще трябва да се изнесе от вкъщи.

# 401
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тонка, и нас като беше по-малък ни нахапа един пинчер 🤦🏻♀ Муцунката му беше в кръв на милия . За БАРФ и аз съм споделяла, че чудо, ама няма доставки за Бургас значи ..

# 402
  • София
Много неприятно това с пинчерите. Страшно се вбесявам на такива безотговорни стопани, ми като си знаеш диванетата, пък не ги пускай да му се не види. Добре, че няма сериозни последствия.

Радвам се, че Харли е вече добро момче. Помня колко се беше отчаяла по едно време.

Хихи, с тия черупки и плодове направо не мога да си представя какво крои ТМ:open_mouth:

Плъх? Джербил? Игуана?

# 403
  • София
Игуана? Мъжът ми много добре помни случая, когато негов приятел дойде вкъщи с детенцето си. Малкият носеше нещо в ръчичка и дойде да ми го покаже. Като видях, че нещото не е играчка, а истинска малка игуана, която мига с очички, изпищях и се барикадирах в детската, ревейки и изпаднала в истерия. А лятото в Родопите виждайки змия, тичах и пищях за голяма радост на околните. Не мисля, че би ми причинил подобно нещо. Джербил дори не знам какво е, но не ми звучи никак добре. Казах му, че Харли е царят на животните вкъщи и че толерансът ми към други видове гадини у нас ще е нулев. Усещам, че ще има семейни войни и всеки ще си пази любимеца.
А аз между другото в момента работя над себе си и не знам кога ще започвам работа, а и не бързам. Така че с Харли сме си заедно и имаме достатъчно време за разходки, игри и гушкане.

# 404
  • София
Тонка, добре дошла отново.
Хибискус, нямам идея откъде ги лови тея гадини. Вчера на дънките си видях 3, лазеха нагоре, ама не им се отвори парашута. МП вече е говорил с общината да идват да пръскат, че е някакъв ад тук. Планирано било, април дъра-бъра, да идват вече, че лошо ми става. Като свършат нещо, тогава да ми искат данък за кучето.

Общи условия

Активация на акаунт