Любители на кучета - 90

• 25 649
  • 756
  •   1
Отговори
# 375
  • Bарна, морето, сините вълни
Да се натровят с тая същата отрова, дето я ръсят гадовете гнусни!
И за Варна редовно се чува, че в морската слагат. Направо не знам какъв болен мозък трябва да си. Психопати долни!!!
И какво си мислят, че като натровят наколко невинни души ще им се оправи жалкия живот ли?!? Те себе си мразят, камоли да обичат друго същество.
Наистина не би ми било жал по погрешка да се нагълтат с отрова.
Много е жалко и тъжно в какъв свят живеем и сме толкова безпомощни...

# 376
Бързо възстановяване на Роузи и бигълчето и само здрави кучовци! Hug
 Тъй като нямаме работеща институция, която да наказва такива уроди, се надявам съдбата да им види сметката по подобаващ начин!
Дано не приемете думите ми погрешно, споделям само опита си с вас, тъй като и аз имам едно зверче, доста проблемно бих казала, което не можех да си позволя да пусна свободно, камо ли да събера с други кучета. Успях да се справя с телетакт,което за мен си е невероятно помощно средство, много бързо коригиращо всякакъв вид нежелано поведение. Вече спокойно мога да кажа, че си се разхождаме и играем свободно и с други кучета, не че не се случва да реши да се прави на силен, но успявам да го спра навреме.

# 377
Какво е "телетакт"? Моето куче като види мъж или недай си Боже мъж с торба, полудява и налита.

# 378
  • София
Нали миналата година отровиха Макс.... та ми е много болна тема...

# 379
Какво е "телетакт"? Моето куче като види мъж или недай си Боже мъж с торба, полудява и налита.
Телетактът е електронен нашийник, който много хора отричат заради функцията му с ток, но освен нея той поддържа и още две функции--звук и вибрация, които основно ползвах с моето куче и с които успяхме да се справим

# 380
poss ще ми бъде приятно да се видим, ако ти остане време. Аз ще съм си в града и нямам планувания пътувания 🤗

Електронен нашийник и аз имам, но само го отворих да прочета инструкциите и толкоз. Не знам кога ще му дойде времето, но и мисля да го ползвам основно на звук и вибрация. За начало съм се хванала с общото послушание и електронния нашийник ще ми е като краен вариант за справяне с някои нежелани прояви на Макс.
Бигълката вече си е същата щура глава, яде като невидяла и цялата и лудост се е възвърнала. Одеве ги разходихме заедно с Макс и вече го няма отново провесило ушаци унило куче.
А за Точица ще питам ветеринаря като я докарам за ваксина. Така или иначе много закъсняхме с нейната и на Главчо ваксинация, та сега ще наваксам докато имам време и финанси. Днес обезпаразитих всичките 9 маймуни на село.. егати цифрата оставих за хапове и то щото сърце не ми дава да купя гадния и евтин Бихелдон 🤪

# 381
Лабрекс и на мене ми е време за гинко... забравих какво исках да кажа, докато прочета всичко. Оффффф
Донси и аз съм ок да помогна. Пиши ми ако искаш в кой квартал си.
Сиви - преди да взема кифлата съседска минах целият му двор с белина. Заради Хан и парвовирозата. Рени беше на 40 дни с една ваксина. Нямаше проблеми.
Нещо още исках да кажа, ама на... забравих.
Нексгард спектър излиза като цена абсолютно същото като милпразон и адвантикс. Поне горе долу, май 3-4 лв най-много да имат разлика. Това второто - извинявайте, ще му видя пак името - не разбрах и то ли за вътрешно и външно обрзпаразитяване?
ей, тя ваксината била 30 лв, не 60. Утре обезпаразитявам, след 3 дни ваксинирам и остава само кастрацията.

Сиви, стига си посрещала гости, айде идвай у дома, де. Ама тоя път и с Макс...

# 382
Хора, влизам да ви се оплача.
Туй тъпоумно животно двукракия, не само продължи да гони Денис, ами и с такава дума го нарече, че не искам нито да я пиша, нито да ми се мярка пред очите.
Изобщо не ми пука, че не го мисли, че е било в яда му, че каквото-там, просто ще го замеря с нещо тежко, само още веднъж да се повтори. Не знам как точно съм казала "я да не го наричаш така!", ама си затвори устата на секундата.
Ей, казвам ви, Денис не може да ме вбеси така!

# 383
  • sf
Сий, това съседа ли?

# 384
  • под тепетата
Seerose, брой до ….
И мен днес един двукрак на работата ме вбеси! Туй рядко ми се случва с четирикраки. Подложена съм в момента на целуване, бутане, мрънкане, само и само да го мачкотя  Mr. Green

# 385
Не съседа, ММ.
Направо имам чувството, че съм способна да го размажа.

# 386
  • sf
Уф, ядосан е , не че го оправдава 😣
Ще му мине.

# 387
Не съседа, ММ.
Направо имам чувството, че съм способна да го размажа.

Приличаш ми на онази сладурана от филмите за Хари Потър - с лилава коса - Нимфидора. Спомням си една сцена от филма, как забавляваше децата, като си беше направила кюн на гъска, вместо устни и нос. Та тя е много бойна мадама и много ме кефеше. Представям си те като нея, бясна на мъжа си Simple Smile)) Ситуацията от страни е някак си мила, семейна картинка. Усмихни се, ще мине Wink Мъжете понякога са чисти лукови глави Simple Smile

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 20 мар 2019, 21:11 от Анонимен

# 388
Ухааа, колко съм пропуснала. Ех, имах малко любовни дразги, много работа и покрай всичко - въобще не съм влизала
Ето една снимка..на Око!

# 389
  • София
Сий, ще му мине.
Ама за детето и аз така скачам.

Ох, време е да и взема другарче. Така ме тегли като види куче, да се запознае.... А ако е приятелче и го види отдалеч е страшно. Подканя   ме да идем при него и ако иокажа въви овесила уши до мен и зяпа назад към другарчето. Чак ми домъчнява за нея.

Общи условия

Активация на акаунт