Любители на кучета - 90

• 25 635
  • 756
  •   1
Отговори
# 435
  • Bарна, морето, сините вълни
Същински Дъмбо с тия ушаци. Heart Eyes

# 436
Оооох ще го изям, беее:kissing_heart:

# 437
Да си имам шибания късмет. Миналага седмица се подхлъзнах и паднах на дясното си коляно, имам рана.
Днес с премеждията с Ерос не можах да се изтърая, но сега паднах с бебка по стълбите. Слава Богу, на нея ѝ няма нищо, беше си в количката. Но аз или счупих крак, или е изкълчен. Не знам. Изчаках мъжа ми на стълбите. Не мога да вървя. Чудя се дали да ходя в спешното или да изчакам... Не знам как да разбера дали е счупен. Извинявайте, че няма нищо общо с темата. Но не искам да правя нова тема, за да питам нещо такова, а вие сте разбрани и няма да ми се сърдите.

# 438
  • София
Отивай в спешното веднага! Нямаш рентгенови очи, че да има начин да разбереш дали е счупен. Стискам палци и пиши!

# 439
  • София
Добре дошъл на Харли отново при нас! Липсваше ми това диване!

# 440
  • София
Бегом в спешното!
И аз преди малко се изтресох с Балу навън... Да избегнем и ние едно хъски с човек с колело и се покатерих малко на един хълм и Балу ме дръпна леко. Оказа се, че съм стъпила на камъчета и директно полетях надолу. Ударих си плешката и лакътя основно, сега гърба много ме боли...

# 441
Коте, Деспикабъл, дано нищо ви няма и на двете. Стискам палци.

# 442
despicable, снимка трябва, за да се разбере. Дано няма счупено, но намери начин да се разбере от специалист.добре че бебка не е пострадала. Peace

Коте, ти си минала метър, и аз така до сега, сигурно имам 10-ина падания заради бат,Рексьо. Ама най-много брах срам една зима, точно така от хълмче ме дръпна хубостникът и се намерих по гръб в подножието, стиснала повода, сакън съкровището да не загубя. Mr. Green Наблизо един татко си играеше с детенце, замяраха се с топки, пускаше го с шейна, е, така на паметници станаха и двамата, като се изтърсих. Ами, надигнах се, поотърсих се и все едно нищо не е станало, тръгнах си, ама много засрамена. Embarassed Другите пъти само ММ ме е виждал и повечето никой. Добре, че не съм се потрошвала! Simple Smile

# 443
  • София
Деспикабъл, счупено боли адски, просто губиш съзнание от болка, едва ли да можеш да пишеш и  да стоиш горе-долу спокойно, но задължително си трябва снимка. Стискам палци да е само натъртване!

Велвет, аз не я намерих книгата онлайн, дадоха ми я, казва се "Кратък наръчник за щастливо куче". Мисля, че можеш и по куриер да си я поръчаш, без специално да ходиш в книжарница. На мен лично страшно полезна ми се стори, някак си по друг начин почваш да го разбираш кучето.

Малък Харли, тъжен Харли, а сега е весел, напет и голям Simple Smile

# 444
  • София
Имам книгата на Сизър Милан някъде, да я потърся?
Падала съм много пъти, ама така не бях. Целия гръб ме боли вече...
Чупила съм ръка на 2-3 места. Не ме болеше. Просто не я усещах Simple Smile
Деспикабъл, чакаме да пишеш, стискаме палци и лапи да си добре!

# 445
  • София
Явно всички носим белези от живота с рунтавелковците. И мен Оскар ме дръпна есента и много лошо си ударих коляното на един циментов блок, ама направо звезди видях. Той не беше виновен де, аз блеех някъде, ама до другия ден коляното беше станало като грейпфрут подуто и болеше ужасно.
Най-странното е, че Оскар дойде докато го оглеждах и много обстойно го облиза и до другия ден нямаше и следа от оток. Може и да е съвпадение, ама аз го обявих за лечебно куче Simple Smile

# 446
  • On the sea
Тъкмо я търсих онлайн книгата да я сваля, но не я открих. Ако не я открия в книжарницата ще я поръчам. Изчетох Доберман на Елена Павлова, но някак много общи неща пишеше, а пък съм и голяма фенка на Сизър, ще ми е интересно.
По скоро да се оправяте пострадалите и стискаме лапи да не са сериозни последствията.
Аз все още нямам перманентни белези от любимите, но никога не е късно Smile

# 447
  • София
Паднах миналата зима два пъти, единия се натътих яко. Навехнах лакът и рамо, натъртих коляно и разраних кокалчета на лява ръка, белези ми останаха. Наполовина ми беше виновно кучето.

А тая зима така паднах на коляно, че чак сълзи ми потекоха. А аз търпя на болка. Направо реших, че съм счупила нещо, ама оцелях.

# 448
Коте, надявам се при теб всичко да е наред! Sad Днес е каръшки ден явно...

Скъсани връзки на глезена.
Толкова ме е яд, не мога да се побера в кожата си. Пролет, хубаво време и не мога да си разхождам дечицата. :@ И тъкмо реших да се захвана с поведението на Ерос.

# 449
  • sf
Гадна работа! Колко време се стои с гипс? Има ли кой да  ти помага?

Общи условия

Активация на акаунт