Любители на кучета - 90

• 25 639
  • 756
  •   1
Отговори
# 420
Скрит текст:
Страхотен Швепс. Heart Eyes
Аз харесвам игуани, но от змии умирам... По едно време исках чинчила, но мъжа ми беше с категорично НЕ. Той има страх от плъхове и подобни. Grinning
Вече съм член в групата на мама Еми. Надявам се да успея да отработя някои неща с Ерос, за лудото радване по гости. Но със сигурност ще ми трябва и за дърпането като види друго куче. Не го прави винаги и не на всяко.
Ето сега, прибираме се от разходка, той вече беше много изморен, но един мопс се дърпаше настървено към него и той, разбира се, да не остане назад ме дръпна с всичка сила. И аз с количка с бебе, и жената с мопса също. Те на тротоара, ние на пътя. Количката ми се плъзна и завъртя, тъкмо минаваше кола, псуват ни.
Отстрани сигурно е било смешно, но на мен ми идваше да крещя, бясна бях. Прибрах се вкъщи като след война. Потна, червена, ядосана. Накарах му се, ама от едното влязло, от другото излязло...

И сигурно вече ти мина! Simple Smile bouquet

# 421
  • о`майна лунна нощ е
Деспи, не знам каква е била причината да си с цялата менажерия на пътното платно, но си мисля, че при едно такова разминаване е било редно жената да ти осигури пространство като се оттегли навреме по-далеч и настрани. Все пак не знам подробности и дали е било възможно. Разбирам и реакцията на шофьора.
Не се ядосвай!

Последна редакция: чт, 21 мар 2019, 12:15 от `ТуиГ

# 422
despicable,  аз пък като видя някоя мама с куче и количка, така и се радвам, все едно съм срещнала папата на разходка Simple Smile
Случват се и такива неща.. аз не бих могла да направя тая гимнастика с моето куче-нос, ще обърнем количка, ще хвръкнат бебета, ама още не ме е стигнало де, ще видим каква песен ще пея тогава хах

# 423
  • Bарна, морето, сините вълни
 ТуиГ, нашия квартал е с толкова разбичкани улици, че то едвам по тротоара се върви, камоли да се съберем да се разминем две колички с две кучета..

Ох, наистина е много трудно. Но ми е жал да го оставя вкъщи, а аз да ходя на разходки. Всеки си има своите нужди. Аз отсега казвам, че детето ни ще израстне на кучешки полянки, вместо на детски площадки.
Ходя си с наградки в пликче, хваля го. Нахъсала съм се да го направя малко по-послушен, че да ми е спокойно.
Разни познати с бебета качват постове из фейсбук колко трудно било приготвянето за разходка с бебе, ама защото нямат куче, тогава да ми говорят. Joy
labrex, мдааа, мина ми. Grinning Heart

# 424
Преди години слагах бебчо в порт бебе/кенгуру или както там му казват и хващах Рексун за повода. С количка пробвах един път, но за малко да я обърна и се отказах. Абе, не е лесно с диванета и бебета! Въпреки че отстрани изглежда много мило, хубавото е, че диваненцето/диваче може да те ядоса, ама за секунда, после вече, поне аз, не мога да се му се сърдя! Simple Smile Peace

# 425
Тонка, добре завърнала се. Ето, не напразно го препоръчвахме Сашо. Уникален е! А Джаро действително е впечатляващ. Предай му поздрави от Линк - при нас положението е супер! Simple Smile

Последна редакция: чт, 21 мар 2019, 13:02 от Епона

# 426
Джой, Харльо пита кога ще види отново готиното гадже Киви. Hug

Швепса е красавец! И снимките много си ги бива.

Забравих май да кажа, че си продължаваме да работим с треньор. Открихме нашия човек, за Сашо става въпрос. Изключително симпатичен, ерудиран и културен човек. Влюбена съм в мъжкия му доберман. Толкова величествено и красиво куче, че мед ми капе на сърцето като го видя.
Предай му поздрави от Денис и че вече си има приятели магарето му с магаре Simple Smile И да целунеш Джаро от мен!
labrex, свекървата има цели 2 чугунови, единия е оребрен. Който и от двата тигана да хвана, все ще свърши работа.
Уф, стига ви занимавах, че до утре мога да продължа и няма изгледи скоро да ми мине.

# 427
  • sf
Тонка, добре дошла отново! Много е готин Харли, вече е голямо куче!

# 428
Момичета, дано ви минава добре денят. Едно видео от мен на един сладък калпазанин, на който хич не му е до състезания. Той е отишъл да се позабавлява 😂

https://www.instagram.com/p/BvRI4hLjPOM/?utm_source=ig_share_she … shid=301chqctigqz

# 429
Момичета, дано ви минава добре денят. Едно видео от мен на един калпазанин, на който хич не му е до състезания. Той е отишъл да се позабавлява 😂

https://www.instagram.com/p/BvRI4hLjPOM/?utm_source=ig_share_she … shid=301chqctigqz

Душица златна, рошава! Браво на него, и аз така бих направила! Joy Peace

# 430
  • Bарна, морето, сините вълни
Много ме разсмя този сладък непослушен рошльо. Направил е голямо шоу.

# 431
  • Варна
И мен, Джули, имах нужда, благодаря.

# 432
Аз искам да си припомня Харли като малък Simple Smile)

Нексгард спектър на гладно ли се дава?

# 433
  • On the sea
Здравейте, момичета и Честита първа пролет! Flowers Hibiscus
Тези двамата ме разтопиха....

Тонка, радвам се, че отново започна да пишеш в темата. Харли е вече истински мъж, винаги като виждах твои постове из форума се чудех какво ли прави Харли, луда работа.....
При нас всичко си е по старому, прибрахме си Роки, обезпаразитихме се вчера при вет., милият отново започна да ходи на 3 лапи, дадоха ни Carpodyl, златното хапче според докторката, но да даваме само ако се засилят болки. Сега разходките за него за мираж, от време на време му правя масаж, но тръгва да хапе, явно доста го боли и така.
Боряна, по назад си споменала за книга на Сизър Милан, мога ли да я изтегля от някъде или само по книжарниците може да се открие?
Джули, голям сладур е този рошльо, развесели ме Smile

# 434
  • София
Аз искам да си припомня Харли като малък Simple Smile
Духче, заповядай - припомням ти го. Sunglasses

Третата му снимка е от деня, в който го взехме от развъдника и е доста объркан какво се случва.

Общи условия

Активация на акаунт