Любители на кучета - 90

• 25 644
  • 756
  •   1
Отговори
# 405
Тонка добре завърнала се в темата 🤗 Харли е станал много хубав младеж! Дано си запази добрия нрав към околните. А БАРФ ти ли си приготвяш или купуваш готови пакети? Макс не яде сурово месо, ама все си мисля, че ще ни помогне за свалянето на килцата.

Сутринта Макс не пожела да тръгнем към колата и говедото тръгна или поне мислех, че е решил да ходим в близкия парк. Стигаме до сверофара, пресичаме, а той директно пред вратата на зоомагазина отсреща. Иска играчка детето 😂 Не го огря, че в осем никой в тоя град не работи. 😁 Все пак реших да идем до парка, че отдавна не е всявал смут там. По път първо излая едно плашливо бездомно. Скарах се и си продължихме. После изскочиха две агресивни бездомни и зъбите им бяха на милиметри от това да го захапят. А той мълчи като пукал, само наежен. Как ме хвана яд на него.. значи на оня смотльо му се разлая, а тия ще го изядат и той ни гък. Изгоних ги преди да ми създадат работа с промиване на рани. После в парка се натъкнахме на две женски - голдънка и ротвайлер. Подскачаха, ама Макс на повод, че мине ли някой мъжкар може да скочи да го респектира. Видяхме си и старото другарче Джак Ръсела, с който се правят че не се виждат вече, че оня е страшна аларма и много агресивен. Абе горе-долу спокойна разходка направихме в града, ама и в джоба кремвиршите даваха допълнителен стимул и отпушваха ушаците 😂
Коте с тая козина предполагам, че като са малки няма как да се усетят кърлежите. Вече като пийнат малко кръвчица могат лесно да се опипат.

# 406
  • София
Сиви, за твоето магаре ще ти е по-евтино ако си приготвяш сама.
Иначе има готови пакети, ама ми се виждат скъпички за по кило на ден.

600 гр месо, 50-100 карантия някаква, плод, зеленчук, две лъжици кисело мляко, три пилешки шийки, малко чия и 20 цръцки рибено масло
това е моята рецепта

Харли още си е хубавец. Май ви видях веднъж, ама бяхте в другата  посока и реших да не гоня жена с тигрово френчи да  питам туй Харли ли е.

# 407
  • София
Сиви, поръчвам БАРФ-а и ми го носят вкъщи. Аз пък се надявам Харли да качи едно килце. Започнахме само с един вид месо, пилешко. След като го изяде, преминава на комбинирано пилешко, телешко и риба. Казаха, че като навърши годинка пак ще има някаква промяна в храната и ще приема по-малко количество. За голямо куче определено ще е натоварващо във финансово отношение. Харли яде 400 гр на ден и ми излиза около 90 лв.

Посс, около езерото ли ни видя? Аз го водя там, когато кучешката ни компания я няма. Иначе ги пускаме на поляната и търчат като торпеда. Харльо не се спира, не знам къде толкова енергия у него. Но затова пък вкъщи припада и спи като пън.

# 408
  • София
Хаха, Тонка, шегувам се, наистина не мисля, че някой би причинил подобно нещо на човек, който има фобия. Аз към змии и всякакви такива нямам, даже ми е интересно да ги пипам, обаче я да ми донесат голям зелен скакалец или друго едро насекомо, малей, триста от място дигам.
Благородно ти завиждам за работенето върху себе си, с кеф бих си поостанала вкъщи, ама засега няма как. Simple Smile

Оскар пак ме изнерви сутринта - решил е, че юрганът в стаята на дъщеря ми му е гадже. Голямо пазене пада, пак затворен на балкона седя. Ще види като му заминат топките.

# 409
Тонка*, добре дошла отново! Прекрасен е Харли.

# 410
  • София
Тонкааааааа!!!!
Много се радвам, че се върна! Flowers HibiscusPurple Heart

# 411
  • о`майна лунна нощ е
Радвам се да видя отново стари муцуни Simple Smile
През изминалия уикенд бяхме софиянци. За късмет от кокерската група импровизирано в неделя се организира среща в Борисовата градина и останахме малко повече в града, за да се видим.
Швепса се влюби в 3-годишен немски дог- женска на име Карма 😂😂😂 Горкият ми ошеметен пубер.
Ето и малко снимки

# 412
  • София
Оооо, Карма я знам!
Тя има "сестри" чихи-та Simple Smile

# 413
  • София
Ааааа, Швепса ми е много слабост! Много! Лицето му не е кучешко, не, той е човек под прикритие на куче Simple Smile)

# 414
Оооо, тая сутрин е весело в темата! Simple Smile Тонка, приятно ми е пак да ви видя с Харльо! Hug bouquet Развесели ме с влечуговите!Аз ги харесвам, а майка реагира точно като теб! Simple Smile

Seerose, да не си взела знаковия тиган на Уиш или с твоя си чугун ще действаш? Joy bouquet

ТуиГ, то на Швепса му прилича да се влюби, ами моЙто деТ/Денце като се е подбъзило, не знам отде тая сила да ме влачи тичешком из квартала, дъх не ми остава, търчи, души, върти се и не знам какво се надява да намери! Simple Smile И отказва да се разхождаме в "непарфюмирания" район, набива спирачки, гледа ме умно и потегля обратно!

# 415
  • о`майна лунна нощ е
Оооо, Карма я знам!

И не само сестри, и няколко братя. Голямо Фемили са - Моли, Чоке, Пиксел ... Ван Гого, а до съвсем скоро и уникалния Локо. Имах честта да се запозная с Ина. Невероятен човек е.

# 416
  • София
Джой, Харльо пита кога ще види отново готиното гадже Киви. Hug

Швепса е красавец! И снимките много си ги бива.

Забравих май да кажа, че си продължаваме да работим с треньор. Открихме нашия човек, за Сашо става въпрос. Изключително симпатичен, ерудиран и културен човек. Влюбена съм в мъжкия му доберман. Толкова величествено и красиво куче, че мед ми капе на сърцето като го видя.

# 417
  • о`майна лунна нощ е
Тонка, снимките са на Роси Босяцка. Голяма душица с кокер и осиновен таласъм - на втората снимка, която съм пуснала, съм с нея - рошавелка сладка Айо, която Роси е взела чрез Ина.

# 418
  • София
Оооо, Карма я знам!

И не само сестри, и няколко братя. Голямо Фемили са - Моли, Чоке, Пиксел ... Ван Гого, а до съвсем скоро и уникалния Локо. Имах честта да се запозная с Ина. Невероятен човек е.
Дааа, точно! Много прекрасно кучешко семейство си има Ина!

Тонка
, или събота, или неделя ще ти пиша, ако можем да се организираме.
Ама наистина много се радвам, че си тук!

# 419
  • Bарна, морето, сините вълни
Страхотен Швепс. Heart Eyes
Аз харесвам игуани, но от змии умирам... По едно време исках чинчила, но мъжа ми беше с категорично НЕ. Той има страх от плъхове и подобни. Grinning
Вече съм член в групата на мама Еми. Надявам се да успея да отработя някои неща с Ерос, за лудото радване по гости. Но със сигурност ще ми трябва и за дърпането като види друго куче. Не го прави винаги и не на всяко.
Ето сега, прибираме се от разходка, той вече беше много изморен, но един мопс се дърпаше настървено към него и той, разбира се, да не остане назад ме дръпна с всичка сила. И аз с количка с бебе, и жената с мопса също. Те на тротоара, ние на пътя. Количката ми се плъзна и завъртя, тъкмо минаваше кола, псуват ни. Отстрани сигурно е било смешно, но на мен ми идваше да крещя, бясна бях. Прибрах се вкъщи като след война. Потна, червена, ядосана. Накарах му се, ама от едното влязло, от другото излязло...

Общи условия

Активация на акаунт