Любители на кучета - 90

• 25 610
  • 756
  •   1
Отговори
# 540
  • Bарна, морето, сините вълни
Ами това сладурче и то ли иска мачкане?

# 541
И аз съм за мачкане 😁

Ще му мачкам ушетата сладички 🥰🥰

# 542
Пипчи, не знам сега каква е каишката на Нора, защото мъжа ми я купи. Не видях кутията. Купена е от един наш приятел ветеринар, не е от Елпида. Скоро ще се виждам с нашият приятел и ще го питам.

# 543
  • UK
possessed, Рея ли беше на смесено хранене - БАРФ и гранула? Как се изчислява по колко да се дава от едното и другото?
Мисля дали да не пробваме смесено с Джинкс, ама още съм в процес на информиране.

# 544
Ако се чудите как изглежда ужилване от пчела....

# 545
От сутринта се опитвам да публикувам. Сега ми казва, че са публикувани 15 нови мнения. След мъничко ги прочитам.
Джина сутринта беше супер смешна. Застанала с муцуната към прозореца и върти глава с ококорени очи, направо умрях от смях с нея.

# 546
# 547
  • София
Ах, като ги хвана, като ти замачкам, ах ще видят те Simple Smile Джули, това наистина ли е истинско куче, като играчка е, честно! Толкова е сладък! А Джина съм сигурна, че е видяла извънземни на прозореца.

Леле, Виге, не ви трябва ботокс и хиалурон, ужас! Аз съм алергична и като видя оса или пчела изпадам в тежка истерия.

# 548
Точно ботокс и то само от страната на кафявото око... така тази половина е още по-топчеста, мека, добродушна.... А при синьото око е всичко остро и зло... Ха-ха-ха

# 549
  • Bарна, морето, сините вълни
Хем жално, хем смешно. Когато имахме кокерка я беше жилнала пчела, ама джуката беше наистина огрооомна, всяка фолк певица би завидяла. Grinning
Мъжа ми и баща ми също са алергични и много ги е страх.

# 550
  • София
Посс, от клиниката ми казват да му варя пилешко и ориз. Оставихме Харли с мъжа ми и преди малко се прибрахме. Жизнен е, сега търчи по поляната. Дадох му Еспумизан. Ще взема да си му дам пак от неговата храна, пък ще видим утре как ще е. Не чух да му къркорят червата.

# 551
  • В светлината на слънцето
sivi, благодаря много, че ни мислиш.
Прибрахме се от вета. Ще стои известно време на диета. Явно му се е раздразнил стомаха и затова повръща. Поне не е вирус, че от това ме беше страх. Направихме и кръвен тест за дирофилария, отрицателен е.

Последна редакция: сб, 23 мар 2019, 19:20 от lulumba

# 552
  • София
Адоръбъл, доста време беше на смесено хранене, сутрин сурово, вечер гранули. Понеже си приготвям сама храната не бях уверена, че е напълно пълноценна и затова.
Суровата е 3% от теглото на кучето. Грубо казано, килограм за моята. Делях две трети сурова, една трета гранули. Тоест две трети от предвидения килограм месо, около 600-700 гр. и 100-150 гранула от порция 350 по таблицата.

Сега сме на чисто месно хранене с тук там гранули, като не се е размразило месото намреме.

Тонка, ако няма повече прояви, като разстройство и къркорене, дай пробиотик и си карай както досега. Може да му слагаш лъжица кисело мляко към храната, естествен пробиотик е.

# 553
  • София
Посс, точно за кисело мляко се чудих дали да му сложа малко в храната, но не посмях. Вече ще знам, че може. Толкова ме е страх да не сгафя нещо, че рядко си позволявам на своя глава да му давам каквото и да било. Разстройство няма. Откакто е с тази храна, акото му е бетон, пу-пу да не му е уроки.
В групата на френчитата админът ми писа, че когато е на БАРФ, кучето има нужда от прочистване един път седмично, което ни е точно днес, и че може би това е начинът на организма да го покаже. Оф, май не го обясних добре, но с повече въображение ще ме разберете. Blush
Благодаря за съветите! Hug
Сега майка ми седи и трепери, понеже заминаваме за няколко дни по чужбинско през пролетната ваканция, и тя ще дойде да гледа Харльо. Ще пристигне един ден по-рано, че да схване какво да прави с разходките и храненето.

# 554
Здравейте Simple SmileВзехме си преди 2 часа кокер шпаньол на 2 месеца ♡♡Приемам всякакви съвети , никога не сме гледали кученце, с две малки деца сме на 4 и на 7 г.Благодаря ви предварително 😍
1.amazonaws.com/J6Bm/kSeDv.jpg[/img]

Общи условия

Активация на акаунт