Любители на кучета - 90

• 25 861
  • 756
  •   1
Отговори
# 165
Определено, ако още веднъж ми пилят на главата ще ги поставя на мястото. И то това от хора, които нито са родителите ни, нито някакви близки роднини .. а познати. Те изобщо нямат право да коментират въпроса, според мен. Още повече, че дават непоискани съвети.

# 166
А, бабата на ММ ме обяви за луда, че кучето лежи на леглото ни.. ама тя по принцип не ме харесва, не харесва и кучета, та някак не ми направи впечатление.
Лабрекс, много мило ми стана като четях историята ви с Рексун, има хора, които влизат в положение, тая мисъл ме крепи, а и виж как се връща доброто- Рексун ще векува сега под твоя опека Simple Smile

# 167
Ахахаха Донсита, хахахаха смях се с глас
Ехааа, колко трогателни истории.
Благодаря на всички за предложенията. Било е 18-ти юни. Ми доста добре ми звучи. 18-ти юни, а? Тамън няма да си дели датата с разни там... Двукраки Joy

# 168
А, някъде ми изчезна коментара ... Дали аз съм натиснала нещо да го скрия..
За да не спамя - ето една снимка на Кари, много обича на мекичко да седне, а още повече, ако е на непозволено място.

Появи се .. май нещо сайта ме бойкотира Grinning Или аз недовиждам.

# 169
  • Bарна, морето, сините вълни
Аз съм за 13.06 за рожден ден на Джинка. 13 ми е любимо число, защото на 13.10.2017 си взехме кученце - Ерос.
Избери това, което чувстваш, че е най-правилно. А Джина ще се радва на лакомствата и подаръците за своя ден. Heart
Khaleesi, имаш пример тук в групата, че прекрасно се живее с бебе и куче. Къщата е пълна и весела. На мен също ми казваха да съм го завела на село да пази кокошките, щяло трудно да ми е с куче. Напротив, по снимките, които качвам си личи, че ми е много спокойно и забавно. Имам си космата детегледачка. Grinning
donsita, аз също се смях с глас. Joy
Винаги към четирикраките са погледите. Stuck Out Tongue Winking Eye Ерос не обича да му правят този звук, от малък някой като го направи и започва да лае настървено.

Последна редакция: ср, 13 мар 2019, 14:33 от despicable

# 170
  • о`майна лунна нощ е
...
Благодаря на всички за предложенията. Било е 18-ти юни. Ми доста добре ми звучи. 18-ти юни, а? Тамън няма да си дели датата с разни там... Двукраки Joy

Взехме Швепса на 17 юни у дома Hug

Щом 18-ти е денят при вас, и на мен ми е супер като дата. Както казва кака Глория - "Имаш моето стимулиращо ДА" Joy

ПП - 13-та дата я обичам и нямам нищо против числото. Даже ми е почти любим ден, защото в петък 13.06 преди n - на брой години в далечната 2003 г. си изкарах най-готината 6-ца по семейно право в университета. Държавните изпити не ги помня, обаче този ми остана в главата от следването.

Последна редакция: ср, 13 мар 2019, 16:38 от `ТуиГ

# 171
Ахахаха много ви харесвам.
И аз пак да напомня, че дворът ми е отговорен за всички ви Simple Smile които иска да доведе четириног приятел да потича свободно из нас Simple Smile

# 172
  • София
Хихи, добре, няма да е рожденият ми ден, ама пък на 18.06 имаме годишнина от сватбата! Smile

# 173
На мен не ми е проблем, че сваля всички обувки, който докопа. По-скоро да не започне да ги яде. В къща сме, двор... често се събуваме пред вратата, както и гостите. Не ми се иска да треперя, някой да не остане бос...

# 174
_Khaleesi_, щом ти и половинката ти нямате нищо против за куче и бебе, другите да си гледат работата. И вкъщи Рекс израсна с бебе, разлика 4 месеца в полза на Рексун, после още три се появиха, що тормоз е отнесъл милият от дребосите, той си знае. Чудесно е, когато лудуват дете и куче!  Heart Eyes

А donsita направо се грижи за доброто ми настроение! Grinning Вчера по нощите се хилих с нея, днес продължих! bouquet

И тук да напиша за ММ, дето все се чуди, че преди му казвали "какъв хубав мъж", пък сега хич не го забелязвали, а само се чувало "какво хубаво куче"! Joy

# 175
Аз пък на работа разказвах, че един много красив мъжки пинчер се е увъртал около Роузи и колежките ме порязаха, че "красив" и "пинчер" в едно изречение било несъвместимо. Grin Joy

vige, Роузи гризе избирателно. Гумените ни чехли ги гризе методично и старателно, но към обувки не е посягала. Въпреки всичко ги крием, че знам ли. Аз не разбрах много какво точно питаш, но няма ли начин просто да прибирате обувките в шкафче? Иначе не знам как може да се откаже. Rolling Eyes

# 176
  • под тепетата
Като дата изглежда добре, Духче - 18.06.2017. И аз съм за! Фнимавай с поканите, че че след нашето гостуване на вилата с 10 кучета, дворът мязаше на разкопана картофена нива  Joy

# 177
  • On the sea
Здравейте!
Благодаря за новата тема пак с огромно закъснение 😊.
Разгледах всички снимки с голямо удоволствие 😍.  Възможно ли е тези четириноги същества да са толкова мили и благи, разтапят ме ☺☺
Честито на патерици на всички рожденници, живи и здрави да са и още дълги години да ви радват 🤗.
При нас мога да похваля Роки, че вече вдига крачето като пишка, все си мислех, че това няма как да стане  в нашият случай, но момчето излезе упорито.
От около седмица сме го командировали при баба и дядо на гости понеже Кайра е разгонена,  а още не можем да вземем решение кой от двамата да бъде кастриран.
Днес за първи път реших да включа сешоара след банята и резултатът беше препускащо и поскачащо ката кенгуро из цялата къща куче. Голям смях му дръпнахме с дребното 😂.
Данъкът ще е скромен, че проклетията изобщо не обича да бъде снимана

На другото магаре нямам нови снимки към момента.

Добавям снимка на един вълчо, от който не можах да откъсна поглед на 3ти март 🙄

Последна редакция: ср, 13 мар 2019, 22:11 от velvet*

# 178
От къде купувате дрешките на кучовците си? Аз скоро поръчах от Алиекспрес яке за Нора. Тя не понася никакви дрехи, но аз настоявам, защото вече е на възраст Grinning трябва да я пазя.

# 179
Много е готина Норчето. Grinning
Ето ви лапки на малкия Лапичко.

Имаме една разгонена Памела в комплекса и нашинкия страда по нея.. По колко време са разгонени женските? Мислех, че седмица ама мина много повече.

Общи условия

Активация на акаунт