Любители на кучета - 90

• 25 638
  • 756
  •   1
Отговори
# 480
  • On the sea
Despicable, бързо възстановяване ти пожелалам. Жалко, че чак след около 3, 4 седмици планирам пътуване до Варна иначе и аз щях да се наредя на опашката за помощ. За мен би било голямо удоволствие да се запозная с Ерос.

# 481
  • UK
Деспикъбъл и Коте, и двете се оправяйте бързо!
И аз съм имала близки срещи със земята заради Джинкс, при това не една или две Grinning

1. Като беше сравнително малък, разхождам го, вече е почти мръкнало, докато събирам номер2 в тъмницата, минал някакъв човек с бийгъл. Ами както бях клекнала така ме засурка това ми ти кутре, че скъсах любимото си тогава дънки и си направих дупка на коляното.

2. Играем в парка, Джинкс търчи насам-натам и като се засили изведнъж към мен, като голям влак мина с всичките си 25 кг през краката ми. Така ме подкоси, че за момент се оказах във въздуха, а после се приземих тежко на опашка, тогава ми причерня и ми беше много лошо и ми трябваха десетина минути да се ориентирам къде сме. А на него хич не му пукаше, продължи да търчи след случката.

3. Седнала съм на една оградка в парка и чакам, Джинкс седи пред мен и ме гледа много съсредоточено, а аз му се радвам. Уви, не гледал мен - зад мен на дървото имало катерица-камикадзе... Хукна той през тревата, аз стискам повода и той ме влачи по гръб Simple Smile Заради тази случка купихме халти-то.

# 482
  • Bарна, морето, сините вълни
Олеле, Джинкс е страшно диване. Нали им е весело, що да им дреме, че мама или тати лежат по гръб на земята. Пък и нали им се прощава всеки път.

# 483
  • София
Разправях ли ви как, докато Лили още беше малка, двете с Бела ме влачиха?
Играем си в парка, аз ги водех двете с два повода. Но имах и такъв, който може да хване 2 кучета (в скрития текст), та ги пусках хванати заедно двете, защото Лили се връщаше, но Бела си имаше собствено мнение и хукваше да бяга. Та, пускам ги един ден да си тичат, вързани заедно, както обикновено. Щъкат каквото щъкат, и по едно време хукнаха към мен. Никакво време за реакция нямах - като ми минаха от двете страни и ми подкосиха краката с повода, се пльоснах по очи. Но това не е всичко - имах (не)благоразумието да хвана повода, а те се бяха затичали към едно куче. Спрях. В храстите преди кучето... Точно като по анимационните филмчета беше.
Скрит текст:

# 484
  • София
Деспикабъл, а преди мускулната треска на Хектор случайно да му е слагана ваксина? Преди третата ваксина на Харли ме предупредиха, че може да получи силни болки в мускулите и така стана. Дадох му половин аналгин тогава и се оправи за един ден.

# 485
  • Bарна, морето, сините вълни
Ами, може и да е слагана. Не ги питах. Възможно е наистина от ваксина да се е схванал, но сега е по-добре милия чернушко. Скоро ще ви го покажа. 😊
Коте, направо си представих гледката, как не им одра кожухчетата... Понякога са толкова неосъзнато жестоки.

# 486
Кучето не ме е влчило никога до сега (пу-пу). Още като го осиновихме беше доста приличен в това отношение, но и това беше първостепенната задача, по която работихме и е железен. 

Но пък вижте кон ме е влачил, така че къде са ти 40, къде са ти 500 кг! Хахахахахах! Слава Богу без сериозни последици, само още си имам белег на коляното.

despicable, бързо възстановяване и дано се намери някой, който да помага и с двете деца.

adorable, уникалана снимка с тези нарциси!

# 487
  • София
Беше ми толкова смешно, че не можах дори да им се скарам. През цялото време в главата ми се прожектираха такива моменти от филмите и си се представях отстрани как изглеждам. Подозирам, че ако имаше зрители в този момент, щяха да си умрат от смях Simple Smile
А иначе често им казвам, че ще си направя палтенце от кожухчетата им, като не слушат, ама не действа Simple Smile

# 488
  • sf
Посмях се малко на ваш гръб 🤣
Не съм имала такива премеждия, ама той 8кг, аз 100кг 🤣

# 489
  • Варна
Деспи, пак повтарям, ако имаш нужда от помощ и подкрепа, пиши ми, ще пробвам да го разходя тоя келеш.Аз живея под часовника, ама тя Варна не е голяма. 😘

# 490
То не мога и да се сърдя, не го правят нарочно. И Рекс така ме е подкосявал, не усетих как се намерих по гръб на земята при игра на една поляна, ама нали и той тича/ше/ като вихър. После един месец ходих с превръзка на коляното, куцуках и най-лошото, не можех да се покатеря на кокилките си Mr. Green, ами ходех с ниски обувки, да видим на дърти години какъв ще е отзвукът в коляното! Grinning

donsita, 8:100.....не се е засилил за нещо и да си неподготвена, или да ти се замота в краката изневиделица, хич няма да е в твоя полза съотношението. ММ 100 и отгоре килца, познати го бяха видели да седи на дъто си, щото Рекс /при това нямаше годинка още/ го беше издърпулил някак на снега и той се хързулнал. Simple Smile

# 491
  • София
Хахаха, точно от анимационни филми случки!

Снимката с нарцисите и куч е фантастична, къде е тази прелест?

Ето ни и нас в поза "Ще си правя квот си искам"

# 492
Уф, Коте, рева Joy Ще ме уволнят, ей!
Таквоз, деспикабъл, аз помощ предлагам, за да чеша ушаци... Grinning

# 493
Хахаха, точно от анимационни филми случки!

Снимката с нарцисите и куч е фантастична, къде е тази прелест?

Ето ни и нас в поза "Ще си правя квот си искам"

Ми то на тая хубава муцунка и тоя поглед можеш ли да откажеш да си прави каквото си иска или пък да се разсърдиш? Абсурд! Simple Smile bouquet

# 494
  • UK
Епона, Боряна, благодаря! В Единбург, в парка до нас са нацъфтели яко нарцисите, преди две-три седмици пък всичко беше в кокичета и минзухари, ама една снимка не можах да му направя с тях. Rolling Eyes

То и вкъщи не е безопасно... След баня го хваля колко добро куче е бил и как хубаво ще мирише като изсъхне, така се зарадва, че обиколи стаята в галоп и накрая си заби главата в бузата ми, как не ми изкара окото с муцуна не знам. После ходих насинена цяла седмица Tired Face

Общи условия

Активация на акаунт