"Майка" (Anne) - всеки делничен ден от 20:00ч. по BTV

• 13 418
  • 186
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте!
Не знам дали полудявам, ама ми се струва, че серията  от тази вечер вече БТВ са я излъчвали преди време.Наскоро пак гледах  серия, която е давана по-рано.
Аз ли се бъркам, или грешката е в моя телевизор?

# 136
  • София
Здравейте, на най-светлия празник! Бъдете благословени, приятели!

Последна редакция: нд, 28 апр 2019, 10:03 от Nina NN

# 137
Христос Воскресе!

# 138
Христос Воскресе. Между Синан и Али предпочитам Али. Сериалът ни скоро свършва Cry

# 139
# 140
Дабра утро на Светли Вторник и третия ден на Великден  easter

Животът е пъстър  като великденско яйце  easter Нека от всичко да има в него - Здраве, радост, любов и късмет
и да се случват чудеса безчет  Flowers Four Leaf Clover

Наближава финала на филмчето ни. Тези епизоди са ми интересни, но малко попрекалиха с издевателствата на Дженгиз над Зейнеп...А довечера може би и Синан ще стане жертва на Дженгиз....Не знам дали съм права, но оставам с усещането, че Дженгиз отвлече Зейнеп, за да отмъсти на Синан.... ThinkingНе защитавам този малоумник...и не го оправдавам, дори заради трудното детство, което е имал....Не е този начина да избива комплекси....Толкова пари минаха през ръцете му, но той търси вина в другите, а не погледне себе си....

# 141
Здравейте на всички, имам един конкретен въпрос и ще съм много благодарен, ако някой ми отговори. Изродът Дженгиз наистина ли е убил Тахир и ако не как умира той?

# 142
Здравейте на всички, имам един конкретен въпрос и ще съм много благодарен, ако някой ми отговори. Изродът Дженгиз наистина ли е убил Тахир и ако не как умира той?

Кой е Тахир  newsm78

# 143
Тахир е охранителя на Неджми, който беше харесал Шуле и им помагаше. Мислеше да създадат семейство и Шуле май не беше против. Когато разбра, Дженгиз се срещна с него и повече не го дадоха. И аз съм си мислила дали Дженгиз не го е убил.

# 144
  • София
Привет!
Ани, здравей!
Тахир е младият мъж, който "работеше" при Неджми и охраняваше Шуле и Мелек, когато Дженгиз беше в затвора. Наджми ги беше настанил в една окаяна стая при складовете му с цел да се "възползва" от Шуле. Тахир много се грижеше за Мелек и много я заобича. Купуваше храна и дрехи, палеше печката. След като Шуле и Дженгиз се ожениха и заживяха в прилично жилище / с парите на Джахиде/ Шуле го срещна на пазара и той разбра къде живее и с кой. След това имаше още случайни срещи с него и той непрекъснато питаше -  как е Мелек. Последно, когато ги изгониха от жилището им и Шуле с Мелек бяха на улицата, той ги видя и им нае хотел. Тогава Дженгиз, говорейки по телефона с Шуле, чу гласа на Мелек, че се прибира с чичо си Тахир и се вбеси. Отиде в двора на склада на Неджми, намери Тахир и между колите му се нахвърли с нож. Не дадоха сцена с убийство, но Тахир изчезна и никой не е успял да го намери. След повече от една година, вече в последните серии, полицията открива случайно останки от  убит човек и се установява, че е Тахир. Дженгиз е заподозрян и полицията го арестува. В следващите серии предстои Шуле да научи, но това ще го видите в последствие. Хубава вечер .

# 145
  • Варна
Здравейте, още колко епизода има ? Simple Smile

# 146
Vali_N, Нинка благодаря, че ми припомнихте за Тахир - много харесвах този мъж и съм се чудила, как Шуле не видя, колко е по-различен от Дженгиз...

Имам един въпрос - мина ли момента, когато Шуле разбра, че Дженгиз е присвоил и изхарчил парите, които бяха като наследство за Мелек.... Thinking Или този момент предстои..... Thinking

K.Hristova нямам спомен още колко епизода има, но финала ще бъде наскоро.....

# 147
MAMA-AN, Този момент за парите на Мелек от истинския ѝ баща май беше в края на филма, последните серии.
K.Hristova, епизодите по бтв ще са май около 86. Турските са 33, но тук ги дават по малко време и за това.

# 148
  • София
Четох някъде, че сериала свършва на 15 май. Значи, има около 10-тина серии.

# 149
Майка еп.85 Финал (Bg.audio - Anne 2016).
На няколко места го засякох/прочетох,.

Общи условия

Активация на акаунт