92nd Academy Awards OSCAR'2020 - Наистина ли вече е важно само наградите да са "политкоректни"?

• 36 485
  • 743
  •   2
Отговори
# 630
  • с трима мъже :)
Chris Rock made a joke about Jada Pinkett-Smith being in "G.I. Jane" because of her bald head. She's spoken openly about having a hair loss condition. Will Smith ran on stage, slapped Rock, then screamed twice at the top of his lungs "KEEP MY WIFE'S NAME OUT OF YOUR F-NG MOUTH."

Ама си го е ударил сериозно - можеше да се посдържи малко Sad

https://www.youtube.com/watch?v=fOVLBXiV_vo

3,3 К гледания за 5-10 минути Sad

Последна редакция: пн, 28 мар 2022, 05:45 от galaBG

# 631
И аз мисля , че виковете в залата на Уил Смит не бяха по сценарий. Крис  се смота доста, а и Уил Смит може и да не му понесе поредната шега с него и фамилията - първо Реджина Хол го викна сред видните ергени да го тества, после Крис.

# 632
Пуснах линк с видеото - направо си го е ударил кръчмарската Sad

Тия Оскари не му се отразяват добре на Уил Смит - независимо дали е поканен или не, все има проблеми с тях Simple Smile

# 633
Май не може Оскар без скандал. Аз реших, че прекъсването било заради Нова, а то...
Онлайн всичко гръмна и обсъжда.
Ако Уил Смит вземе Оскара, може и да има отговор на шегите по време на речта.

Айй, Били Айлиш можела да се усмихва. Как искрено се зарадва!

Последна редакция: пн, 28 мар 2022, 05:56 от Donna Paulsen

# 634
Започват сериозните награди

# 635
  • София
Амиии каква поредна изненада дами и господа! Wink
Честито на Джейн. Заслужен оскар!
19 от 20 при мен.
Ако чукна 21 от 23 ще е уникално, хах.

# 636
  • София
Това е пълен шок! Шегата на Крис Рок е изключително груба и просташка, но и да бъде ударен в ефир ....
Скандалът ще бъде огромен. Anguished

# 637
Сега гледах видеото с шегата отново. Всъщност Уил Смит в началото хареса шегата и се засмя, но после видя реакцията на жена си и знаем какво последва.

# 638
  • София
Догодина, ако пак поканят Крис, ще е омекотил шегите.

# 639
Аз не разбирам защо шегите им трябва да са толкова груби. В 70% от случаите прекрачват границата.

А за Уил Смит предвиждам оттук насетне, че ще му падне рейтинга яко. може и да те го вземат скоро в силен филм.

Да видим сега кой ще бъде най-добрия и ако е той, дали няма да го избъзикат нещо... Сигурна съм, че вече съжалява, че не се е сдържал. А той дори се засмя в началото, но заради нейната реакция (която беше абсолютно уместна, според мен)...

Да, видях му физиономията сега - на съжаляващ ми прилича .

# 640
Много ми хареса скечът на "криминалистите ".
Няма изненада с главната мъжка роля.  Голяма вечер за Уил Смит. Доста беше разстроен от случилото се. Дали не преигра малко?

# 641
Нещо му е трудно да се извини на когото трябва. Върти-суче, но не се извинява.

# 642
  • София
Не знае на кой свят е. Ама не се извини на Крис Рок. Но се омота яко. Джейда обаче как гледаше, брр

# 643
  • София
На мен Уил Смит ми беше досаден. То сълзи, то сополи, мрънкане.

# 644
  • София
Можеше просто да каже, че съжалява за стореното! Много реване и увъртане иначе. Изложи се!

Общи условия

Активация на акаунт