Частни училища - информативна тема 26

• 67 993
  • 749
  •   1
Отговори
# 420
Мецане, за това ново еврейско ЧУ говорим не за първи път. Последно Лейка пита за него вчера или онзи ден.

# 421
  • София
Голямата ми дъщеря, с произход, беше там до 4 клас, та знам как беше в техния випуск - децата без бяха около 25% от всички. Съотношението след 4-ти и особено след 7-ми клас рязко се обръща.
Малката въобще не кандидатства
Всъщност 25% означава 5-6 деца в клас.
Във випуските на племенниците ми бяха по 3-4. Но те са родени 2000 и 2003. Тогава децата по принцип бяха една идея по-малко.
При всички случаи на мене това ми изглежда като относително малък брой деца.
И наистина има резон фондацията да се пренасочи към по-малко частно училище.

# 422
  • в страната на чудесата
Ооох с нетърпение чакам да мине 2019. Няколко нови училища, нови директори, НГДЕК с прием 5 клас, вероятно НПМГ от догодина... само си представете колко хубава ще стане темата
Flowers Hibiscus

# 423
  • София
Ооох с нетърпение чакам да мине 2019. Няколко нови училища, нови директори, НГДЕК с прием 5 клас, вероятно НПМГ от догодина... само си представете колко хубава ще стане темата
Flowers Hibiscus
Това за НПМГ от 5 клас от догодина за пръв път чувам. Наистина ли имат такива планове?

# 424
  • в страната на чудесата
Who knows Simple Smile
Някъде го четох
Може да е менте. Но все пак новият директор на гимназията е бившия на смг. Защо да не развива прием надолу?

# 425
  • София
Ехаа, ако и НПМГ наистина направят прием ще е супер - малко ще се пооблекчи истерията за периода 5-7 клас.
Британика гледам тръгват с 5900 евро на година... ентусиасти Simple Smile

# 426
  • София
Who knows Simple Smile
Някъде го четох
Може да е менте. Но все пак новият директор на гимназията е бившия на смг. Защо да не развива прием надолу?
Кой бивш, Стоянов ли?

# 427
  • София
Да, много смела такса за Британика, но клиенти ще се намерят - в това като че ли нямам съмнение.

# 428
  • в страната на чудесата
https://npmg.org/ръководство/
Ушагелов

# 429
  • София
Да, много смела такса за Британика, но клиенти ще се намерят - в това като че ли нямам съмнение.
Аз пък леко се съмнявам. Тоест, сигурна съм че първите 1-3 години ще има клиентиза всичките новостартиращи училища... а след това колко от тях ще останат самостоятелни, ще се преобразуват или ще се слеят...  ще поживеем, ще видим. Успех им желая на всичките, има нужда от добри училища у нас.

# 430
  • София
Who knows Simple Smile
Някъде го четох
За мен е безпочвено твърдение, слух от рода ЕЖК

# 431
  • София
Британика ще инвестират (или вече са инвестирали) в нова сграда. Предполагам, че на първо време ще напълнят поне един клас от детската им градина (the Castle). Очаквам след няколко години да са като Азбуки и да се радват на същата истерия. Още от сега са обявили тест по английски за приема в 1 клас.

# 432
  • София
Британика строяха и явно построиха много сериозна сграда в Драгалевци, няма да инвестират тепърва. Обсъждали сме го в предишни теми. Все пак освен сграда са нужни и други неща за добро училище и точно по тази причина казвам, че с интерес ще наблюдавам как се развиват всички нови училища.
Азбуки, лично аз, ги вкарвам в същата графа - нови училища, които изглеждат доста добре, но реално без особено много обратна връзка за образованинето, което дават

# 433
  • София
Е така де, ама построена ли е сградата вече, защото на снимката от сайта е 3Д проект - защо да няма мегдан за още инвестиция? И на мен ми съвпада мнението за Азбуки и затова с ирония казвам, че ще си намерят клиенти. Да не забравяме колко са желани вече и как въобще няма места, освен ако не си им клиент още от ДГ Simple Smile.

# 434
  • София
Не съм минавала последните 4-5 месеца от там и не знам. бяха на груб стоеж късната есен, възможно е и да се се построили. Още от самото начало амбициозно залагаха, че ще стартират тази есен.

Общи условия

Активация на акаунт