Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 54

• 77 116
  • 760
  •   1
Отговори
# 495
кремът изобщо го няма в Бг., вече не го намирам и в магазините за паралелен внос /ходих скоро да го търся за съфорумка/, а маската съм купувала от лили преди няколко месеца - но е възможно вече да не се предлага, не съм проверявала скоро
https://www.notino.bg/garnier/fructis-oil-repair-intense-grizha- … mnogo-sukha-kosa/
https://www.notino.bg/garnier/fructis-oil-repair-intense-multifu … alna-maska-3-v-1/

# 496
От дълго време следя темата и точно под влияние на темата започнах да пробвам продукти на марката Ревюел, и мога да кажа, че съм очарована. Към момента използвам дневния крем Hydralift hyaluron, тоник Matting facial tonic в сивата опаковка, както и една маска за коса, аз съм силно изрусена, с мазни корени и сухи краища, маската действа много добре на косата. Това е тя:
Скрит текст:
Веднъж по случайност бях взела в бързината мокри кърпи на същата марка, струваха стотинки, а бяха страшно плътни.
За подхранване на косата моя абсолютен фаворит е маската на L'oreal Elseve extraordinary oil 1001 uses mask. Използвам я като грижа без отмиване. Не ми утежнява косата, улеснява ми разресването, оформям я много по-лесно, мека и лъскава е. Направо се родих откакто я ползвам, абсолютно попадение. Цената ѝ не е висока, а е доста икономична.

# 497
Бубанка, купих си го от Чист дом в Люлин преди няколко седмици. Имаше и друг оранжев вариант на крема без отмиване на Фруктис. Може да провериш там. Беше на цена 3.50 лв.

# 498

харесвам тази от дрогерийните

Тази маска я няма по дрогериите, само в магазини за паралелен внос съм я срещала. Кремът без отмиване от същата серия е страхотен. Но пак само в магазините за паралелен внос. Затова и рядко го препоръчвам.

Маската съм взимала от Елитис, винаги като ходя я има.

# 499
esmeralda23, благодаря! Simple Smile
Скрит текст:
на сайта го няма, ходих в младосткия /люлин ми е много далеч/ и момичето там каза, че изобщо го няма; купувала съм го за 2.90
другият го има и при нас

# 500
Вчера си взех на Пантен новата серия, шампоан и 3-минутната маска, уникални са просто, тази марка ми е 100 пъти по- добре от много по- скъпи
https://www.superdrug.com/medias/sys_master/back-zoom/back-zoom/ … -400ml-765435.jpg

# 501
  • Пловдив
Рая, не се отваря...

# 502
# 503
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

харесвам тази от дрогерийните

Тази маска я няма по дрогериите, само в магазини за паралелен внос съм я срещала. Кремът без отмиване от същата серия е страхотен. Но пак само в магазините за паралелен внос. Затова и рядко го препоръчвам.

Във Варна я има из дрогериите и Елитис.Моята също я купих от тук.

# 504
Сега ще ме накарате да обикалям дрогериите за тази маска. Особено ако е така добра като показания от мен балсам без отмиване. В ДМ я нямаше Sad

# 505
  • Sofia
Здравейте! Може ли да ме ориентирате в кои физически магазини в София мога да намеря тестери на коректора Rimmel – Wake Me Up, този?
Навсякъде, където проверих ("Сердика Център" и "Paradise"), липсваха продукти-тестери, по които да се ориентирам кой цвят ми пасва най-точно.
Благодаря! Simple Smile

# 506
  • в огледалото на живота
Дами,с какво нанасяте подобен продукт:четка или гъбка?

# 507
  • Бургас
Feeling,аз с пръсти.Имам подобен фон дьо тен на Макс Фактор и спокойно си го нанасям с пръсти.

# 508
Момичета какво бихте ми препоръчали за блясък на косата без отминаване?
ПС. Правите ли си сметка на месец за продукти за красота колко пари харчите? Joy Аз скоро взех заплата и похарчих около 100лв и ми стана лошо честно казано.

# 509
  • в огледалото на живота
mariqivanova799,ще пробвам и така.
Много странна формула е:нито течно,нито гъсто...
Нов продукт ползвам и за това не съм наясно още  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт