Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 54

• 77 105
  • 760
  •   1
Отговори
# 510
Момичета какво бихте ми препоръчали за блясък на косата без отминаване?
ПС. Правите ли си сметка на месец за продукти за красота колко пари харчите? Joy Аз скоро взех заплата и похарчих около 100лв и ми стана лошо честно казано.

Този месец съм похарчила 340лв.

# 511
ПС. Правите ли си сметка на месец за продукти за красота колко пари харчите? Joy Аз скоро взех заплата и похарчих около 100лв и ми стана лошо честно казано.

Доста повече от 100 лв. за жалост. Но в последно време се контролирам и не съм похарчила дори и 100 за последния месец.

# 512
и аз надхвърлям 100-ка често,а все гледам да се въздържам.

# 513
И аз над 100лв, особено когато повече неща са ми на привършване, или пък хвана някоя изгодна промоция. Опитвам се да се въздържам, за да не трупам ненужни продукти, но е по-силно от мен. Sweat Smile
Лошото е, че не само козметиката ми е страст и е страшно. Grin Satisfied

# 514
Може ли да ви попитам какво червило ползвате, обиколих в бургас: елитис,лили,дм,и дени , но има едни странни цветове останали, и съм в ужас,от бюджетните голдън роуз са обрани и има само от най-старите, флормар са нови течни, каквито не обичам, римел са нови мазни ит старите в черни и червени опаковки няма.Какво ще препоръчате

# 515
Последните няколко години нося основно два цвята от това червило на Trendy
Скрит текст:
Доволна съм като избор на цветове и наситеност, цената му по спомен към 4лв, дали имаше и толкова. Не ми се разлива и не се изтрива бързо, но не мога да кажа че е и от супер трайните. Изяждам го след някое време, аз съм и пушачка и няма как. За сметка на това, се води хидратиращо и като че ли наистина има и такъв ефект. Предпочитам да го подновя след време, отколкото да сложа нещо изсушаващо, дето ще си запази цвета по-дълго.
Купувам го в Ивис и в 2-3 малки парфюмерии, не мисля че го продават във вериги като ДМ или Лили или поне аз не съм го виждала там.

# 516
И аз с чеврвилата имам проблем.
Припомних си едно лак червило на Дебора, никак не е лошо.
И аз не харрсвам мат и сухите червила,а откъм глосове много смотани цветове напоследък.

# 517
Вчера пробвах течното на Фрормар, много ми хареса и е супер трайно, номер9

# 518
Благодаря ви момичета, за Ивис-а забравих, още утре ще потърся тренди там.

# 519
Вчера пробвах течното на Фрормар, много ми хареса и е супер трайно, номер9
Кое точно?
Аз си взех течно червило цвят когал от тази серия,но изчезва много бързо от устата ми:(

# 520
  • Стара Загора
Биотен са пуснали нови кремове за тяло. Някой да ги е срещал по магазините и пробвал вече? В сайта на Ремедиум са налични.

Както и този мицеларен душ гел.

Нови суфлета от Нивеа - поръчах с черешовия цвят, че ми стана любопитно.

И детоксикиращи маски от Дева, които са в сашета и бурканчета. Много добре измислено - ако ти харесат, да си купиш голямата опаковка. Simple Smile

https://remedium.bg/search.html?phrase=Deva+маска+за+лице

От просто разглеждам, поръчката накрая стана 3 цифрена сума. Но така става като получиш мейл с някакъв си несесер подарък при покупка на продукт от еди си коя марка. Grinning

# 521
Опитвала съм се да си правя сметка, доста съм скромна. Иска ми се да харча повече, но не понасям натрупване на козметика и ежедневните експерименти с различни неща ми се отразяват зле на кожата. Харча средно 30 лв месечно за козметика. Всичко си имам, не съм на санитарния минимум. Като си купувам слънцезащита, кремове, почистващи гелове, фдт-тогава развързвам кесията.
По въпроса за червилата- харесвам червените червила на Мейбълин(по 5 лв, не си сещам за името им), Ейвън,Ревлон,Есенс.

# 522
Не са нови лосионите на Биотен. Първият го имах и съм писала за него - мирише много интересно, леко химическо, по пак приятно. Маже се трудно, богат крем е, но попива сравнително бързо и ефектът се запазва наистина дълго, дори след душ. За другите не знам, но този си е типичен зимен лосион - и като аромат, и като текстура.

# 523
Аз купувам само при нужда, не обичам да пилея продукти и затова ги избирам внимателно.

# 524
Аз съм много доволна от червилото 01 на тази серия
Матово е, мисля че беше 5лв, много приятен nude цвят е. Друга любима серия ми е на Golden rose дълготрайните течни червила, които също са матирани и издържат изключително много време.

Моят въпрос е как да третирам мазна Т-зона на лицето с бюджетни дрогерийни продукти? Моята кожа като цяло е суха, включително на лицето, но от известно време забелязвам, че в областта на челото и основата на носа става по-мазна. (Под 30 години съм)

Общи условия

Активация на акаунт