Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 54

• 77 218
  • 760
  •   1
Отговори
# 270
Пише, че има термозащита, но аз не я ползвам с тази цел. Не е мазна като олио, аз слагам 2-3 капки и попива веднага.

# 271
Може ли снимка на тази коприна на чи и откъде я купувате?

# 272
# 273
И аз много харесвам Темптейшън...
Днес за първи път съм си сложих от Снапскара (black cherry). Цветът е кафяво към бордо. Не се лъжете по опаковката, която е тъмно лилава, вътре не е такава! На мен ми харесва, удължава, придава обем и е интересен нюанс. След семица-две като се разработи, според мен, ще е още по-хубава. Цената и в момента (Лили) е 8,29лв / от 14лв /

# 274
Точно щях да питам за Snapscara. Четката й е точно каквато ползвам по принцип. Със синята водоустойчива спирала на Катрис трудно се сработвам. Имам чувството, че ми дърпа миглите когато я ползвам. Не получих кукленски ефект както очаквах. Слепва ги и не държи на наслояване. Ще видя колко още ще я изтърпя и може да я метна. А и адски трудно се маха - в банята не (имала съм водоустойчиви, които все пак се сваляха така) - само с мицеларна вода, но много тампончета ми трябват, за да я махна. Не я препоръчвам.

# 275
И аз много харесвам Темптейшън...
Днес за първи път съм си сложих от Снапскара (black cherry). Цветът е кафяво към бордо. Не се лъжете по опаковката, която е тъмно лилава, вътре не е такава! На мен ми харесва, удължава, придава обем и е интересен нюанс. След семица-две като се разработи, според мен, ще е още по-хубава. Цената и в момента (Лили) е 8,29лв / от 14лв /
blondyberry ,благодаря,че сподели,че има и друг цвят освен черен.Ще се върна да питам дали има цвят бордо в нашето Лили.

# 276
  • София
Blondyberry, и аз благодаря, че сподели. Аз все си мисля, че цветът няма да се прояви на моите много тъмно кафяви мигли, но ще пробвам де😃. Ти с какви мигли си? И още нещо- размазва ли ти се под очите, че аз съм с чувствителни очи, които понякога леко сълзят и много спирали ми оставят отпечатък под очите.

# 277
Усщам спиралата много комфортно, сложила съм я към 7:30 тази сутрин, все още не е мръднала. Миглите са ми тъмно руси, не много дълги.

# 278
Момичета, да препоръчате някоя паста за зъби с избелващ ефект от която сте доволни? Аз съм с чувствителни зъби и още не съм открила подходяща, от която не ме болят зъбите

# 279
Зa избелвaщa не знaм, но Aстерa с хиaлуроновa киселинa зa чувствителни зъби и пaродонтозa е много добрa. Стрaшно освежaвa. Мъж ми я ползвa, купих му я след кaто видях реклaмaтa преди време и му се отрaзявa прекрaсно. И все я подновявaм. Той първо ми се скaрa що зa изгъзици съм му вземaлa, но сегa ми нaпомня дa не зaбрaвя дa му я подновя кaто привърши нaличнaтa.
Инaче смятaм, че избелвaщите пaсти допълнително спомaгaт зa изостряне нa чувствителносттa.
Не е точно по въпросa, но използвaх постa дa похвaля пaстaтa.

# 280
  • Бургас
Може ли,ако някой е ползвал това кремче ,да сподели впечатления.Хвана ми окото,има хубави съставки.
https://www.emag.bg/okoloochen-krem-s-24-karatovo-zlato-gold-lif … kip/pd/DBP230BBM/

# 281
За избелване съм доволна от Колгейт - whitening, сякаш и оставя предпазен филм по зъбите, и се лепи по-малко храна/плака.

Подчертавам, че тази. При мен новите вариации max white, optical white, tripple ...нещо си  и т.н, и т.н., НЕ действат никак
Но пък моите зъби не са чувствителни и не знам как е в този аспект.

# 282
Аз имам металокерамика и избелващите пасти са абсолютно излишни, защото няма как да я избелят. Но веднъж си бях купила избелваща паста и много зле ми подейства на венците.

# 283
Scratte, хубaво е околоочното кремче нa Евелин, но е богaто и мaзничко. Aз всъщност дотолковa го хaресaх, че си го измaзaх нa лицето, зaщото сaмо зa околоочния контур ми идвaше еднa идея по богaто, но зa цяло лице ми пaснa идеaлно. Дори се зaмислях дaли дa не го подновя пaк кaто крем зa лице. Поне е мaлко и бързо ще го измaжa. Но зaсегa съм пaс, че имaм бaя зa изрaзходвaне и опитвaне нa нови нещa.

# 284
Ако зъбите са чувствителни, не препоръчвам силни избелващи пасти. Бях се докарала до болка с кървене и силна чувствителност на венците. Използвам или лакалут или сенсодин -комбинирани.

Общи условия

Активация на акаунт