Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 54

• 77 262
  • 760
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Ау, blondyberry, днес ги заглеждах тези спирали и тъкмо щях да питам тук дали някой е ползвал за отзиви, но щом я намаляват май ще пробвам- и аз същия цвят 😎

# 256
Аз днес щях да я грабна на около 14лв, но видях, че ги слагат и на допълнителни щандове и от там реших, че ще ги намалят от утре, а сега видях и в брошурата Simple Smile

# 257
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали шампоан, маска, кристали за коса, които са на достъпна цена, но не отстъпват по качество? Косата ми е изтощена и суха, нуждае се от хидратация. Имам тънък косъм. Леко е къдрава /начупена/. И плюс е ако продуктите са с по-изчистен състав. Много ще съм ви благодарна!

Много съм доволна от 3-минутната възстановяваща маска за коса на Aussie. От по-скъпите от дрогерийния клас е, но върши чудна работа с косата ми.

От съвсем евтините - серията на Балеа с масла, балсамът и серумът са доста добри за цената си.
Точно тази маска на Ауси си я купих за 3лв. и нещо може би от магазин в провинцията.
В Лили се предлага за над 10лв. Мииии... не бих ги платила.
И то не защото продуктът не става.
Вземи си серум на корейската марка Дори. По големи разфасовки са и цената е 10-15лв.
Иначе може да си вземеш и някоя малка разфасовка на маслата на Chi.
5-7 лв. за професионален продукт от 15мл.
Имай предвид, че 15 мл. масло на тънка коса стигат за много време.

# 258
  • Бургас
И аз препоръчвам коприната на Чи.Kissing Heart Прави ми косата гладка и лъскава,голям фен съм и.

Последна редакция: пн, 01 апр 2019, 10:18 от Bright Crystal

# 259
  • Варна
Снапскарата на Мейбълин не работи при мен, миглите ми с нея са трагични.

# 260
  • Бургас
Да се похваля, че днес се сдобих с база за грим на Делиа, озаряваща, интересното е, че на опаковката пише, че озарява, матира, изглажда,поддържа кожата и удължава трайността на грима. Стори ми се невъзможно, като излязох от магазина си мацнах малко на ръката, има фини блестящи частички, на слънце блестят много готино, лятото може о за тяло да го ползвам, за сега съм влюбена в него.

# 261
И аз препоръчвам коприната на Чи.Kissing Heart Прави ми косата гладка и лъскава,голям фен съм и.
Ох, и аз съм влюбена в нея. А как миришее....Heart Търся си парфюм с такъв аромат.

# 262
Здравейте! Имам талонче за 20% отстъпка на продукти на Avene, Phyto и Scincode от Sopharmacy. Търся си измивен продукт за лице, подобен на синята пяна на Балеа. Какво бихте ми препоръчали Blush

# 263
Здравейте! Имам талонче за 20% отстъпка на продукти на Avene, Phyto и Scincode от Sopharmacy. Търся си измивен продукт за лице, подобен на синята пяна на Балеа. Какво бихте ми препоръчали Blush
Avene имат пяна за лице за нормална към комбинирана кожа. Изключително нежна пяна и я препоръчвам.

# 264
Благодаря за отговора Flowers Hibiscus
Тази ли е Blush

# 265
  • русе
Супер доволна съм от тази спирала на Мейбълин нз дали е много нова,но прави миглите ми супер

# 266

Не съм е срещала до сега.Може и да съм е подминавала без да ми е правила впечатление,но описанието ви ми допадна и бих искала да е пробвам.Бихте ли,сподели от къде сте е закупили.
Да се похваля, че днес се сдобих с база за грим на Делиа, озаряваща, интересното е, че на опаковката пише, че озарява, матира, изглажда,поддържа кожата и удължава трайността на грима. Стори ми се невъзможно, като излязох от магазина си мацнах малко на ръката, има фини блестящи частички, на слънце блестят много готино, лятото може о за тяло да го ползвам, за сега съм влюбена в него.

# 267
Благодаря за отговора Flowers Hibiscus
Тази ли е Blush

Тази пяна доста изсушава, според мен е по-скоро за мазна кожа.

# 268
  • Бургас

Не съм е срещала до сега.Може и да съм е подминавала без да ми е правила впечатление,но описанието ви ми допадна и бих искала да е пробвам.Бихте ли,сподели от къде сте е закупили.
От Лили, в нашето е при бялата козметика за лице, а не при гримовете. Цената беше 7 и нещо.

# 269
Ох, и аз съм влюбена в нея. А как миришее....Heart Търся си парфюм с такъв аромат.

А омазнява ли и има ли термозащитен ефект? Аз ползвам термозащитата им, но не ми харесва аромата и като че ли омазнява косата.

Общи условия

Активация на акаунт