Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 54

• 77 238
  • 760
  •   1
Отговори
# 240
В последния момент на отделението с продукти с роза видях най горе наредени и намалени розовата мицеларна вода на Нивея и розовия измивен гел. Водата беше някъде около 6.89лв., а гела май около 7.50лв. нещо такова, но не купих. Не знам защо, а уж дебнех намаленията. Нищо, другата седмица, ако още са намалени ще  купя.

В DM гелът е 6.49, а водата 6.99 до 03 април.

# 241
  • Бургас
Отзиви за този хидратиращ гел на Лореал с алое и хиалуронова киселина?  Благодаря.

Не съм го ползвала,но съставът му не е добър..Има алкохол,четох кофти мнения за него.Иначе и аз го загледах,но няма да го купя.

# 242
Благодаря, [bBright Crystal][/b]. Ами тогава да попитам  тези серумчета на Марион, които хвалехте тук, полски ли са? Защото ми излизат в сайта на Евелин, а доколкото знам Евелин са полска марка, пък аз малко съм предубедена към полската козметика от личния ми опит. Изобщо, някакъв читав гел/серум, а не крем, с хиалуронова киселина в ниския  ценови диапазон намира ли се на нашия пазар?

# 243
  • Русе
Чела съм добри мнения за серума на VZK, марка на Лили, с хиалуронова киселина на цена около 10 лв.

# 244
Благодаря! Ще го разгледам другата седмица.

# 245
  • София
Момичета, случайно попаднах на темата и се зачетох.
Ако Revalid е сред евтините продукти, да кажа, че за мен топ шампоан и балсам са именно Revalid против косопад.Косопадът ми нама как да спрат, на за всичко останало са ми номер едно - дават обем, не дразнят скалпа, приятен аромат, не омазняват, не изсушават.

# 246
  • Пловдив
Благодаря, [bBright Crystal][/b]. Ами тогава да попитам  тези серумчета на Марион, които хвалехте тук, полски ли са? Защото ми излизат в сайта на Евелин, а доколкото знам Евелин са полска марка, пък аз малко съм предубедена към полската козметика от личния ми опит. Изобщо, някакъв читав гел/серум, а не крем, с хиалуронова киселина в ниския  ценови диапазон намира ли се на нашия пазар?

Марион са полски, съдейки по етикета. Имам колагеновия серум и мога да кажа, че отличен. Просто сякаш светва и се озарява кожата с него . Има и хиалуронов, не съм го ползвала, но Джаста Праста го беше хвалила.

# 247
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали шампоан, маска, кристали за коса, които са на достъпна цена, но не отстъпват по качество? Косата ми е изтощена и суха, нуждае се от хидратация. Имам тънък косъм. Леко е къдрава /начупена/. И плюс е ако продуктите са с по-изчистен състав. Много ще съм ви благодарна!

# 248
Със смесени чувства съм към новия измиваш гел на нивеа с розово масло. Сякаш ми се запушиха порите от него,но пък състава е много изчистен.

# 249
За момичетата от Варна - момичета хвърлете едно око на магазина на Марешки, който се намира до Медицински център Младост(Марешки), малко след входа му се намира магазина. Цените са супер.
Има наскоро коментираните в темите кремове на Авиа по 10лв. Има и продукти на Арси козметикс, перления серум и кремовете - серума е някъде около 12лв., а в Елитис е 16лв., а кремовете са под 10лв., а в Елитис са 12лв.
Има доста избор на какво ли не. Видях и ББ блестящото олио на Арси козметикс и то на много прилична цена. Имаше и мултифункционално олио на същата фирма за лице, коса, тяло и нокти, цената беше около 7 и нещо за 250мл.
https://www.google.com/search?q=%D0%BC%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%86%D … iyE4gM:&vet=1
Адреса е: гр. Варна, ж.к. „Младост“ Бул.“Република“№ 15.
Аз днес бях скромна, купих си само боя за коса и измивна пяна/мус на Ревюел:
Скрит текст:
Не бях виждала в другите магазини - Елитис и Лили тази пяна. Имаше 4 вида на цена от 5.54лв.

# 250
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали шампоан, маска, кристали за коса, които са на достъпна цена, но не отстъпват по качество? Косата ми е изтощена и суха, нуждае се от хидратация. Имам тънък косъм. Леко е къдрава /начупена/. И плюс е ако продуктите са с по-изчистен състав. Много ще съм ви благодарна!

Много съм доволна от 3-минутната възстановяваща маска за коса на Aussie. От по-скъпите от дрогерийния клас е, но върши чудна работа с косата ми.

От съвсем евтините - серията на Балеа с масла, балсамът и серумът са доста добри за цената си.

# 251

Много съм доволна от 3-минутната възстановяваща маска за коса на Aussie. От по-скъпите от дрогерийния клас е, но върши чудна работа с косата ми.

От съвсем евтините - серията на Балеа с масла, балсамът и серумът са доста добри за цената си.

Много благодаря!

# 252
За момичетата от Варна - момичета хвърлете едно око на магазина на Марешки, който се намира до Медицински център Младост(Марешки), малко след входа му се намира магазина. Цените са супер.
Има наскоро коментираните в темите кремове на Авиа по 10лв. Има и продукти на Арси козметикс, перления серум и кремовете - серума е някъде около 12лв., а в Елитис е 16лв., а кремовете са под 10лв., а в Елитис са 12лв.
Има доста избор на какво ли не. Видях и ББ блестящото олио на Арси козметикс и то на много прилична цена. Имаше и мултифункционално олио на същата фирма за лице, коса, тяло и нокти, цената беше около 7 и нещо за 250мл.
https://www.google.com/search?q=%D0%BC%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%86%D … iyE4gM:&vet=1
Адреса е: гр. Варна, ж.к. „Младост“ Бул.“Република“№ 15.
Аз днес бях скромна, купих си само боя за коса и измивна пяна/мус на Ревюел:
Скрит текст:
Не бях виждала в другите магазини - Елитис и Лили тази пяна. Имаше 4 вида на цена от 5.54лв.

Ехеее,ама ти късно си го открила 😁 Аз също много обичам да ходя там,имат и много продукти, които явно са някакъв тип паралелен внос (напр.аз съм си купувала душ гелове на Гарниер, а никъде ги няма). Имат много добри попадения за косата най-вече и любимата ми зелена хума на Авиа, препоръчвам и боята HD на Фарком. Миналата година имаше и една голяма купа с лакове OPI за 7 лв/бр.
И да вмъкна още нещо за аптеката- имат много голям избор и добри цени за козметика. На касата имат и голямо разнообразие от мини измивни гелове, голяма част от тях съм изпробвала вече.

# 253
Уф, вярно, че късно го открих. Все чувaх оттук- оттaм, aмa викaм къде е пa тоз мaгaзин и нaй нaкрaя го нaцелих. Супер е. Не ми е мн близко, aмa не ми е и бaш дaлече, тa ще го нaобикaлям. Ееех, в този нaш грaд кaкви съкровищници имaло, a. Много съм доволнa. Aз нaли съм зaрибенa по ревюелските продукти и тaм открих тaкивa които в др. мaгaзин не съм срещaлa, тa съм двойно по доволнa. И викaм дa споделя и с вaс, че, aко имa някоя зaблуденa душичкa кaто мен дa помогнa дa си нaбaви продукти зa рaзкрaсявaне нa добри цени. Grinning

# 254
От утре Снапскара ще е 8,29лв в Лили. Мисля да си взема black cherry.  Днес забелязах, че в Лили са заредили повече Ревюел. Нааай-накрая си взех тоника с активен въглен (2-2 и малко лв).

Общи условия

Активация на акаунт