Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 54

• 77 223
  • 760
  •   1
Отговори
# 285
Днес за първи път съм си сложих от Снапскара (black cherry). Цветът е кафяво към бордо. Не се лъжете по опаковката, която е тъмно лилава, вътре не е такава! На мен ми харесва, удължава, придава обем и е интересен нюанс. След семица-две като се разработи, според мен, ще е още по-хубава. Цената и в момента (Лили) е 8,29лв / от 14лв /
blondyberry ,благодаря,че сподели,че има и друг цвят освен черен.Ще се върна да питам дали има цвят бордо в нашето Лили.

Много ми харесва,още като се прибрах и я пробвах.Нещо по-различно от черната спирала.Успешна покупка за мен!

# 286
Някой може ли да предложи душ гел който да е с аромат на облепиха (sea berries е на английски) и да е бюджетен? Страшно много ми хареса един, но е купуван в друга държава и тук просто няма как да си го намеря, а се влюбих в миризмата. Накратко, почвам да се оглеждам за вариант за нещо подобно.
Не държа да е някакъв специален, стига да не е нещо дето жестоко изсушава кожата, все ще ми свърши работа, повечето душ гелове не ми създават проблеми.

# 287
  • Sofia
Някой може ли да предложи душ гел който да е с аромат на облепиха (sea berries е на английски) и да е бюджетен? Страшно много ми хареса един, но е купуван в друга държава и тук просто няма как да си го намеря, а се влюбих в миризмата. Накратко, почвам да се оглеждам за вариант за нещо подобно.
Не държа да е някакъв специален, стига да не е нещо дето жестоко изсушава кожата, все ще ми свърши работа, повечето душ гелове не ми създават проблеми.

Здравей, проверих в гугъл и резултатите са на Weleda (16 лв., но може би зависи от магазин), Natura Siberica (Oblepikha Siberica, 9 лв.) и някакъв в магазин Зоя, пак за 9 лв., разфасовка 200 мл. Simple Smile

# 288
Веледа и Лавера имат с облепиха и ми се струва, че съм ги виждала и по бг аптеки: https://www.ecco-verde.com/lavera/shower-bath-gel-orange-feeling
https://www.iherb.com/pr/weleda-sea-buckthorn-creamy-body-wash-6 … &gclsrc=aw.ds

Тези също: https://www.ecco-verde.com/benecos/sea-buckthorn-orange-natural-shower-gel
https://www.lifecycle.bg/natura-siberica/dush-gel-c-oblepixa-ene … er=ASC&page=1
https://www.lifecycle.bg/natura-siberica/dush-gel-c-oblepixa-za- … er=ASC&page=1

# 289
Благодаря много за предложенията, ще ги прегледам. На Веледа цените честно казано са ми малко извън представата за бюджетен душ гел, но другите не звучат толкова зле.
Скрит текст:
Гостът ми буквално ходех след него като куче заради тоя аромат и накрая заяви че ще ми остави бутилката с душ гела. Марка на Хенкел е (Dial), но не я продават при нас, не че е нещо кой знае колко специално. Че и много траен аромат, много дълго време още се усещаше.

# 290
Потърси и с някое от другите наименования на английски или на български. Морски зърнастец също е облепиха. Ето едно много бюджетно предложение, но не знам къде ги продават: http://www.liveros.eu/show_product.php?id=33

Но може да има и продукти и марки, които си виждала, но не си им обръщала внимание.

# 291
Ще търся из физически магазини със сигурност, то не е и гаранция че ако е с облепиха, ще е същата миризма, обаче ми е влязла тая муха в главата и не мирясвам Grinning
Благодаря още веднъж.

# 292
Давам отзиви за крем от ДМ ,серията Vital с арганово масло и еластонил: харесват ми, плътни и мазни са и въпреки моята комбинирана кожа, се чувстат добре, тъй като възрастта ми е 40+...Не трябва да се прекалява с количеството.Кожата ми става мека,еластична..
Взела съм си избелващия серум от серията,но още не е минало врвмвто, за да дам отзиви.

# 293
Мдаа, и този го имам. ДХ3, добре, че писа, че ми напомни за него.
Имам и околоочния 5в1 от серията. Той е тониран. Писах за него някъде из темите.
Крема за лице не е лош. Приличен е. На суха кожа се отразява добре.
Наистина е плътен и мазничък. Богат крем е. Бива, бива. Нямам оплаквания от него.

ПП Момичета, днес посетих магазина на Марешки - РеФреш и да кажа, че съм объркала цената на перления серум на Арси Козметикс - 14.63лв. е (не 12лв. както съм писала по рано), но в Елитис пак е по скъп, де, там е 15.90лв. или нещо такова, почти 16лв. е.
Иначе се сдобих с промо пакет на Жая с маслина - крем за лице и околоочен за скромната сума от 5.44лв. Грабнах последния на стелажа. Взех си измивна пяна на Ревюел с лайка и мултифункционалното олио за лице, коса, нокти и тяло на Арси козметикс. Ще се отчета в придобивките.

Последна редакция: чт, 04 апр 2019, 14:49 от Джаста Праста

# 294
Здравейте момичета,извинявам се предварително ако е обсъждано, но исках веднага да ви попитам, какво ви е мнението за тази маска за лице Cien, взех си я преди малко, обаче сега ме хвана шубе, защото моята кожа в момента е проблемна, със сухи бузи, не много  мазна т-зона, но със доста пъпки.
Скрит текст:

# 295
  • Бургас
Здравейте момичета,извинявам се предварително ако е обсъждано, но исках веднага да ви попитам, какво ви е мнението за тази маска за лице Cien, взех си я преди малко, обаче сега ме хвана шубе, защото моята кожа в момента е проблемна, със сухи бузи, не много  мазна т-зона, но със доста пъпки.
Скрит текст:
Аз съм я ползвала и моята кожа е проблемна по принцип, не ми навреди, но няма и кой знае какъв ефект, хидратира, но все едно съм се намазала с по-богат крем.

# 296
  • София
Скрит текст:

Пробвала съм всички маски на Cien и доста ми харесват. Не очаквай чудеса обаче. Горе-долу са като тези на ДМ.
Използвах почистващата в момент, в който кожата ми беше доста зле и не й се отрази негативно.

# 297
Ще търся из физически магазини със сигурност, то не е и гаранция че ако е с облепиха, ще е същата миризма, обаче ми е влязла тая муха в главата и не мирясвам Grinning
Благодаря още веднъж.
Един от новите душ гелове на Velea, марката на Lilly, също e с облепиха. Подуши го и него, нищо не губиш.

# 298
  • Бургас
Scratte, хубaво е околоочното кремче нa Евелин, но е богaто и мaзничко. Aз всъщност дотолковa го хaресaх, че си го измaзaх нa лицето, зaщото сaмо зa околоочния контур ми идвaше еднa идея по богaто, но зa цяло лице ми пaснa идеaлно. Дори се зaмислях дaли дa не го подновя пaк кaто крем зa лице. Поне е мaлко и бързо ще го измaжa. Но зaсегa съм пaс, че имaм бaя зa изрaзходвaне и опитвaне нa нови нещa.
Мерси много за отзива!В такъв случай към нещо по-леко ще се насоча.Като че ли ми се иска нещо кофеин против подпухналост.
А някакви впечатления за тези продукти на Лореал?И изобщо има ли ги в БГ?

# 299
  • София
Scratte, хубaво е околоочното кремче нa Евелин, но е богaто и мaзничко. Aз всъщност дотолковa го хaресaх, че си го измaзaх нa лицето, зaщото сaмо зa околоочния контур ми идвaше еднa идея по богaто, но зa цяло лице ми пaснa идеaлно. Дори се зaмислях дaли дa не го подновя пaк кaто крем зa лице. Поне е мaлко и бързо ще го измaжa. Но зaсегa съм пaс, че имaм бaя зa изрaзходвaне и опитвaне нa нови нещa.
Мерси много за отзива!В такъв случай към нещо по-леко ще се насоча.Като че ли ми се иска нещо кофеин против подпухналост.
А някакви впечатления за тези продукти на Лореал?И изобщо има ли ги в БГ?

Не съм ги засичала в магазините.

Общи условия

Активация на акаунт