Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 54

• 77 182
  • 760
  •   1
Отговори
# 420
Искам да похваля тази маска за крака, пада абсолютно всичката загрубяла кожа

# 421
  • София
Deninnka1 Wink  от къде я купи? Пада ли кожата отгоре на краката- имам предвид разстоянието от пръстите нагоре или само на стъпалата?

# 422
Купувам я от Елитис, но съм виждала и в други парфюмерии. Чорапките обхващат и горната част на стъпалото, и ако има загрубяла кожа ще я свали. Това ми хареса, че се бели само там, където има нужда, а не да ми се обели цялото стъпало и да стане някоя беля.

# 423
  • София
Точно от това се притеснявам и аз, да не се обели здрава кожа, но май ще ги пробвам.

# 424
Някой ползвал ли е този серум? По принцип си търся с витамин ц, но нищо не ми допадна и се спрях на този.
Аз ползвам Кройтерхоф и съм доволна. Имам серума и нощния крем, чудесно овлажняват и освежават. За цената си са супер.

# 425
Използвах ги сега за пети път и никога не са ми се белили от горе. Ползвам ги на пролет и на есен, първите четири-пет дни няма нищо, и после......,но  единствено трябва 3 дни сутрин, и вечер да си с чорапи, че пада кожа постоянно.

# 426
  • 1st floor
ММ ползва само мъжките шампоани на Шаума и този за пърхут. Смени ли ги , скалпът веднага почва да се бели и направо сняг вали от главата му. Аз също се мия с неговите, като редувам и с дамските за обем. Харесвам лилавия и кафявия Шаума. Нямам проблем с пърхут, но имам проблем с обема в корените и омазняването им. Добре ми действат тези шампоани.  Peace

# 427
Добро утро !! Как да дам 2,50 за малка опаковка Шаума, като голямата е 3 лв ?!? Grinning Grinning
В търсене съм на спирала, последните ми "нови открития" не са успешни, или поне не толкова, колкото ми се иска.

# 428
В търсене съм на спирала, последните ми "нови открития" не са успешни, или поне не толкова, колкото ми се иска.

Аз съм пробвала супер много спирали, но съм доволна само от тези на орифлейм. Не се ронят, не сплескват миглите, а миглите стават подредени и дълги, но по принцип аз съм с хубави и дълги мигли. Мисля, че една колежка беше доволна от есенс, но лично не съм пробвала.

# 429
Досега бях с орифлеймска. 5v1 wonder lash xxl. Уникална!!

# 430
  • Бургас
Аз също не харесвам шампоаните на Шаума, преди доста време съм пробвала един с кафява опаковка и един с червена, майка ми ги беше купувала, тя не се е оплакала от тях, но на мен ужасно ми раздразниха скалпа,чак се стигна до рани, Wash&go също не харесвам, дразни ми скалпа, а Nivea Hair Milk ми докара ужасен пърхот, сипеше се като сняг. Шампоаните от обикновената серия на Нивеа пък ми харесват и правят добър обем. Явно в някои шампоани слагат повечко SLS, което ми дразни скалпа.
Най-доволна съм от Хетеншоудърс и Гарниер.

# 431
Тъкмо се връщам от ДМ. Взех 400мл, в лилава опаовка (малките бяха 4,60). Балсам нямаше в наличност, ще видя в Лили. Най-много ме притеснява появата на пърхут, тъкмо закрепих положението, сега ако се появи пак... Grinning

# 432
  • Стара Загора
Аз преди време бях спечелила шампоан и балсам от серия Hair Milk на Nivea. Преди това май не бях използвала техни шампоани. И при мен имаше пърхот, а по принцип скалпът ми не е чувствителен.

# 433
Дами, спиралите на Мейбълин хубави ли са? Ронят ли се и може ли да се наслоява без да се сплъстява много? Видях, че някои имат извитата четка, която най-често ползвам. Simple Smile

# 434
И аз днес ги мернах, lash sensational ги пробвай задължително. С маслена формула са и позволяват наслояване. Казвам от опит, обичам обемните мигли.

Общи условия

Активация на акаунт